Okeanoss00'un Çeyizleri :)

Screenshot_2014-10-05-23-52-40-1.png

Kayinvalidemin hediyesi 2 adet cam firin kabi :)

Günaydın kızlar :)
Günlük çkbyi de almış bulunmaktayım
:KK36:
Karaca Elegance Lina modeli
karaca-catal-kasik-bicak-79-parca-sandikli-lina-800x800.jpg

Misafir için tek kişilik nevresim takımım yoktu onları da alınca nevresim takımlarını almayı rafa kaldırıyorum daha doğrusu artık almayacağım yeter di mi
:rolleyes:Madamme Coco'da nevresim takımlarında indirim var buyrunuz efenim :KK66:
zurie_madammecoco.JPG
classıque_madammecoco.jpg
classique.JPG

Supermis yeni aldiklarin digerleri gibi :KK76: Zevkli hanimsin Okeanoss'um :KK74: Karaca günlük CKB takimina ayrica bayildim
Iyi günlerde kullanirsin insaAllah :KK68:

Supermis yeni aldiklarin digerleri gibi :KK76: Zevkli hanimsin Okeanoss'um :KK74: Karaca günlük CKB takimina ayrica bayildim
Iyi günlerde kullanirsin insaAllah :KK68:
Canım benim çok teşekkür ederim sen de çok zevklisin merakla ve zevkle takip ediyorum topiğini:KK60:Karaca almak tamamen doğaçlama gelişti Korkmaz'ın Shadow modelini istiyordum aslında ama artık 12 kişilik üretmiyorlarmış. 6 kişilik olanlarında da tatlı çatalı, çay kaşığı yoktu servis parçaları da yoktu. Sonra Karacayı gezelim dedik annemle, benim istediğim kibar bir yemek çatalı ve bıçağı olmasıydı öyle bir takım arıyordum Lina'yı görünce vuruldum aldım çıktım :KK53:

Günaydın kızlar :)
Günlük çkbyi de almış bulunmaktayım
:KK36:
Karaca Elegance Lina modeli
Eki Görüntüle 1271977

Misafir için tek kişilik nevresim takımım yoktu onları da alınca nevresim takımlarını almayı rafa kaldırıyorum daha doğrusu artık almayacağım yeter di mi
:rolleyes:Madamme Coco'da nevresim takımlarında indirim var buyrunuz efenim :KK66:
Eki Görüntüle 1271976 Eki Görüntüle 1271975 Eki Görüntüle 1271974

Oyy benim zevkli arkadaşım aşkla kullan çok güzeller :nazar::KK68:Madame cocoya bakayım benimde 2 tane tek kişilik almam gerek :oops:

Siteden baktım da stok yetersiz yazıyor ya :mad: yardın hemen bir madame cocoya gitmeliyim kuzum geç kaldım galiba ama yineden değerlendireyim :cool:
Canım siteden değil akşam mağazasına git al. Çift kişilikleri hemen bitiyor da tek kişilik alan pek yok bulacağına eminim. Dün ben gittiğimde çift-kişilik kalmamıştı tek kişiliklerin hepsi duruyordu:KK70:

X