Ojelerim ve Ben :)

ameliyat sonrası hastanede hemen oje sürdünüz öyle mii bu oje manyaklığı bir başka yaaaa bende ojesiz yapamıyorum ama ameliyat sonrası hemen oje sürmek aklıma gelmezdi doğrusu :KK1: sizinkisi büyük aşk desenize :KK16: bende oje altına cila mutlaka sürüyorum ama ben dediğiniz gbi bikaç gün ojeler soyulmaya silinmeye başlayana kadar değiştirmiyorum... bi de sizin gibi deneyeyim bakayım en fazla iki gün tutayım belki bi yararı olur :) çook teşekkür ederimm cevabınız için güzel renk ve desenlerle devam etmeniz dileğiyle... :80:

Evet aynen öyle yaptım, geçtiğimiz ekim ayında 5 saat süren bir ameliyatın ertesi günü öğle vakitlerinde hastanedeki odamda yatağımda oturmuş oje sürüyordum. :)))) Ameliyatta yasak olmasaydı eğer kesin ojeli girerdim ameliyata da. Bir dahakine french yapıp hemşire ameliyattan önce oje olup olmadığını sorunca "yok" demeyi planlıyorum heh heh! :KK53:

Dediğim gibi, sık değiştirmeyi deneyin, hem öylesi daha keyifli. :) Umarım işe yarar. Güzel dilekler için teşekkür ederim. Hepimizin hem tırnakları hem de hayatları rengârenk olsun her daim! :KK69:

İki gün önce tırnaklarımda Sally Hansen - Grape Pop vardı. Bulması biraz zor bu ojeyi, denk gelirseniz (ve tabii bu tonda ojeleri seviyorsanız) kaçırmayın derim... Yanardöner bir oje bu, açık mavi röfle veren bir lila...

$grape pop2.jpg

$grape pop1.jpg

Claire's mağazalarının kapanma ihtimalinden forumda bahsedildiğini gördüğüm anda Claire's ojelerden en sevdiklerimi stoklamaya karar verdim, ne olur ne olmaz. :) Bu da en sevdiğim renklerinden biri, no:08... Bu arada ben Claire's ojelerin fırçalarını -kısa olmalarına rağmen- çok seviyorum. Çok rahat sürüyorum bu ojeleri...

$claire08-1.jpg

$claire08-2.jpg

Bu da, Claire's 08 üzerine tek kat Nfu Oh 50... Anlata anlata bitiremediğim bu ojeler sanırım sonunda satış patlaması yaptı, verdiğim sitede flakey ojelerin çoğu sold out olmuş. :) Tabii yeniden stoğa gireceklerdir. :)
Fotoğrafı güneş ışığı altında çektim, flakey olayını daha net gösterebilmek için. Ama keşke hemen fotoğraf çekmek yerine, oje sürerken bulaştırdığım yerleri düzeltici kalemle silseydim, çünkü bulaşan saydam flakeler yüzünden uzun zamandır manikür yapılmamış gibi görünmüş tırnaklarım, oysa ki daha 2 gün önce yaptım. :))
Çok güzel değil mi bu flakey serisi? Sanırım henüz 3 ojesini tanıtmış oldum, seriden elimde daha 7 farklı flakey oje var, ve almam gereken 4-5 tane daha var. Nfu Oh tartışmasız en sevdiğim oje markası. Onu Etude House ve Skin Food takip ediyor, onların da Kore markaları olması tesadüf olmasa gerek, adamlar bu işte en iyiler. :KK66:

$Nfu50.jpg

Evettt, artık sevgili arkadaşlarımın sayfalarına fotoğraf eklemeyi bırakıp, kendi sayfamı açıyorum. :) Bir arkadaştan bu öneri geldiğinden beri bugün açarım, yarın açarım derken günler geçti ve nihayet sayfam artık sizlerle. :) Blog açmam için de yoğun bir baskı var özellikle Face'de hazırladığım fotoğraf albümüne fotoğraflar ekledikçe arkadaşlarım artık blog açmanın zamanı geldi diyorlar ama bende bu üşengeçlik varken ancak birkaç sene sonra açarım herhalde. Bu sayfayı bile açmam haftalar sürdü. :)
Burada sizlerle ojelerimi ve onlar hakkındaki bilgileri paylaşacağım... Tüm oje fanlarının söylediği gibi, öje sürmek bir hobidir aslında... Ve değişik ojeler bulup toplamak da bir koleksiyonculuk çeşididir. Kimse yüzlerce ojemiz var diye bize deli gözüyle bakmasın. Ya da baksın, ne fark eder? Umurumuzda mı? :KK66:

