• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduktan sonra hayran kaldıgınız etkısınden çıkamadıgınız kıtap

olasılıksız müthiş bi kitap tek geçerim.
zana muhsen-annemi bir kez daha görsem - bu kitapta çok ağlamıştım,yaşanmış bi hikaye,biyografi tarzı.
rıchard McCann - sadece bir çocuktu - bu da biyografi tarzında tavsiye ederim çok güzeldir.
ve kişisel gelişim kitabı olan alişan kapaklıkaya'nın içindeki uyuyan güzeli uyandır kitabı. İlk okuduğum kişisel gellişim kitabı okumanızı şiddetle tavsiye edebileceğim eserdir.

patti smith-çoluk çocuk (durduk yere gözlerimden yaşlar akıtan kitap..)
Kristin Hannah-gece yolu
Nazan Bekiroğlu-nar ağacı

ilk aklıma gelenler;
Leyla - Alexandra Cavelius
Kızım Olmadan Asla! - Betty Mahmudi (filmi izlemiş olsanız bile mutlaka okuyun, film çok başarısız)
Kahperengi - Hande Altaylı

Son düzenleme:
Hakan Günday-Az
Hakan Günday-Kinyas ve Kayra
Patti Smith-Çoluk Çocuk
David Nicholls-One Day
Sabahattin Ali-Kürk Mantolu Madonna

Son düzenleme:
emine ışılsu çiçekler büyür
halit hüseyin bin muhteşem güneş uçurtma avcısı
leyla
ayşe kulin veda
reşat nuri çalıkuşu
mina urgan bir çift yürek
nermin bezmen sır
açlık oyunlarrı serisi
safiye sultan
da vinci şifresi dan brown
jean greange kızıl nehirler
çetin altan idam edilen 44 veziri azamın dramı
yassı adanın kara kutusu
ahmet günbay bir dünya yıkıldı
siyah zambak ve meerve

şimdilik aklıma gelenler bunlar

-1Q84 (haruki muarkami)-gerçekten içindeymişm gibi okuduğum bir kitap
-hürrem (colin falconer)-ben bunu 2007 yılında okumuştum o zaman piyasa dizisi yoktu..inanın elimden bırakmamıştım.Diziyi seyretmedim ve hürrem benim için kitaptaki gibi kaldı..
-adı aylin (ortaokulda okudum-çok etkilenmiştim.)
-eroinle dans( canan tan)-alıp almadıkla tereddüt ettiğim ama bir günde bitirdiğim, bitirince belli bi süre kendime gelemediğim kitap
-baş ucumdaki müzik(ağladığım -işte aşk bu olmalı dediğim kitap;)
-ölü ozanlar derneği (ilk gençlik yıllarında-kendimi ispatlama döneminde etkilendiğim kitap):)
-martı
-sofinin dünyası (felsefe sevenler için öneriirim)
ve ipek ongunun genç kızın gizli defterleri serisi-(son kitabı çıksa gene alırım-serra adeta arkadaşım oldu)

...... biraz çok oldu ama geçmişe baktığımda etkilendiğim ve sırası ve yeri geldikçe öneridiklerim..

Susanna Tamaro - Yüreğinin götürdüğü yere git çok sevdiğim bir kitap canım sıkılınca açar ara ara okurum bana çok şey kattı tavsiye ederim

yürek fethi
yürek devleti
Allah'ı bilmek tanımak anlamak..

bu kitapları okuduğumda hayatımı tamamen değiştireceğimi hissettim ve öyle de oldu..

milenyum serisi
en sevdiğim 2 kitap cerrah ve çırak.bu da polisiye gerilim sevenler için.ama kızların çoğu aşk romanlarından hoşlanıyor sanırım:)

Back