- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
Hem uyanik,hem pintiHee parasıda ondan değil![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem uyanik,hem pintiHee parasıda ondan değil![]()
haha kolaya kacım dedımdı ama yemedınız :)Allah razi olsun![]()
Demi kizz bari salata yapsin,tembel vücut losyonu seni![]()
![]()
allah sızın ıyılıgınızı versın guldurdunuz benı :) evet sadece kola koyma ısını yapıyoruz canlar almada yok :)Hem uyanik,hem pinti![]()
Yer miyizzz kiziiimmmmmhaha kolaya kacım dedımdı ama yemedınız :)
ınsafsız bunlar anacım :)Diyetteki kadina bu yapilir mi cok canim cektii
O zaman sana yemekde yokallah sızın ıyılıgınızı versın guldurdunuz benı :) evet sadece kola koyma ısını yapıyoruz canlar almada yok :)
oldugum yerden ekmegı mı yedıgınız yemeklerın suyuna banarım şabanın fılmındekı gıbı :)O zaman sana yemekde yokSadece masayı izlersin
![]()
sız yersınızde ben yıyemedım :)Yer miyizzz kiziiimmmmm![]()
Aglayacagina yapsana kizimSenin tarifini gordugumden beri evde firinda makarna diye agliyorum ya![]()
Cok tesekkur ederim :)Ellerinize emeğinize sağlık bu yarışmanın müdavimi olacağınıza eminim yarışmada başarılar dilerim![]()
Cook tesekkurlerr :)Eline sağlık :) Canım sucuk çekti şimdi görünceBu arada fırçan çok tatlıymış.Yarışmadada başarılar dilerim
bennnnnn bunu daha önce niye görmedimmm...Kizlarrr iste karsinizdayimmm :)
İlk defa yarismaya katilmanin heyecaniyla bir cirpida makarnami yaptim geldim ![]()
Ogrencilerin,calisan hanimlarinin vaz gecilmezi makarna sofralarimizdan hic eksik olmaz. İlk yapan ve bize bu lezzeti armagan eden kisiye burdan sonsuz sevgilerr
Fırında su böreği lezzetinde, hazır, marketlerde satılan, basit, her çalışan bayanın yapabileceği pratik bir yemektir.
Hem basit,hem lezzetli ayda bir yaptigim; firinda makarnami sizinle paylasiyorum,umarim begenirsiniz :)
Malzemeler ; (2-3 kisiliktir. İstege gore malzemeler artirilabilir)
Yarım paket makarna
2 adet yumurta,
Yarim cay bardagi sıvı yag,
200 gr kaşar peyniri,
İstege göre sucuk,
1,5 su bardağı süt.
![]()
Ben sucukları cok az kızarttım,kizartmadanda yapabilirsiniz.
![]()
Makarna haşlanirken; süt,yumurta,sıvı yağ ayrı kapta karıştırıyoruz
![]()
Makarnayı süzdükten sonra,borcama koyuyoruz. Hazırlanan sütlü karışımı ve kaşarın yarisini koyup karıştırıyoruz
![]()
Kalan kaşar peynirini uzerine serpiyoruz,sucukları diziyoruz. 180 derecede ısıtılmış fırında kaşarlar kızarana kadar pişiriyoruz.
![]()
![]()
Afiyet olsunnn![]()