Yatak Odası Dekorasyonu ok severek aldm, sizin yorumlarnz da merak ettim

canım yatak odası takımın çok güzelmiş aldığın örtü de ayrı bir hava vermiş güle güle kullanna.s.

bayıldım canım herşeyin çok güzel.
Mutlu olun, allah bir yastıkta kocatsın inşallah..

Erva8 çok hoş her ikiside canım güle güle kullan

firstday bayıldım canım herşeyin çok güzel.
Mutlu olun, allah bir yastıkta kocatsın inşallah..

minel aşk canım yatak odası takımın çok güzelmiş aldığın örtü de ayrı bir hava vermiş güle güle kullann

glsh85 degısık bı mobılyaymıs gule gule kullan canm

oqua çok şık ve zarif. güzel kombine etmişsin örtüsüyle de çok beğendim.kahveyle mavinin uyumuda çok göz okşuyor hayatım .bir daha nevresim ve ya örtü alınca aklında bulunsun.sağlık ve sıhhatle mutlu yaşayın inşallah!!!!...

a.s. çok teşekkür derim...
ayyyy çok az kaldı evimdeki duruşunun resimlerinide ekleyeceğim inşallah....

mavili nevresimim :) turunculu nevresimim :) her renk nerdeyse aldım...
ama dediğin gibi mavi ve kahve tonları çok güzel duruyorropuyorumnanaktan

Canım aynı modeli beğenmişiz ama benim nişanlım pek ısınamadığından alamadık güle güle eskit.

ben beyaz mobilya beyaz kapılar herseye bayılıyorum yatak odası takımın gerçekten farklı ve cok hoş :nazar:

güzel bi tercih olmuş,fakat evinde yastıkları çok dik koymussun arka model gözükmüyo

ya bu takım harika. ben de burada( çanakkalede) bir mağazada gördüm. ama ben sivasta oturacağım. adam ankaraya kadar götürebiliriz dedi.:KK43:((

çok teşekkürler arkadaşlar
gayet kullanışlı iyiki almışım :)))))
kullandıkça daha da çok sevdimmm

DERYA HANIM MERHABA. SİZE MESAJ DA YOLLADIM FAKAT CEVAP GELMEDİ. 3 AY SONRA EVLENECEĞİM KISMETSE. GELİNLİĞİNİZ ÇOK HOŞ GÖRÜNÜYOR PRENSES ETEK SANIRIM. gELİNLİĞİNİZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM. MODELİNİDE DAHA YAKINDAN GÖRME ŞANSIM VARMI RESİM KÜÇÜK ÇIKMŞ BAKAMADIM NET OLARAK. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

X