İlaçlara verdiğimiz tepkiye falan bağlı aslında.İlaçlarla beraber kendi gayretmizide katıyoruz işin içine.Birkaç ayda haloluyorPeki birşey sorucam ne kadardır bunu yasiyosun ve ne kadar surdu yani ?
takıntı halinde yazmış olabilirsiniz belki.Yeni bir takıntı olmasın diye önermemiş olabilirNasil yani anlamadım bana doktor bunu önermedi .ben takıntı yapiyodum yani acaba nr konuşuyorum diye
Ben zaten yaptiklarimin aacma olduğunun farkindayim ama sürekli aynı şeyleri hayir bu diğeri gibi degil deyip tekrarliyorum. Biraz önce gerçekten sevdiğim bi insani inanılmaz kırdım ve donusu olmayan bi şekilde aramizi açtık. Aslinda onu kac gündür kirdigimi o söyleyince fark ettim. Daha öncede boyle bircok arkadaşımı kaybettim. Ayni nedenden dolayi. Ama asil kinuya geleyim sürekli tekrari oluyor sanki beynin oynadığı bir oyun gibiKızlar bu yöntem var bende uygulayacam burada.....
1).Kendinize bir defter alın ve yaptıklarınızı tek tek yazın. sonra atak geçtikten sonra okuyun neden ben bunu yapmışım neden aynı davranışları sürekli tekrarliyorum. .....diye sürekli yazdıklarınızı okuyun sonra ne kadar saçma olduğunu goreceksiniz
Bana seslendin sanırım.Evli olup okb yaşayan var mi
Bana mesaj atarmsiin sana yalvaririm canım çok yanıyor benim gibi tıpa tip aynısını sen yasamasiinBen zaten yaptiklarimin aacma olduğunun farkindayim ama sürekli aynı şeyleri hayir bu diğeri gibi degil deyip tekrarliyorum. Biraz önce gerçekten sevdiğim bi insani inanılmaz kırdım ve donusu olmayan bi şekilde aramizi açtık. Aslinda onu kac gündür kirdigimi o söyleyince fark ettim. Daha öncede boyle bircok arkadaşımı kaybettim. Ayni nedenden dolayi. Ama asil kinuya geleyim sürekli tekrari oluyor sanki beynin oynadığı bir oyun gibi
Psikologları samimi bulmuyorum verdikleri ilaçları da... Açıkçası kafada bitiyor buna sebeb olan altta yatan sıkıntı her ne ise onunla yüzleşildiği anda normale dönülür diye düşünüyorum. Benim yüzleşecek gücüm yok çoğumuzun da öyle olduğunu biliyorum. Allah hepimize hidayet versin derim geçerim.
Ben kendimce yeni yöntemler buldum..
1-bu cümleler klasik okb li cümleleri
2-psikologlar ilaç yazmaz terapi yapar
3-psikoloji diye kocaman bir BiLİm var.akıl var mantık var o zaman kimse 7-8 yıl eğitim almaz.Psikoloji oldukça tekniksel tedaviler yapar ama halk konuşmaktan ibaret sanır.kafada çözmekle bitiyor diyenlerin hepsinin geleceği korkunç oluyor.bir an evvel tedaviye başkayın okb tedavisi zordur.ve sakın terapiyi yıllarca bırakmayın
Okb cesitlerini anlayabilmem icin bana azicik aciklar misiniz kizlar?
Mesela ben kendimde yasadigimdan bahsedeyim arkadaşlıklarim da asiri güvensizlik hissediyorum. Acaba beni seviyor mu diye cok sorguluyorum ya da yalan söylüyor mu acaba falan diye. Ve birçok arkadaşımı da bu sebeplerden kaybettim. Bu oluyor mu mesela sizlere de.
Canim bana daha teshis koyulmadi dr da sir saklar gibi gizliyor nedir ne değildir anlatmiyor. Kendi çapımda araştırmalar yapıyorum. Bende acaba benim yaşadıklarımı yaşayan var mi diye merak ettim.OKB çok değişik bir hastalık açılımı çok uzun kimi dini şeylere takıntılı kimi temizliğe kimi cinselliğe kimi de insanlara olabilir ama bu soruya cevabı verecek kişi sensin canım.
Devam edeceğim etmesine ama zorla gidiyorum dediğim gibi beynim sürekli herseyi sorgulatiyor bana. Dusunmemeye çalışıyorum düşünürsem sacma sapan yorumlar yapıp dr soğuyacagim.Okb'yi kontrol altına almadığında süreç Şizofreniye kadar gidiyor diyorlar Allah korusun benim en korktuğum şeylerden biriSiz tedavinize devam edin ve kesinlikle bırakmayın. Benim halimde nice olur hiç bilemiyorum
Devam edeceğim etmesine ama zorla gidiyorum dediğim gibi beynim sürekli herseyi sorgulatiyor bana. Dusunmemeye çalışıyorum düşünürsem sacma sapan yorumlar yapıp dr soğuyacagim.
Sizin nasıl? Tedavi oluyor musunuz?
Benim dr bana ilac vermedi ilaçsız seansla tedavi oluyorum. Zaten emziren anneyim o yüzden olsa gerek. Ama minim minim ilerleyen bir süreç bu süreç. Bende kendimi kintrol etmeye çalışıyorum ama ister istemez fark etmeden kontrol dışına çıkabiliyorum.Ben bıraktım ilaçlar ciddi manada beni sersemletti çalıştığım için işime odaklanamıyorum en azından bu konuda sıkıntı yaşamak istemediğimden diyeyim. Zamana bıraktım ve kendimi kontrol etmeye çalışıyorum.
Benim dr bana ilac vermedi ilaçsız seansla tedavi oluyorum. Zaten emziren anneyim o yüzden olsa gerek. Ama minim minim ilerleyen bir süreç bu süreç. Bende kendimi kintrol etmeye çalışıyorum ama ister istemez fark etmeden kontrol dışına çıkabiliyorum.
Canim peki sende aşırı bir huzursuzLuk hali var mi? Ben baya durup dururken huzursuzlaniyorum karnımda garip bir duygu hissediyorum sik sık.Zaten sorun bu arkadaşım kontrolünü kaybediyorsun zaman zaman yine en başa dönüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?