Okeanoss00'un Çeyizleri :)

Aa aldın mi sos tencereyi canım güle güle kullan ☺ bende şu yumurta pişirme makinesini merak ediyorum nasıl buldun sen canim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet canım internetten sipariş verdim hemen :))) Canım biz onu Bim'den aldık, annem kendisine de aldı deneyecegiz güzel olursa deneyince sana haber veririm :)

Tamam canım bekliyorum ne zaman gelmişti bir acaba

Dün gelmişti belki de hala bitmemistir 19.90 tl idi fiyatı :)

Hımm bir bakım o zaman olduğum yerde 3 tane var belki bulurum birinde ama annecigin hemen denese ya ☺☺☺

Hımm bir bakım o zaman olduğum yerde 3 tane var belki bulurum birinde ama annecigin hemen denese ya ☺☺☺

Akşam yemeğini yeni yedik :))) Kuzenimin düğünü var yarin öğlen, sabah telasimiz olmazsa sabah dener en gec pazartesi dener ama :)

Son düzenleme:
Akşam yemeğini yeni yedik :))) Kuzenimin düğünü var yarin öğlen sabah telasimiz olmazsa sabah dener en gec pazartesi dener ama :)

Sabirsizlikla beklemekteyim kendisini ☺☺

Sabirsizlikla beklemekteyim kendisini ☺☺

Bence Bim'de bulursan al gitsin 20 lira neye vermiyoruz ki normalde fiyatı 39 lira olması gerek. Kuzenim başka bir markaninkini kullaniyodu bilindik bir sey degil o yüzden hatirlamiyorum ama cok memnundu Bim'e bu makinenin geldiğini de bize o haber verdi öyle aldık. Sonucu her türlü yazarım da bence bulursan al gitsin :)

Haklısın cnim bulursam alırım ki 😍😍

Uzun zamandır almak istediğim lakin bulamadığım Sarev Uyku Setimi buldum ve hemen siparişini verdim

English Home'dan ne zamandan beri indirime girmesini beklediğim nevresim ve yastıklardan takım yaptım çarşafı kalmamıştı onu da en yakın zamanda ekleyeceğim inşallah:) Ah bu mor ve tonları takıntım bir türlü vazgeçemiyorum

Uzun zamandır almak istediğim lakin bulamadığım Sarev Uyku Setimi buldum ve hemen siparişini verdim

Eki Görüntüle 1107360

Çok güzeller cnmmm güle güle kullaaannn

Bu bıçakların iyi olduğunu sizlerden duydum kızlar. Aldım bakalım umarım iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…