Okuduktan sonra hayran kaldıgınız etkısınden çıkamadıgınız kıtap

Andrew Davidson - Zebani :16: Hayatımın dönüm noktası olan kitap diyebilirim :112:
Yazarın ilk kitabı olduğuna inanmak imkansız diyebilirim. Ustaca kurgulanmış. :46:

Son düzenleyen: Moderatör:
Tanrının unutulan çocukları
Piraye
Açlık oyunları
Beyaz ölüm
Kusursuz tuzak:21::21:

ASlında sıkı bir Stephen King hayranıyım amma Jean-Christophe Grange'ı tanıyana kadar...
Tek kelimeyle dumur oldum kitaplarını okurken yok böyle bir gerilim ,hayal gücü, mizansen...
hepsi çok çok etkileyici ama özellikle KOLONİ ve SİYAH KAN uçurdu götürdü beni diyebilirim..
Link verebiliyomuyum bilmiyorum ama yazdığım bir blog var asliyemenli@blogspot ordanda bakabilirsiniz yorumlamalarıma ;)

elli ton serisi ve senden önce ben..
senden önce benin sonunda hüngür hüngür ağladım

En son yürekler ölür
Olasılıksız
Empati

Bunlar benim favorilerim:)

zülfü livaneli'nin tüm kitapları özellikle son okuduğum ''kardeşimin hikayesi'' kitabını bir solukta okudum ve bittikten sonra da aklımdan çıkmadı

yazilmis ama nasil yazilmaz ki harika bir kitap

ucurtma avcisi-khaled

ben kitap okumayı hiç sevmezdim taaa kii şu ahmet şerif izgören in şu hortumlu dünyada fil yallnız bir hayvandır eserini okuyana deki mükemmel bir kitap mükemmel sunum.tavsiyemdir 1 günde bitti :))

Yaşar Kemal - İnce Memed
Naşide Gökbudak - Perina'nın Hikayesi
Zülfü Livaneli - Serenad
Balzac - Goriot baba
Victor Hugo - Sefiller

kürk mantolu madonnaaaaaaaaaaaaa
kurt seyt&shura- nermin bezmen
bir idam mahkumunun son günü- hugo
suç ve ceza- dostoyevski

tolstoy - insan ne ile yaşar dan sonra beni en çok etkileyen Alican Azbay "Müslüman Çatışması" oldu, şiddetle tavsiye ederim. Ateist bi insanın Allah'ı bulma çabasını anlatıyor... Hayran kaldım yemin ederim...

Ann Chamberlin'in Safiye Sultan üçlemesi tek geçiyorum. Osmanlı entrikalarını seviyorsanız kesinlikle okumalısınız. otobüste yolculuk benim için kabustur ama midem bulanmasına rağmen kitabı orada bile elimden düşüremedim. Ayrıca Hande Altaylı Kahperengi de çok beğendiğim kitaplardan biridir. ama şimdi dizisi olduğu için tekrar okunmasına gerek yok diye düşünüyorum.

mavi saçlı kız

okuduktann sonra 1 hafta ağlamıştım.
aklıma geldikçe kötü olur etkisinde kalırım.

Back