Sende ona bir mail at....kocanin fotolarinla....
Yemege gideriz elbet...ama esim gelmeden olmaz...bogazimdan gecmez vallaha...durun önce bir ona haber vereyim üc kisi gideriz...esim size cok güzel vakit gecirtir, anlarsiniz ya..:mymeka:..diyede yaz altina....:hulya:
Bu arada yok üstümmüs altimmis beni ilgilendirmez bu konularda....kesinliklede sessiz kalmam.....böyle irz düsmanlarina aninda göstereceksin cirkefligni....susmandan bile faydalanip aslinda istiyorda naza cekiyor diye kendine pay cikartiyorlar....lmaz:
is yerınde teklıf maıllerı yasakmı yanı genel mudur ne yapabılırkıbeni aradı birde aptall aptall herif. attığı maili genel müdür yardımcıma forward ettim. altına ilgilerinizi rica ederim yazdım.
kötükedihüso
arkadaşlar, geçenlerde iş yemeği vardı, diğer bölümlerdende gelenler olmuştu, yemekte tanıştığım biri gizlice fotoğraflarımı çekmiş, bana mail atmış fotoğraflarımı ve beni yemeğe davet ediyormuş beraber hoşça vakit geçirebiliriz demiş.klava: klava:
bu adam benim üstüm ve evli olduğumu biliyor ben şimdi ona ne cevap yazacağım. onu şu anda öldürmek geçiyor içimden.
yemekte tanıştığınız biri... ama üstünüz...
üstünüzle mi yeni tanıştınız?
resminizi nasıl çekti ben anlamadım... ilginç...
evet çalıştığım kurumda bu tarz ilişkiler yasaktır ve kovulma sebebidir, iş dışında mailleşmedede uyarı alrsnız.is yerınde teklıf maıllerı yasakmı yanı genel mudur ne yapabılırkı
yanlıs anlamayın ama merak ettım sadece
bu şahsı bı konu degılmıdır yada oyle olmuyomudur?CADIARZU..
bende heyecanla bekliyorum ne olacak diye. kötükedihüso daha okumadı mail gmy. takip ediyorum mailimden sürekli......
8000 kişilik bir yerde çalışıyorum kademe olarak benden üst pozisyonda. ama farklı binalarda çalşıyoruz. kaynaşmak adına 300 kişilik bir yemek organizasyonu vardı açıklama yeterli geldimi acaba?
cok teşekkurler bılmedıgım bısıyı ogrendım sayenızdeevet çalıştığım kurumda bu tarz ilişkiler yasaktır ve kovulma sebebidir, iş dışında mailleşmedede uyarı alrsnız.
bakın zaten çok gerildim bu olaydan dolayı, olayları tam net yazamıyor olabilirim şu anda. ama şunu bilinki çok gereksiz insanlar çok önemli yerlere gelebiliyorlar. ben krediciyim bir nevi bütün kredicilerin toplandığı bir yemekti bu.gelmedi...
benim üstüm benim bağlı bulunduğum kişidir... bilmem neredeki adam için bu adam benim üstüm tabirini kullanmam.. neyse...
hadi diyelim dediğiniz gibi.. 8000 kişilik şirkette herkes herkesin adını bilmez... tanıştınız... adam adınızı soyadınızı öğrendi... mail adresinize ulaştı... telefonunuzu aldı...
300 kişinin olduğu yemekte fotoğraflarınızı çekti... yani bu kadar uğraştı size ilgisini belli etmek için...
tam netleştiremedim durumu kafamda... neyse mühim değil...
ama bir şey var... bu adam çok dolanbaçlı yollardan gidiyor sonuca... nasıl üstünüz olmuş... belki de müdürdür... yazık pratik zeka sıfır adamda...
patronuna göster resimleri ve mailleri
özel hayat sızmak... gizlice fotoğraf çekme şikaytte bile bulunabilrsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?