Bugün ojelerim dışarıda çok güzel iltifatlar aldı, hiç tanımadığım bir kadın durup tırnaklarıma bakıp "hiç böyle bir renk görmemiştim çok güzelmiş, çok da yakışmış" dedi, kendim yaptım deyince iyice şaşırdı. :)) "Yarım şişe beyazla biraz koyu laciverti karıştırın istediğiniz tonda maviyi elde edin" dedim, dener mi bilmem ama bugüne dek hiç böyle bir şey duymamış yani ojeleri karıştırıp başka renkler elde etmeyi. :) Yalnız sanırım tırnaklarıma nazarı değdi çünkü 5 dakika sonra tırnaklarımdan birini araba anahtarıma sıkıştırdım, neyse ki kırılmadı. İstemeden nazarı değmiştir herhalde, ondan bir şey olmaz, asıl insanın yüzüne gülen, onlara gösterdiğimiz iyi niyete rağmen içleri fesat ve kıskanç olan, insanın arkasından iş çevirenlerin nazarından korusun Allah, benim öyleleri için sürekli tekrarladığım bir dua vardır: "Allah'ım şerlerini kendilerine döndür." Döndürür de nitekim.
Eve geldikten sonra ojelerimi değiştirip kırmızı tonlarında sürmeyi planlıyordum ama son anda tırnağımdaki franken ojemin üzerine bir kat Sally Hansen Shooting Star sürmeye karar verdim. Bu çok tatlı bir ojedir, ince gümüş sim ilaveli saydam bir mavi, bu yüzden mutlaka başka bir oje üzerine sürmek gerekiyor. (Ben renklendirilmiş saydam ojelerin tırnağa tek başına sürülmesinden ve tırnak çizgisinin ortada olmasından hoşlanmıyorum ama tek başına da kullanabilir tabii. Revlon'da simsiz olarak var öyle ojeler ve altına uyumlu bir oje sürünce glossy bir hava veriyor çok hoş duruyor.) Benim mavi frankenım ile çok uyumlu oldu.
Eki Görüntüle 168947 Eki Görüntüle 168946