- 30 Ağustos 2012
- 1.646
- 1.226
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Arzum Sultani Tost ve Izgara Makinem, Sinbo Yumurta Pişirme Makinem, Mudo Concept Sos Tencerem :)
Eki Görüntüle 1098936 Eki Görüntüle 1098935 Eki Görüntüle 1098953
Aa aldın mi sos tencereyi canım güle güle kullan ☺ bende şu yumurta pişirme makinesini merak ediyorum nasıl buldun sen canim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam canım bekliyorum ne zaman gelmişti bir acaba
Dün gelmişti belki de hala bitmemistir 19.90 tl idi fiyatı :)
Hımm bir bakım o zaman olduğum yerde 3 tane var belki bulurum birinde ama annecigin hemen denese ya ☺☺☺
Akşam yemeğini yeni yedik :))) Kuzenimin düğünü var yarin öğlen sabah telasimiz olmazsa sabah dener en gec pazartesi dener ama :)
Sabirsizlikla beklemekteyim kendisini ☺☺
Bence Bim'de bulursan al gitsin 20 lira neye vermiyoruz ki normalde fiyatı 39 lira olması gerek. Kuzenim başka bir markaninkini kullaniyodu bilindik bir sey degil o yüzden hatirlamiyorum ama cok memnundu Bim'e bu makinenin geldiğini de bize o haber verdi öyle aldık. Sonucu her türlü yazarım da bence bulursan al gitsin :)
güle güle kulanınınnnn hepsiniiiiii
​Amin canım inşallah :)hepsi çok güzeller canım aşkla huzurla kullanırsınız inşAllah
Uzun zamandır almak istediğim lakin bulamadığım Sarev Uyku Setimi buldum ve hemen siparişini verdim
Eki Görüntüle 1107360
English Home'dan ne zamandan beri indirime girmesini beklediğim nevresim ve yastıklardan takım yaptım çarşafı kalmamıştı onu da en yakın zamanda ekleyeceğim inşallah:) Ah bu mor ve tonları takıntım bir türlü vazgeçemiyorum
Eki Görüntüle 1113512 Eki Görüntüle 1113511 Eki Görüntüle 1113513 Eki Görüntüle 1113510
Çok güzeller cnmmm güle güle kullaaannn
Bu bıçakların iyi olduğunu sizlerden duydum kızlar. Aldım bakalım umarım iyi çıkar
Eki Görüntüle 1116544 Eki Görüntüle 1116547
Evde pembesini kullanıyoruz canım, şimdilik memnun olduğumu söyleyebilirim ama tırtıklı olmasa daha iyi olurmuş bence..