• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ojeyi nasıl sürmeliyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ajdapekkankoliqimey

Ziyaretçi
sizlerin sayesinde ellerimdeki çatlak ve kırışıklıklar az çok gittihihoyyyt
Ama şimdi ojeyle iligili bir problem var oje sürerken taşmaması düzenli sürülmesi için napmalıyım:1shok:

napcan bak ben sana anlatıym. hafta sonları olsun hafta içi olsun her boş vaktinde oturup oje süreceksin koyu renk. geri silip geri süreceksin. tabi yıpranma payı oluyo tırnakta ama ben böyle sürekli sürerek öğrenmiştim. şimdi gözümü kapatsam kırmızı ojeyi asla taşırmam. araba otobüs hiç bişey farketmez çok düzgün sürerim.

hihoyyythihoyyytçok saol canım ya çok teşekkür ediyoruma.s.

yapcam umarım taşırmama.s.

napcan bak ben sana anlatıym. hafta sonları olsun hafta içi olsun her boş vaktinde oturup oje süreceksin koyu renk. geri silip geri süreceksin. tabi yıpranma payı oluyo tırnakta ama ben böyle sürekli sürerek öğrenmiştim. şimdi gözümü kapatsam kırmızı ojeyi asla taşırmam. araba otobüs hiç bişey farketmez çok düzgün sürerim.

ah şu olayı öğrencilerime de kavratabilsem, tekrar herşeyin başı ama anlamıyorlar beni...tekrar etmiyorlar.....:roflol:

benim taşırmaman için önerim de şu olabilir, ojeni alırken iyi marka al ve özellikle fırçası düzgün ve uzun olsun...kaliteli ojelerde fırçayı iyi yapıyorlar

ojemin markası süper ve fırçası çok uzun ama taşıokafamçokkarıştı

kırmızı ojeden vazgeçemeyip her zaman tasırdıgım için
oje sürerken yanıma kulak çubugu we aseton alıyorum baktım tastı hemen batırıp duzeltiyorum
ojeyı tekrar tekrar surmek işe yarayabilir ama tırnaklarımızda sararır diye dusunuyorum ben
kolay gelsın ne dıyım : )

ben tırnaklarımın yan ten kısmına bant yapıştırıyorum :jeyyar:özellikle koyu renk oje sürerken sonuç çok düzgün çıkıyor

taşsa bile elimi biraz soguk suya tutuyorum sonra kendiliğinden kavlıyo kenarlarıı...

nadir taşırıyorum ama taşırdığımdada törpüyle hemen alıyorum taşanları..

eğer sürekli taşıyosa fırçaya çok fazla oje alıyosundur. onun alıştırmasını yap bence. tırnak boyutunu öğren. mesela uzunken daha fazla oje gerekir fırçaya ama kısayken daha az. bide uzun fırçaya hakim olmak bence daha zor eğer onu beceremezsen bide kısa fırçalı oje al dene.

törpüyü deniyecem..

canım buarada bende koyu renkleri tercih ediyorum:)

bana manikürcü bir arkadas özellıkle dıplere surerken ojenın fırçasını havaya dogru bıraz kaldırararak tut ve dıp kısımlar için fırçayı iyice açarak sur demıstı ışe yarıyo

Back