- 3 Ekim 2010
- 11.450
- 3.685
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Tirtikli olmasında ne zarar var canım?
İkea turuyla bir kaç parça bir şeyler ekledim bayanlar yorumlarınızı eksik etmeyin
Herkes de olan bu güzel tepsi benim de çeyizciklerimin arasına eklendiEki Görüntüle 1125760
Bu fenerlerden de 2 adet aldım :)
Eki Görüntüle 1125761
İkili hunilerin kırmızı olanları benim oldu
Eki Görüntüle 1125762
Bunların da şekilleri çok hoşuma gitti resimdekinden çok daha güzel görünüyorlar, 1.8 litreymiş 3 adet eklendi erzaklarım için :)
Eki Görüntüle 1125763
Bu kupaları annem almıştı kendine bana almadan gelmiş diye kızmıştım, görünce hemen kaptım4 adet...
Eki Görüntüle 1125764
Ölçü kaşıklarım krem siyah olanlarından aldım :)
Eki Görüntüle 1125765
Son olarak herkeste bulunan peçetelik ben almasam olmazdı
Eki Görüntüle 1125766
herkes de olsa da, alarak çok iyi etmişsin hepsine güleee güleee kullan :)
Tesekkur ederim canim :) Yukariya bardak filan da eklemistim. Su takimi almak yerine kendim olusturmayi dusunuyorum. Ona da yorum yapsan hic fwna olmaz
Ben de aynilarindan olusturcam canım onların :) dediklerinden görürsem haber veririm sana. Cok sik bu bardaklar
Ben kadehleri aldım canım. Şimdi yine Paşabahçe Diamond'un bardaklarını alıcam ama çok kararsızım çünkü bunların iki boyu var biri 8.5 cm diğeri de meşrubat bardağı gibi uzun 14.5 cm hatta şuan trendyolda indirimde. küçükleri alsam kadehler zaten baya uzun minicik kalıp sırıtır mı diye hangi boyunu alsam diye kararsızım:44:
Acelen yoksa bekle biraz canım ben bugun usenmezsem emimonune gidicem yan yana koyar yollarim foto sana ona gore alirsin
Olur canım çok makbule geçer çok teşekkür ederim
tatlım son aldıkalrın süpermiş allah güle güle kullanmak nasip etsin cnm. haftaya A101 e o tepsilerden gelicekmiş gidip hemen alayım bende cnm ya
Ne demek canim benimm :)
​Canım benimkinin kodu 44777 yani 185 mm bu durumda ben kadehlerin en büyük boyunu almış bulundum sanırım :) bardaklarin kac cm küçükler benimkilerin yanında cok ufak kalabilir :)tatlım gittim eminönüne resmen o bardaklar yok satmış, birini bulduysam birini bulamadım gibi bi durum oldu. 3 boymuş kadeh olanlar ben ortancasından aldım 12 tane, bir de su bardağı için o dediğin bardakların hangi boyu bilmiyorum ama ufak boylarını bulabildim onlardan aldım. internetten al bence yan yana getirdim ortanca kadehimle su bardağını çok kötü durmuyor
​Canım benimkinin kodu 44777 yani 185 mm bu durumda ben kadehlerin en büyük boyunu almış bulundum sanırım :) bardaklarin kac cm küçükler benimkilerin yanında cok ufak kalabilir :)
Benimki 44767 canim dedigin gibi sen en buyuk boyunu almissin . Ama benim aldigim su bardaklari epey bodur :)
O zaman benim diger uzun olan bardaklardan almam lazım di mi cok küçük olur seninkilerden alırsam
Kesinlikle canım benimki bile ufak duruyor
Çok teşekkür ederim tatlım sağolasın çok yardımcı oldun
İnternetten siparişi verdim. Gerçi Sarev uyku setim hala gelmedi. Mail atmışlar en kısa sürede temin edip göndereceğiz diye Trendyol'dan. Şimdi yine Trendyol'dan sipariş verdim umarım sorunsuz gelir bu. Gelmeyen için ne yapmak lazım acaba?Rica ederim canım :) şimdiden gule gulee kullan alacaklarıni