• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok geiriyorum, ok kzgnm....

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
arkadaşlar, geçenlerde iş yemeği vardı, diğer bölümlerdende gelenler olmuştu, yemekte tanıştığım biri gizlice fotoğraflarımı çekmiş, bana mail atmış fotoğraflarımı ve beni yemeğe davet ediyormuş beraber hoşça vakit geçirebiliriz demiş. :oklava: :oklava:
bu adam benim üstüm ve evli olduğumu biliyor ben şimdi ona ne cevap yazacağım. onu şu anda öldürmek geçiyor içimden.

ıstediği kadar üstün olsun...
rahatsızsın madem aç telefonu evli olduğunun rahatsızlığını bir daha aynı şeyi tekrarlamaması gerektiğini
söyle...

Birde psikolojik hasta heralde.niye senin fotolarını çekip o fotolarını sana geri mail atıp onlarla
yemek teklifi yapıyokii enteresan.....

aç telefonu söyle derim uzak dursun...

yemekte nasıl gizlice fotolarını çekmiş :olmaz::olmaz:kimin yaptığını biliyorsun ikaz ,et adamı evli olduğunu bilior ve beraber vakit geçirebilirz dior adi pislik senden üst rütbe olabilir ama insan olmamış .işten çıkarılma korkun mu var cnm. ahlaksızlığı o yapmış

evlı oldugunuzu bılıyomu kı?
bence aramayın kaıdeye bıle almayın derım...
ha maıller cogalırsa bu sefer bı uyarı verın...
ve savcılıga verın derım...
en temız kurtulus yoludur...
ama fotograflarınızı ceken kışı bence evlı oldugunuzu bılmıyodur...

gofret yiyodum boğazıma kaçtı yaakannehir
manyakmı bu herif.
bence eşini haberdar et bu durumdan.kızdığın takdirde dallandırıp budaklandırıp eşinin kafasını kurcalamasın.eşinle bi karar alın ne yapıcağına dair

evli olduğumu biliyor çünkü eşimle aynı iş yerinde çalışıyorduk eşimi tanıyorr.... yemekte çok kalabalktı ne zaman çekti fotoları fark etmedim. ağız burun dalmak istiyorum şuanda o herife :oklava:

Sende ona bir mail at....kocanin fotolarinla....:delphin:

Yemege gideriz elbet...ama esim gelmeden olmaz...bogazimdan gecmez vallaha...durun önce bir ona haber vereyim üc kisi gideriz...esim size cok güzel vakit gecirtir, anlarsiniz ya..:mymeka:..diyede yaz altina....:hulya:

Bu arada yok üstümmüs altimmis beni ilgilendirmez bu konularda....kesinliklede sessiz kalmam.....böyle irz düsmanlarina aninda göstereceksin cirkefligni....susmandan bile faydalanip aslinda istiyorda naza cekiyor diye kendine pay cikartiyorlar....:olmaz:

ben bir sigaraya içmeye ineceğim kafamı toparlayacağım o zaman ne yapacağıma karar vereceğim. çok sinirlendim yaaaaaaaaaaaaa

pislik herif umursama eğer birdaha yaparsa uyar... olmadı şikayet et.. delillerini asla silme ok.

terbiyesizzz adama bak yaaaaakannehir iyi bi dersi hak etmiş o evli bi bayanın fotoğraflarını çekip üstüne üstlük birde yemek teklifiiiii:1shok: bence ağzının payını almalı ama nasılllCADIARZU

onunda mutlaka bi üstü vardır, bu maili hemen yetkili birine göster ve şikayet et bence. :olmaz:

bencede altta kalma sakın..seninde hoşuna gittiğini düşündürtebilir bu durum.
aptalmı ne?
şeyine sahip çıkamayan adamlara çok kızıyorum:mymeka:

Umursama canım. Cevap bile yazma bence.
Hala senle uğraşırsa kocana söyle o yazsın eşim müsait değil isterseniz beraber çıkabiliriz yemeğe diye zemuszemus

manyağa bak hele....

ne kadar üstün olursa olsun ağzının payını ver.....

eşinle birlikte gitme fikride iyi.....

beni aradı birde aptall aptall herif. attığı maili genel müdür yardımcıma forward ettim. altına ilgilerinizi rica ederim yazdım.
kötükedihüso

beni aradı birde aptall aptall herif. attığı maili genel müdür yardımcıma forward ettim. altına ilgilerinizi rica ederim yazdım.
kötükedihüso

çok çokk iyi yapmışsın canım alkisalkisalkis şimdi uğraşsın dursun bakalım sapık :kızgın:

bende heyecanla bekliyorum ne olacak diye. kötükedihüso daha okumadı mail gmy. takip ediyorum mailimden sürekli......

yemekte tanıştığınız biri... ama üstünüz...
üstünüzle mi yeni tanıştınız?
resminizi nasıl çekti ben anlamadım... ilginç...

Back