- 9 Ocak 2014
- 533
- 49
- 34
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Tatlım biz bunun ikilisini iş yerinde kullanıyoruz hem çok köpüklü yapıyor kahveyi hem de çok lezzetli. Fincanına göre 3 ya da 2 bardak çıkıyor bir tanesinden :) Ben bodrum gelini olacağım için ikimizin aileleri de yok sevdiceğimle ikimize yeter dedim teklisiMisafirlerimiz gelince de iki dakika arayla yapıveririz nolcek
o zaman sorun degil cnm size uygunmuş güle güle kullanın cnmbizim aileler çook yakın ve hepside kahveyi seven insanlar bende yapmasını seven biriyim bu yüzden 6 kişilk kahve yapma makinasını aldım çiftlide gözüm kaldı ama fiyatı beni aşar diye almadım onuda sağlık olsun ne yapalım
Benim de gözüm kalmadı desem yalan olur
evlendikten sonra bayanlar tekrardan birşeyler alma ihtiyacı duyarmış o zaman buna karar vere bilirm düğüne az kaldı 1 ay nerdeyse bütce olarak kendimi sıkmak istemiyorum bu yüzden düğünden sonra kendimi toparlarsam alırımm inşallahh tabii hala hevesli olursam bugunki gibi
Allah gönlümüze göre versin canım senin şafak çok yakın çok mutlu olursun inşallah :) Allah sağlıkla mutlulukla aldığın her şeyi kullanmayı nasip etsin
saol cnm çook tşkr ederim aminn :) senin şafak uzun sanırım
Evet canım maalesef uzun. Bayramda isteme-nişanım olacak :) Geçtiğimiz pazar günü ailelerimiz tanıştı. 2015 mayıs ayında da evleneceğiz kısmetse :) 6 yıl bitti beraberiz bu aşamaya gelene kadar, babamı razı etmek için çok çektik evlilik için yaşımın küçük olduğunu düşünüyordu bu arada yaşım 25
evet cnm baya uzunmuş bennimki toplam 2 yıl sürdübabalar hep böyledir cnm kızının büyüdünü kabullenemezler hiç bir zaman. ama annenler pek öyle degil yavrumun da yuvası olsun düşüncesi içindeler hemen hemen bence yaşın normal cnm bende 23 üm anneme göre geç evleniyorum daha. sevdim olmasaydı pisi pisine görücü usulüne verirdi valla beni
MaşaAllah cnm çok güzel şeyler almışsıınnn.Güle güle kullannn
Çeyizin çok güzel maşallah güle güle kullan son aldığın kavanozlardan bugün migrosta görmüştüm bende alsam mı dedim sonra vazgeçtim şimdi görünce yine alsam mı acaba dedim :)))
güle güle kullan canım ceyizlerini yemek takımını düşünecegim cok güzelmiş :)
hayırlı uğurlu olsun canım, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsinbende telveyi yeni evlenen bir arkadaşıma alacaktım ama satıcı bayan ile görüştüm teklilerden çok şikayet olduğunu söyledi bende vazgeçmiştim. Gerçi elektronik işi şans umarım hiçbir üründe sorun yaşamazsın
hayırlı uğurlu olsun canım, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsinbende telveyi yeni evlenen bir arkadaşıma alacaktım ama satıcı bayan ile görüştüm teklilerden çok şikayet olduğunu söyledi bende vazgeçmiştim. Gerçi elektronik işi şans umarım hiçbir üründe sorun yaşamazsın