OKB ile ilgisi olabilir mi?

ne yazacağımı bilemedim
korkuttunuz beni, umarım kızımda benzer gelişmeler olmaz, çaktırmadan çok dikkatli gözlemleyeceğim
Allah size yardım etsin, şifa versin, çok zor görünüyor yazdıklarınız
eğer bütçe ayırabiliyorsanız, durumunuz varsa, varsın giden 1000-2000 tl olsun, siz şifa bulun herşeye değer

fakat okul eşyalarına titiz değil, okul eşyalarına özen göstermiyor
kalemi kaybolsa da sorun değil, kitabı buruşsa da sorun değil
sadece masasında ödev yaparken, koyduğu kitap, silgi, kalemtraş gibi eşyalar onun koyduğu gibi kalsın istiyor
evet sordum, tam anlamıyla cevap veremiyor fakat çok da sormamak lazımmış galiba, o yüzden 1 kere sordum
dün ona çaktırmadan, ders arasında lavaboya gittiğinde, masasındaki kitapların düzenini hafifçe değiştirdim, farketmedi bile

anladım.
ödev için masasını kendi düzenliyor değil mi..
peki yaptığı başka bir işte nasıl? yani diyelim sofra kurdu. onda da çatal kaşığın yeri değişince tepki verir mi.. ? bir denemek lazım sanki. böylece kendi oluşturduğu düzenle ilgili takıntı mı değil mi anlaşılır bence.
hiç bilgim yok ama bunlar şimdi okudukça aklıma geliyor. farkı ve nedeni anlamak istiyorsunuz ya.. belki yararı olur.

muzurtilki cok iyi bir anne olduguna eminim yorumlarindan anlasiliyor zaten. Sagim solum ustun zekali yegenlerimden dolayi biliyorum. Esimle evlendikten sonra bir de kayinbiraderim oyle oldugunu ogrendim. Zaten anlamistim bi kac gordukten sonra.
Yalniz hepsi birbirinden manyak
Birgun hepsini uzay mekigine koyup firlatmayi dusunuyorum

Zahmet olmazsa bana doktor hakkinda bilgi verebilirmisiniz ozelden.

10 yasinda ustun zekali oldugum soylendi.
Okula baslamadan cok once okuma ve yazma ogrenmistim.
Okul basarim ortaokul ve sonrasinda ortalama ustuydu. Hicbir zaman o defterleri cicili bicili kapli, etiketi yipranmamis, duzenli ornek ogrencilerden olamadim. Ama masa konusundaki takintim giderek artti.

Calisilmis slayt/notun masamda yeri yoktur. Yere atarim, kaldirana kizarim.
Hatali kelime/harf varsa notu yirtip atarim. Hata yapmaya tahammulum yoktur.
Sirf telaffuzum tam duzgun degil diye 7 yildir ogrendigim yabanci dilden vazgecmisligim var.
Ama hic titiz, duzenli degilim ev konusunda

Ben ünv.öğrencisiyim evde de çalışsam dışarıda çalışsam masa üzerinde kendme ait bir düzen mutlaka olur yanlışlıkla dahi olsa yerinin değişmesini istemem dışarıdan gelen en ufak ses bir cinnete yeter :) çoğu öğrencide olur buna benzer şeyler

ay çok güldüm, Allah da seni güldürsün
gerçekten tuhaflıkları var, kabul etmemek mümkün değil :))))
bu arada iltifat için teşekkür ederim :)))

denedim, dün akşam
ama yok, öyle konularda hiç tepkisi yok
farkındayım beyin fırtınası oluyor :))

üstün zekalılığın bir engel olduğunu duymuştum bir arkadaşımdan yani adı gibi güzel bişey değilmiş

yazdıklarınız bana enteresan geliyor
ben de üniversitedeyken masa dağınık, tv açık, elimde çay veya kahve ama sabaha kadar full konsantre çalışırdım
hiç sese, düzene önem vermezdim
okudukça şaşırıyorum inanın :)))

üstün zekalılığın bir engel olduğunu duymuştum bir arkadaşımdan yani adı gibi güzel bişey değilmiş

hayır canım öyle değil
bazı zorlukları var evet (sürekli enerjik olmak gibi :)) ) ama çok güzel yanları da var
fakat bu durum farklı bir takım hastalıklarla birleşince o zaman çok büyük problemler yaşanabiliyor
bizde böyle birşey yok Allah'a şükür

Aynen benim oğlumu anlatmissiniz..çalışma masası dağınıksa asla konsantre olamadığını söyler ve mutlaka başlamadan önce herşeyi düzenler. Simetrik bir biçimde dizer herşeyi. Kitaplar defterler kalemler vs..
Ben hiç bunun OKB ile ilgisi olduğunu düşünmedim.konsantirasyon sağlamak için yapıyor bunu gibi geldi hep.

arkadaşım çok geçmiş olsun, hakikaten zor anlar yaşamışsın
şimdi daha iyi olduğuna, artık hayatını etkilemediğine sevindim
umarım hep böyle devam eder
cevap için teşekkür ederim

Gectı sukur Tesekkur ederım :) bı faydam oldysa ne mutlu bana

Duzen tertip ayri ama o duzen bozuldumu rahatsizlik verirse tepkileri varsa buna dikkatle izleyin yasi musait Allah korusun.

Şöyle ki en son bizim prenses okulda tuvalete gidiyor. Minicik bir damla idrar çamaşırına damlıyor. öğretmeni babasını aramış temiz iç çamaşırı götürmüş babası. yani üzerine en ufak bir pislik damlasa dokunsa çıkartır, değiştirmek ister.
Allah korusun artık takibe alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…