- 20 Mayıs 2013
- 1.397
- 799
- 248
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
bu da denemediklerimden...
ellerinize sağlık, başarılar dilerim, süper görünüyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğumdan sonra denerim artıkın iki ay kaldı ve beim sadece 3 kilocuk hakkım kaldıTeşekkür ederim canimmm :)
hakikaten borek gibi olmus. mutlaka deneyecegim bunu. pratige benziyor. basarilar yarismada.
Harika tarifler ve sunumlar olmuş makarnalardaSizinki de ayrı bir güzel.Ellerinize sağlık ve de bol şanslar
![]()
bu da denemediklerimden...
bayıldım cok guzel :)Kizlarrr iste karsinizdayimmm :)
İlk defa yarismaya katilmanin heyecaniyla bir cirpida makarnami yaptim geldim ![]()
Ogrencilerin,calisan hanimlarinin vaz gecilmezi makarna sofralarimizdan hic eksik olmaz. İlk yapan ve bize bu lezzeti armagan eden kisiye burdan sonsuz sevgilerr
Fırında su böreği lezzetinde, hazır, marketlerde satılan, basit, her çalışan bayanın yapabileceği pratik bir yemektir.
Hem basit,hem lezzetli ayda bir yaptigim; firinda makarnami sizinle paylasiyorum,umarim begenirsiniz :)
Malzemeler ; (2-3 kisiliktir. İstege gore malzemeler artirilabilir)
Yarım paket makarna
2 adet yumurta,
Yarim cay bardagi sıvı yag,
200 gr kaşar peyniri,
İstege göre sucuk,
1,5 su bardağı süt.
![]()
Ben sucukları cok az kızarttım,kizartmadanda yapabilirsiniz.
![]()
Makarna haşlanirken; süt,yumurta,sıvı yağ ayrı kapta karıştırıyoruz
![]()
Makarnayı süzdükten sonra,borcama koyuyoruz. Hazırlanan sütlü karışımı ve kaşarın yarisini koyup karıştırıyoruz
![]()
Kalan kaşar peynirini uzerine serpiyoruz,sucukları diziyoruz. 180 derecede ısıtılmış fırında kaşarlar kızarana kadar pişiriyoruz.
![]()
![]()
Afiyet olsunnn![]()

bu arada mutfagınada bayıldım :)Kizlarrr iste karsinizdayimmm :)
İlk defa yarismaya katilmanin heyecaniyla bir cirpida makarnami yaptim geldim ![]()
Ogrencilerin,calisan hanimlarinin vaz gecilmezi makarna sofralarimizdan hic eksik olmaz. İlk yapan ve bize bu lezzeti armagan eden kisiye burdan sonsuz sevgilerr
Fırında su böreği lezzetinde, hazır, marketlerde satılan, basit, her çalışan bayanın yapabileceği pratik bir yemektir.
Hem basit,hem lezzetli ayda bir yaptigim; firinda makarnami sizinle paylasiyorum,umarim begenirsiniz :)
Yarım paket makarna
2 adet yumurta,
200 gr kaşar peyniri,
İstege göre sucuk,
1,5 su bardağı süt.
![]()
![]()
![]()
Makarnayı süzdükten sonra,borcama koyuyoruz. Hazırlanan sütlü karışımı ve kaşarın yarisini koyup karıştırıyoruz
![]()
Kalan kaşar peynirini uzerine serpiyoruz,sucukları diziyoruz. 180 derecede ısıtılmış fırında kaşarlar kızarana kadar pişiriyoruz.
![]()
![]()
Afiyet olsunnn![]()

Teşekkür ederim canimmm bayıldım cok guzel :)
Misafir ol,gel bana, firinda makarna yapayim sana bu arada mutfagınada bayıldım :)
Ben misafirim kızım senin yapman lazimGelirken bana makarnamı yapıp getirsen![]()
Bende sana domatesli çanağımdan yaparımBen misafirim kızım senin yapman lazim![]()
![]()
Diyetteki kadina bu yapilir mi cok canim cektiiKizlarrr iste karsinizdayimmm :)
Yarım paket makarna
2 adet yumurta,
200 gr kaşar peyniri,
İstege göre sucuk,
1,5 su bardağı süt.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Afiyet olsunnn![]()

Bende diyetteyim. Arada kacamak iyidir,iyiDiyetteki kadina bu yapilir mi cok canim cektii
bende sıze kola acarımBende sana domatesli çanağımdan yaparım![]()
Salata yap bari :)bende sıze kola acarım![]()
Allah razi olsunbende sıze kola acarım![]()
Demi kizz bari salata yapsin,tembel vücut losyonu seniSalata yap bari :)
Çok hazırcıAllah razi olsun![]()
Demi kizz bari salata yapsin,tembel vücut losyonu seni![]()
![]()
Hem evlatligim,hem becerikliyim anaaammm anaaammm garip aanaaammAaaaa benim evlatlıkta yarışmaya katılmış
Ellerine kollarına sağlık, başarılar dilerim![]()
Ay hiç sormaÇok hazırcı
2 dk salata yapmayla uğraşmıyorda, bi kapak çevirip açayım diyo uyanık![]()
Hee parasıda ondan değilAy hiç sormakolayi ben getireyim dese bi derece affedilir de aciyo sadece
![]()