Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
OKB yüzünden gözler önünde eriyen bir kizin hikayesi
- Konu Sahibi denizbuse
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- okb yorgun hissetme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnsan ve kişisel konular .lezlik yüzünden bir erkekle konuştum basıma is açtım.yarin psikologa gidicembir arkadaşım psikolog desteğiyle bu durumu kontrol etmeyi başardı ve şu an sorunsuz bir hayat yaşıyor. hangi konularda sıkıntı yaşıyorsunuz. eşya, insan, kişisel?
Bende yaşadım ondan diyorum.Şimdi normale yakıım:)300 gr lık şampuanları doldurur gelirdim.2 yıkanmada bitirirdim 1 kutusunu.Şimdi saçlı derimde sedef var.Sanırım buna bağlı.Zamanında çok yıprattımYarın basliycam 6 senedir hayatım igrenclesti cunku
Bugün psikologa gittim .ilaç kullanmamıştır gerekiyormus ...ve birlikte konuşarak halledicezBende yaşadım ondan diyorum.Şimdi normale yakıım:)300 gr lık şampuanları doldurur gelirdim.2 yıkanmada bitirirdim 1 kutusunu.Şimdi saçlı derimde sedef var.Sanırım buna bağlı.Zamanında çok yıprattım
Çok iyi:)Bugün psikologa gittim .ilaç kullanmamıştır gerekiyormus ...ve birlikte konuşarak halledicez
Benim takıntım temizlik. Evimi muntazam temizlerim (yalnız yaşıyorum) her gün süpürge yaparım vileda yaparım ve haftada 5 litre çamaşır suyu kullanırım. Halim berbat ama kontrol edemiyorum antidepresanlar beni aptal yapıyor işime konsantre olamıyorum o yüzden bıraktım. Çok zordur beni tanıyanlar için çok zor oluyor mesela
- 8 Aralık 2011
- 44.993
- 160.375
- 798
Eve kimseyi cagıramıyosun geltikleri zaman diken üzerinde oturuyosun gitikten sonra camlar dahil.her yeri temizliyorsun bir yere yemege kafeye gidemiyorsun çok sıkişsan bile umumi tuvaletlere girmiyosum disardan geldimi direk banyodasin yikanap üzerini degismeden oturmuyosun bunlar mikrop okb sinde daha yüksek böyle degilsende ileri asaması bu böyle yasamak istermisinBenim takıntım temizlik. Evimi muntazam temizlerim (yalnız yaşıyorum) her gün süpürge yaparım vileda yaparım ve haftada 5 litre çamaşır suyu kullanırım. Halim berbat ama kontrol edemiyorum antidepresanlar beni aptal yapıyor işime konsantre olamıyorum o yüzden bıraktım. Çok zordur beni tanıyanlar için çok zor oluyor mesela
İtiraf etmek isterse sonu bu şekilde olacak biliyorum ama şu an kendi sınırlarımda devam ediyorum. Kontrol etmeye çalışıyorum ama mikrop takıntımdan çok düzen takıntısı diyeyim örneğin illa ki o vazo tam belirlediğim yerde duracak 1 mm kaysa benim dünyam kararıyor o kadar bak geberiyor olsam kalkar onu tam yerine koymaya çalışırım. Çok zor bir rahatsızlıktır Allah hepimizin yardımcısı olsun....Eve kimseyi cagıramıyosun geltikleri zaman diken üzerinde oturuyosun gitikten sonra camlar dahil.her yeri temizliyorsun bir yere yemege kafeye gidemiyorsun çok sıkişsan bile umumi tuvaletlere girmiyosum disardan geldimi direk banyodasin yikanap üzerini degismeden oturmuyosun bunlar mikrop okb sinde daha yüksek böyle degilsende ileri asaması bu böyle yasamak istermisin
- 8 Aralık 2011
- 44.993
- 160.375
- 798
Düzende yatarken yatak bozulmasın diye yerde yatanlar var evet hastalık çok zor sizin dürtülerinize engel olamıyorsunuz bence hastalığınız kabul etip tedavi olun yaşlanınca hem hastalık ilerliyor hemde kabullenmiyorsunuz annem en canlı örneğiİtiraf etmek isterse sonu bu şekilde olacak biliyorum ama şu an kendi sınırlarımda devam ediyorum. Kontrol etmeye çalışıyorum ama mikrop takıntımdan çok düzen takıntısı diyeyim örneğin illa ki o vazo tam belirlediğim yerde duracak 1 mm kaysa benim dünyam kararıyor o kadar bak geberiyor olsam kalkar onu tam yerine koymaya çalışırım. Çok zor bir rahatsızlıktır Allah hepimizin yardımcısı olsun....
Psikologları samimi bulmuyorum verdikleri ilaçları da... Açıkçası kafada bitiyor buna sebeb olan altta yatan sıkıntı her ne ise onunla yüzleşildiği anda normale dönülür diye düşünüyorum. Benim yüzleşecek gücüm yok çoğumuzun da öyle olduğunu biliyorum. Allah hepimize hidayet versin derim geçerim.
- 8 Aralık 2011
- 44.993
- 160.375
- 798
Amin canım .Psikologları samimi bulmuyorum verdikleri ilaçları da... Açıkçası kafada bitiyor buna sebeb olan altta yatan sıkıntı her ne ise onunla yüzleşildiği anda normale dönülür diye düşünüyorum. Benim yüzleşecek gücüm yok çoğumuzun da öyle olduğunu biliyorum. Allah hepimize hidayet versin derim geçerim.
Benim ses kayitlar i lezlik le oldu kendimi demedim bir erkeğe çıplak foto attım hala canım yanıyor yüzüm yok ama kendimi kotu hissediyorum psikologa bugün gittim basladikTakıntınız hangi konuda baskın ? OKB lerin çoğu temizlik din ve cinsel dürtü takıntıları vardır ? Hangisi sizi kapsıyor ? Hiç uzmanla görüştünüz mü ?
B
Bence destek ol bu hastalık illet ne kadar anlatırsn anlat kendinden şüphe ediyosunErken devrede önüne geç ve tedavi ol yoksa annemde var ileri yaslarında cok daha zor şuan tedaviyi bile kabul etmiyor
İnanmıyorum ya napicaksin peki ? Bu boyle gitmez bir psikologa gidinBenimde var üstelik evliyim eşimle tartisiyoruz