- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
Katilin bence de. Kazen`e disli rakipler lazim. Keles tutan el neler yapmaz 
Bu sefer katılacağım,kızlarda ısrar ediyor nasılsa..
Yapacağız artık bişeyler kaçış yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katilin bence de. Kazen`e disli rakipler lazim. Keles tutan el neler yapmaz 
gözlerim imzana takılı kaldı uykumu getirdiuffff ellerine sağlık...akşama yapmayı planlıyorum.çok pratik geldi
huzur veriyo rahatlatıyor beni hazalgözlerim imzana takılı kaldı uykumu getirdi![]()
evet valla bu sitedeki en huzur verici imza bu olsa gerekhuzur veriyo rahatlatıyor beni hazal![]()
arada duygusala bağlatsada seviyorum...bende çok isterdim o hatunun yerinde olmayıevet valla bu sitedeki en huzur verici imza bu olsa gerek
bana hem huzur verdi hem uykumu getirdi sanki bende orda sallanıyomuşum gibi çok isterdim valla![]()
arada duygusala bağlatsada seviyorum...bende çok isterdim o hatunun yerinde olmayı
nefis gözüküyor ellerine saglık![]()
uffff ellerine sağlık...akşama yapmayı planlıyorum.çok pratik geldi
çook güzel görünüyor bende denicem..
de anlamadığım sponsor mu olması gerekiyor.. bende istiyorum yarışmaya katılmakta.
çok güzel olmuş ellerinize sağlık :)
Ellerine saglik harbigiz!![]()
canımmm eline sağlık süper görünüyor ya bir tabak da bana gönderir misin çok canım istedii![]()
Hepinize teeekkk tek tesekkur ederim kizlarrr,sagolunnÇok hoş görünüyorellerinize sağlık, yarışmada başarılar
![]()
Su böregine cok benziyor. Ben bazen kasarla birlikte tuzlu peynirde katiyorum,o sekilde de guzel oluyor :)gerçekten hem kolay hem gösterişli bir tarif,ben de denicem..
Teşekkür ederim :)Hem pratik hem lezzetli
Ellerinize emeğinize sağlık, başarılar dilerim![]()