• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OKB yüzünden gözler önünde eriyen bir kizin hikayesi

Bende yaşadım ondan diyorum.Şimdi normale yakıım:)300 gr lık şampuanları doldurur gelirdim.2 yıkanmada bitirirdim 1 kutusunu.Şimdi saçlı derimde sedef var.Sanırım buna bağlı.Zamanında çok yıprattım
Of ya çok üzüldüm cidden benimki baya ilerledi 6 senedir var

Kızlar bu yöntem var bende uygulayacam burada.....
1).Kendinize bir defter alın ve yaptıklarınızı tek tek yazın. sonra atak geçtikten sonra okuyun neden ben bunu yapmışım neden aynı davranışları sürekli tekrarliyorum. .....diye sürekli yazdıklarınızı okuyun sonra ne kadar saçma olduğunu goreceksiniz

B

Bence destek ol bu hastalık illet ne kadar anlatırsn anlat kendinden şüphe ediyosun
Canım artık annem normal yaşadığını zannediyor yani bu yaşadıkları ona olağın geliyor çünkü yaş itibariyle böyle bunca sene yaşamış artık bu hastalık onun bir parcası ondan sana burda bu şikayeti olanlara söylüyorum vakkit geçirmeden gidin ve tedavi olun bizim için çok geç artık :KK43:

Psikologları samimi bulmuyorum verdikleri ilaçları da... Açıkçası kafada bitiyor buna sebeb olan altta yatan sıkıntı her ne ise onunla yüzleşildiği anda normale dönülür diye düşünüyorum. Benim yüzleşecek gücüm yok çoğumuzun da öyle olduğunu biliyorum. Allah hepimize hidayet versin derim geçerim. :KK43:
Ben güveniyorum bu senin kararın bence iyi bir psikologa denk gelmemissin . ben kafada bitiremedim .yaşadıklarım çok sarstı beni herseyi kafada buyuttum

Düzende yatarken yatak bozulmasın diye yerde yatanlar var evet hastalık çok zor sizin dürtülerinize engel olamıyorsunuz bence hastalığınız kabul etip tedavi olun yaşlanınca hem hastalık ilerliyor hemde kabullenmiyorsunuz annem en canlı örneği :KK51:
Çok doğru diyorsun ben neler yaşadım anlatsam roman olur

Canım artık annem normal yaşadığını zannediyor yani bu yaşadıkları ona olağın geliyor çünkü yaş itibariyle böyle bunca sene yaşamış artık bu hastalık onun bir parcası ondan sana burda bu şikayeti olanlara söylüyorum vakkit geçirmeden gidin ve tedavi olun bizim için çok geç artık :KK43:
Bence normal değil .ben lezbiyenlik ten korktum bir erkekle kendimi denedim foto attım yüzüm yok hayattan bikiyosun resmen

Kızlar bu yöntem var bende uygulayacam burada.....
1).Kendinize bir defter alın ve yaptıklarınızı tek tek yazın. sonra atak geçtikten sonra okuyun neden ben bunu yapmışım neden aynı davranışları sürekli tekrarliyorum. .....diye sürekli yazdıklarınızı okuyun sonra ne kadar saçma olduğunu goreceksiniz
Ben sana bisey anlatabilir miyim

Eve kimseyi cagıramıyosun geltikleri zaman diken üzerinde oturuyosun gitikten sonra camlar dahil.her yeri temizliyorsun bir yere yemege kafeye gidemiyorsun çok sıkişsan bile umumi tuvaletlere girmiyosum disardan geldimi direk banyodasin yikanap üzerini degismeden oturmuyosun bunlar mikrop okb sinde daha yüksek böyle degilsende ileri asaması bu böyle yasamak istermisin
Ben kağıda yazı yazamiyodum yanlış bisey yazarım diye . sonra ses kaydı yapıyorum tel görüşmesi yaparken yanlış bisey soyluyormuyum diye ve daha neler neler

Başarırsan haber ver ben çok denedim umarım başarılı olur hepimize umut olursun.
Canım benim sizi görmek emin ol içimi rahatlatiyor sebebi ise sadece yasayan ben değilim .burada OKB günlüğü acicam sende gelirsin gittiğim günler yaşadıklarımı yazicam haberin olsun gel oku dertelsiriz

Psikologları samimi bulmuyorum verdikleri ilaçları da... Açıkçası kafada bitiyor buna sebeb olan altta yatan sıkıntı her ne ise onunla yüzleşildiği anda normale dönülür diye düşünüyorum. Benim yüzleşecek gücüm yok çoğumuzun da öyle olduğunu biliyorum. Allah hepimize hidayet versin derim geçerim. :KK43:
Seveceğin bir dr önemli.Ben ilk dr a gittiğim zaman randevu veren beyi dr sandım.Daha görür görmez ben buna imkansız anlatamam demişdim.Ama dr gelince öyle olmadı tabii .Birde zamanla alışıp herşeyi anlatmışdım.Uzun süre devam ettim.Şimdi iyiyim zaten.İlaçlarada devam ediyorum

Seveceğin bir dr önemli.Ben ilk dr a gittiğim zaman randevu veren beyi dr sandım.Daha görür görmez ben buna imkansız anlatamam demişdim.Ama dr gelince öyle olmadı tabii .Birde zamanla alışıp herşeyi anlatmışdım.Uzun süre devam ettim.Şimdi iyiyim zaten.İlaçlarada devam ediyorum
Peki birşey sorucam ne kadardır bunu yasiyosun ve ne kadar surdu yani ?

Back