- 12 Mart 2019
- 15.280
- 34.776
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
Mutlaka denemelisinizHarika olmuş ellerine sağlık olsun,et yerine köfteyle denemek lazım kesin denerim ben bunu.
Yarışmada başarılar diliyorum ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlaka denemelisinizHarika olmuş ellerine sağlık olsun,et yerine köfteyle denemek lazım kesin denerim ben bunu.
Yarışmada başarılar diliyorum ..
Hemen deneyin pişman olmicaksinizElinize sağlık mutlaka yapacağım başarılar dilerim![]()
Rica ederim ne demek,çok beğendim tarifiMutlaka denemelisinizetten daha lezzetli oldu diyebilirim
cok tesekkur ederim
![]()
Benim Kayınvalidem bunu tavukla yapar ama ben tavukla çok beğenemedim sanki tavukla tam özleşmedi tadı ikiside ayrı yenmeli gibi geldiRica ederim ne demek,çok beğendim tarifi
Kesin deneyeceğim bunu,etle çok aram yoktur tavukçuyumdur hatta tavukla bile yapılabilir bu tarif.
Eşim eti sever çok beğenit bunu hatta.
Benim Kayınvalidem bunu tavukla yapar ama ben tavukla çok beğenemedim sanki tavukla tam özleşmedi tadı ikiside ayrı yenmeli gibi geldi
Etli de bana ağır geliyor en iyisi köfteli olan![]()
Bilemicem artık neden olmadiBelkide hünkarlı olduğu içinmi acaba tavukla olmadı,oda olabilir bence.
Teşekkür ederim reisimVaaay vay vay vayyy ellerine sağlık reis
Tesekkur ederimbeğendisi tarifi için mutlaka deneyecegim :)
çok güzel görünüyor ellerine sağlık:)
yarışmada bol sans :)
Yok be kuzum göremedim gelince gordumYasom burda olmasan da gördüğünüü biliyorum
Off canım çekti gece gece ellerine sağlıkk çok nefis görünüyor![]()
Coslatılmaz mı hiicTereyagda coslatilmis
Ellerine saglik :)
Cok tesekkur ederimEllerine sağlık canım başarılar diliyorum ☺
Of of ne lezzet ne lezzet yakın zamanda tekrar yapicamPatlıcan var dediler,geldimEllerine sağlık,eminim lezzetlidir
Yarışmada bol şanslar:)
Tam benim damak tadımYok be kuzum göremedim gelince gordum
Hemen dene muhtesemdi yapmamla bitmesi bir oldusagol canm❤
Hicte bisey olmazTam benim damak tadımama hepsini ben yersem sıkıntı
![]()