İlk mesajımda, deli gibi sevdiğim Etude House ojelerinden birini tanıtmak istedim. Her zaman söylediğim gibi, Uzakdoğu kozmetikte lider. Özellikle Japonya ve Kore. Uzun zamandır makyaj ürünlerini keyifle kullandığım ünlü ve kaliteli Uzakdoğu markaları var. Ojede de sağlıklı ve kaliteli ürünler veren Kore markaları çok ünlü, bunlardan en sevdiğim hatta taparcasına sevdiğim marka: Nfu Oh. Oje fanlarının iyi bildiği ve sevdiği bir markadır. Nubar da onlardan biri. İlerleyen zamanlarda bu markaların ojeleriyle ilgili fotoğraflar ve bilgiler eklerim. Kore'li olağanüstü tatlı, nazik ve bonkör bir satıcım var Ebay'de... 5-10 oje aldıysam yanında ojelerin 2 misli büyüklüğünde bir de hediye paketi geliyor ve içinden neler çıkmıyor ki, el kreminden özel oje temizleme pamuklarına, extra ojelerden ipek keselere hatta kahveye kadar bir sürü hediye yolluyor sevgili arkadaşım bana. :) Ondan alışveriş yapmak ayrı bir zevk oldu benim için. Ben de bir gün ona Türkiye'ye özel hediyeler göndermek istiyorum.
Etude House, tırnak besleyici ve zararsız içeriği ve güzel renkleri ile gönlümde yerini ayrı bir yerde aldı. Sürerken en az kokan ojelerden biri aynı zamanda. Aşırı fazla renk seçeneği yok ama olanlar da sahiden çok güzel. Fotoğraflarda ojenin olağanüstü güzel ışıltılarını göremiyorsunuz ama üzerine matlaştırıcı sürülmüş hali de bence çok güzel oldu. :)

Eki Görüntüle 159381

Eki Görüntüle 159380

Eki Görüntüle 159382

cnm kırmızıya bayıldım hem tonu çok güzel hemde kabı markasını veya nereden aldığını söylermisin??

Claire's mağazalarının kapanma ihtimalinden forumda bahsedildiğini gördüğüm anda Claire's ojelerden en sevdiklerimi stoklamaya karar verdim, ne olur ne olmaz. :) Bu da en sevdiğim renklerinden biri, no:08... Bu arada ben Claire's ojelerin fırçalarını -kısa olmalarına rağmen- çok seviyorum. Çok rahat sürüyorum bu ojeleri...

Eki Görüntüle 168121

Eki Görüntüle 168120

Bu da, Claire's 08 üzerine tek kat Nfu Oh 50... Anlata anlata bitiremediğim bu ojeler sanırım sonunda satış patlaması yaptı, verdiğim sitede flakey ojelerin çoğu sold out olmuş. :) Tabii yeniden stoğa gireceklerdir. :)
Fotoğrafı güneş ışığı altında çektim, flakey olayını daha net gösterebilmek için. Ama keşke hemen fotoğraf çekmek yerine, oje sürerken bulaştırdığım yerleri düzeltici kalemle silseydim, çünkü bulaşan saydam flakeler yüzünden uzun zamandır manikür yapılmamış gibi görünmüş tırnaklarım, oysa ki daha 2 gün önce yaptım. :))
Çok güzel değil mi bu flakey serisi? Sanırım henüz 3 ojesini tanıtmış oldum, seriden elimde daha 7 farklı flakey oje var, ve almam gereken 4-5 tane daha var. Nfu Oh tartışmasız en sevdiğim oje markası. Onu Etude House ve Skin Food takip ediyor, onların da Kore markaları olması tesadüf olmasa gerek, adamlar bu işte en iyiler. :KK66:

Eki Görüntüle 168122

Tatlım gelecek ay için bu flakeyler istek listemde ama o zamana kadar oyalanmak için acaba inglot 202-203-204-205 mi alsam? Yoksa beklesem mi ne dersin ne tavsiye edersin?

Tatlım gelecek ay için bu flakeyler istek listemde ama o zamana kadar oyalanmak için acaba inglot 202-203-204-205 mi alsam? Yoksa beklesem mi ne dersin ne tavsiye edersin?

