Okeanoss00'un Çeyizleri :)

Butun sayfalari gez daha ne eksikler cikar :) 3 takim servisim oldu daha misafir takimina gri bir sey almam gerek :)
Canim valla 3 takim pijama takimi bir de gecelige 140 lira verdim :) Benim bornoz kelebekli seninki cicekli galiba :)

Butun sayfalari gez daha ne eksikler cikar :) 3 takim servisim oldu daha misafir takimina gri bir sey almam gerek :)

ben benzettim bilmiyorum instagramda bir sayfada görmüştüm 6 tanesini 50 tlye yapıyor ama çok ciciler bulursam resim atayım bakalım

Madame Coco havlularda indirim var kızlar :) Üç adet bambu havlu kaptım gri, pembe ve mürdüm. İnternette sadece birini bulabildim.

merhaba canım az çok çeyiz topiğini takip ediyorum ve herşeyi araştırarak alıyorsun acaba çelik tencere ve misafir çatal bıççak takımında hangisini önerirsin?

merhaba canım az çok çeyiz topiğini takip ediyorum ve herşeyi araştırarak alıyorsun acaba çelik tencere ve misafir çatal bıççak takımında hangisini önerirsin?
Evet arastirarak almaya calisiyorum :) Ben celik tencere setinde ve misafir ckb de hisari tercih ettim annem de bunu kullaniyordu gayet memnun. 100 yıl garantisi de var yani ömürlük digerlerine gore biraz daha pahalidir Jumbo kadar olmasada.

bnde
bende hisar ve korkmaz arasındayım..hangi modellerini aldınız ve kaça aldınız

Sağol kuzum benim 2 set yeter şimdilik onu bulamayınca diğer pembişi aldım Sen siyah beyazlıyı beğenmedin mi bakıyım yoksa fazla mı geldi
Benim aldığım yerde de seninkinden yoktu uzun olanları vardı onları da ben sevmedim. Ama seninki güzel olsaydı ben de alırdım. Bir takımını anneme verebilirim 6'lı yeter sanki?

Benim aldığım yerde de seninkinden yoktu uzun olanları vardı onları da ben sevmedim. Ama seninki güzel olsaydı ben de alırdım. Bir takımını anneme verebilirim 6'lı yeter sanki?
Bende 6 lı yeter dedim çünkü başka kupalarımda var ve bardak hastasıyım duramam alırım ben kendimi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…