Makarnalar Oktay Usta Sponsorlugunda Fırında Kaşarlı Makarna

Kizlarrr iste karsinizdayimmm :)
İlk defa yarismaya katilmanin heyecaniyla bir cirpida makarnami yaptim geldim  :KK28:

Ogrencilerin,calisan hanimlarinin vaz gecilmezi makarna sofralarimizdan hic eksik olmaz. İlk yapan ve bize bu lezzeti armagan eden kisiye burdan sonsuz sevgilerr:KK36:

Fırında su böreği lezzetinde, hazır, marketlerde satılan, basit, her çalışan bayanın yapabileceği pratik bir yemektir.
Hem basit,hem lezzetli ayda bir yaptigim; firinda makarnami sizinle paylasiyorum,umarim begenirsiniz :)

Malzemeler ; (2-3 kisiliktir. İstege gore malzemeler artirilabilir)
Yarım paket makarna
2 adet yumurta,
Yarim cay bardagi sıvı yag,
200 gr kaşar peyniri,
İstege göre sucuk,
1,5 su bardağı süt.

2Q0QXE.jpg

Ben sucukları cok az kızarttım,kizartmadanda yapabilirsiniz.
PEbEX8.jpg

Makarna haşlanirken; süt,yumurta,sıvı yağ ayrı kapta karıştırıyoruz

G1r16N.jpg

Makarnayı süzdükten sonra,borcama koyuyoruz. Hazırlanan sütlü karışımı ve kaşarın yarisini koyup karıştırıyoruz

lzg00l.jpg

Kalan kaşar peynirini uzerine serpiyoruz,sucukları diziyoruz. 180 derecede ısıtılmış fırında kaşarlar kızarana kadar pişiriyoruz.

EE1zV9.jpg

LoqYa1.jpg

Afiyet olsunnn :kk77:
bayıldım cok guzel :)

İlk defa yarismaya katilmanin heyecaniyla bir cirpida makarnami yaptim geldim  :KK28:

Ogrencilerin,calisan hanimlarinin vaz gecilmezi makarna sofralarimizdan hic eksik olmaz. İlk yapan ve bize bu lezzeti armagan eden kisiye burdan sonsuz sevgilerr:KK36:

Fırında su böreği lezzetinde, hazır, marketlerde satılan, basit, her çalışan bayanın yapabileceği pratik bir yemektir.
Hem basit,hem lezzetli ayda bir yaptigim; firinda makarnami sizinle paylasiyorum,umarim begenirsiniz :)

Yarım paket makarna
2 adet yumurta,
200 gr kaşar peyniri,
İstege göre sucuk,
1,5 su bardağı süt.

2Q0QXE.jpg

PEbEX8.jpg

G1r16N.jpg

Makarnayı süzdükten sonra,borcama koyuyoruz. Hazırlanan sütlü karışımı ve kaşarın yarisini koyup karıştırıyoruz

lzg00l.jpg

Kalan kaşar peynirini uzerine serpiyoruz,sucukları diziyoruz. 180 derecede ısıtılmış fırında kaşarlar kızarana kadar pişiriyoruz.

EE1zV9.jpg

LoqYa1.jpg

bu arada mutfagınada bayıldım :)

Yarım paket makarna
2 adet yumurta,
200 gr kaşar peyniri,
İstege göre sucuk,
1,5 su bardağı süt.

2Q0QXE.jpg

PEbEX8.jpg

G1r16N.jpg

lzg00l.jpg

EE1zV9.jpg

LoqYa1.jpg

Diyetteki kadina bu yapilir mi cok canim cektii

Aaaaa benim evlatlıkta yarışmaya katılmış:-)
Ellerine kollarına sağlık, başarılar dilerim:KK19:

Aaaaa benim evlatlıkta yarışmaya katılmış:-)
Ellerine kollarına sağlık, başarılar dilerim:KK19:
Hem evlatligim,hem becerikliyim anaaammm anaaammm garip aanaaamm :KK45:   çok tesekkur eder,herkesten guzel yorumlar ve bolll boolll oy beklerim :-)

Not: bana oy verenlere, tatile gittigimde foto atacagim  :KK45:

Back
X