• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok mutsuzum,,,,

gamzelim.66

en buyuk duamsin bebegim
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
2.872
1
116
39
Danimarka
hayat ne kadar zor..ozeliklede memleketinden ailenden uzaksan:çok üzgünüm: ailenden hic kimsenin olmadigi uzak bi ulkede yasamak cok zor..kimseyle derdimi paylasamiyorum canin skilinca gidebiliceginiz hic kimse yok..ve burda yasamaya yeni basladim..bunlari ilk kez sizinle paylasiyorum cunku artik icime sigmaz oldu sizi uzduysem kusura bakmayin..:a015:

canım üzülme ne olur insanın aılesınden uzakta olması çok zor ama sen bu zorluğu aşabılırsın daha çok yenı olduğu için tek kaldım gıbı düşünüyorsun ama bak bızler varız ne zaman konuşmak ıhtıyaçı duyarsan bız hep buradayız
rabbım kımsenın omuzuna taşıya bıleceğimden fazla yok koymazmış
rabbım senın bunun üstesınden geleceğini düşünmüştur canım
ben de istanbuldan gelın geldın senın neler yasadığı anlıyorum

sen yanliz degilsin belki senin yasadigin yerde tanisacagin turkler vardir bizim bulundugumuz shirde ne turk var ne musluman ve 3 senedir burdayiz. Burdayiz derken amerikanin kucuk bir sehrindeyiz hergun dua ediyorum yarabbi hayirli bir kapi acta gidelim burdan diye. Sende ia kafana gore turklerle tanisirsin

desteginiz icin cok tesekker ederim ins dediginiz gibi olur allah hemisinsin hakkinda hayirlisini versin inanin beni cok mutlu ettiniz.

Artık yalnızlık kader değil.... ınternet artık o kadar büyük bir nimet ki! Uzakları yakın ediyor... ınsan internet sayesinde yanıbaşındaki komşusuyla belki paylaşmaya çekindiği bir derdini burada paylaşıp, sıkı dostluklar elde edebiliyor....
Hiç üzülmeyin, her sıkıntının sabrettiğinizde size katacağı artıları düşünüp bulun ve uygulamaya çalışın...
Canınız sıkıldığında buradaki güzel dostlarla dertleşin... nereye giderseniz gidin Allah'ın sizinle beraber olduğunu düşünün. O zaman çöller bile seraba dönüşür... SEVGıLER

Canım, Allah yar ve yardımcın olsun
ınşallah zamanla çok sıkı ve güzel dostlar edinirsin,
KK iyiki var, bizler burdayız unutma olurmu?

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bizimde bir sitemiz olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim ve sevindim erkeksiz bir dünya gibi geldi bana sevindim herşeyimizi erkeklerle paylaşmak zorunda değiliz en çok beni bu mutlu ediyor sıkıntılara gelince bu dünyanın temelind var bu ne olursan ol ama derdin mutlaka vardır benim de sıkıntılarım var pisikoloğa bile gitmeyi düşündüm ama ben içime kapanık biriyim yaşadıklarımı pek anlatamam kimselere ne yapalım bu yüzdende kendi derdime ben derman arıyom ve burdayım bakalım rahatlayabilecekmiyim sizlerine dertlerini dinleyerek bakalım ne olucak

evet haklisiniz iyiki bu siteye katilmisim ve iyiki sizlerld tanismisim inanin simdi cok daha iyiyim zaman herseyin ilaci bende alisicam buraya ve sizlerin destegi sayesinde iyiki varsiniz herkese sevgiler

Canim benim bende 2005 senesinde istanbuldan Almanyaya gelin geldim,senin yasadiklarinin hepsini tek tek yasadim,ne bir konu komsu,ne dost ne de akrabamiz wardi burda,birde üstüne üstlük dil problemi,Allahima cok sükür o bunalim dönemlerim bitti,burda kendimize iyi kötü bir dünya kurduk,sende öyle yapmaya bak canim,yasadigin yerleri kabullenmezsen ve hep geri dönmeyi arzularsan inan ewliligindede mutlu olamazsin(sende gelin gitmistin dimi??)

ınsanın tabiatında var gittiği yere adapte olmak.Elbette ilk günlerde bunun zorluğunu yaşayıp kabullenmekte zorlandığımız oluyor.Benim konum gamzelim den farklı ama 5 gündür yaşadığım duygular aynı.Çalıştığım işyerinde şube değiştirdim.Bu zamana kadar verdiğim bütün emeklerimi diğer şubede bırakıp işe yeni başlayan bir kişi gibi sıfırdan tekrar başladım.En kötü tarafı işyerimde kendi birimimde tek çalışan bayan benim.Etrafımda kendi dilimden konuşacak bir bayan arkadaş yok.Umarım değişir bu.Ayrıca ailesinden uzakta yaşayan arkadaşlar gibi olmamak için çok kişiyi reddettim evlilik konusunda galiba iyi yapmışım :)))))

haklisiniz sanirim kabulenme vakti geldi.bende buraya alismaya calisacagim ve iyi taraflarini gormeye calisicam desteginiz icin cok tesekkur edrim(evet ben buraya gelin geldim)))))

canim bende ilk once oleydim amabelli bir zamandan sonra insan alisiyor sende alisacaksin ama oncelille dayanikli ol ve uzulme

bence sen yalnizligin caresini bulmussun ama henüz farkinda degilsin
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk: yerimseniben anladin mi?

bence yeni arkadaşlar edin ne biliyim komşularına git onlarla tanış . bence bu o kadar zor değil. hem onlarda buna sevinecektir :)

Back