Ah canım, Inglot onları üretmeyi durdurdu yerine glitterli bir seri çıkardı. :KK43: O da kendi kategorisinde güzel ama artık Inglot'ta flakey oje yok, sordum Cevahir şubesinde görevli kıza, artık üretmeyeceklermiş. Nfu Oh 37-40 arasındakiler Inglot'unkilere çok benziyor ve tabii ki daha iyiler. İki tanesi sold out görünüyor ama gelir, diğer ikisi hâlâ satışta yakın zamanda sipariş vermek istiyorsan. Nubar 2010 var flakey oje, G188, Ebay'de pek çok satıcıda satışı var. O da çok güzel.

cnm kırmızıya bayıldım hem tonu çok güzel hemde kabı markasını veya nereden aldığını söylermisin??

Zaten alıntıladığın ve fotoğrafların bulunduğu mesajda markasını da yazdım nerden aldığımı da, okumadın mı yoksa? :)

Ben bir fotoğraf eklerken aynı mesajda mutlaka oje hakkında bilgi veriyorum, markası, nerden aldığım, kaça aldığım, v.s. hepsini yazıyorum.

Ah canım, Inglot onları üretmeyi durdurdu yerine glitterli bir seri çıkardı. :KK43: O da kendi kategorisinde güzel ama artık Inglot'ta flakey oje yok, sordum Cevahir şubesinde görevli kıza, artık üretmeyeceklermiş. Nfu Oh 37-40 arasındakiler Inglot'unkilere çok benziyor ve tabii ki daha iyiler. İki tanesi sold out görünüyor ama gelir, diğer ikisi hâlâ satışta yakın zamanda sipariş vermek istiyorsan. Nubar 2010 var flakey oje, G188, Ebay'de pek çok satıcıda satışı var. O da çok güzel.

Haydaaaa diyorum kısaca:KK14::KK14::KK14:

Süpersin tatlım, bunları not ediyorum şimdi...

Bu arada benimde normalde öneri yapma alışkanlığım yok ama ebaydan sipariş verdiğin tavsiye edebileceğin satıcıların linkini özelden atabilirsen çok sevinirim...Tecrübeli ebayer, tecrübeli ebayer'i bilir diyorum:KK1::KK1:

Haydaaaa diyorum kısaca:KK14::KK14::KK14:

Süpersin tatlım, bunları not ediyorum şimdi...

Bu arada benimde normalde öneri yapma alışkanlığım yok ama ebaydan sipariş verdiğin tavsiye edebileceğin satıcıların linkini özelden atabilirsen çok sevinirim...Tecrübeli ebayer, tecrübeli ebayer'i bilir diyorum:KK1::KK1:

Canım, aslında sevdiğim güvendiğim ve hiç hayalkırıklığı yaşamadığım satıcılar var ama tavsiye ederim, sonra körün taşı gibi sorun çıkar bende hiç çıkmadığı halde, ondan korkuyorum. Bu yüzden genelde satıcı önermem bir şey olursa kabak başıma patlamasın diye. :) Yine de ben sana linklerini vereyim benim satıcılarımın, sen bir incele. Dur Ebay'e girip bakayım önce, özelden sana bilgi vereceğim az sonra.

Canım, aslında sevdiğim güvendiğim ve hiç hayalkırıklığı yaşamadığım satıcılar var ama tavsiye ederim, sonra körün taşı gibi sorun çıkar bende hiç çıkmadığı halde, ondan korkuyorum. Bu yüzden genelde satıcı önermem bir şey olursa kabak başıma patlamasın diye. :) Yine de ben sana linklerini vereyim benim satıcılarımın, sen bir incele. Dur Ebay'e girip bakayım önce, özelden sana bilgi vereceğim az sonra.

Canım biliyorum, bu yüzden bende kimseye ne marka ne satıcı önermiyorumda ebay'da sorun çıkma ihtimali yok zaten, en kötü dispute açılır olur biter amann :) Bu arada Opi Gargantuan Green Grape'in frankenini yaptım ve de sürdüm :) Ben renk tutturma konusunda başarılıyım galiba yahu, çok takdir ettim kendimi :)

Son düzenleme:
Canım biliyorum, bu yüzden bende kimseye ne marka ne satıcı önermiyorumda ebay'da sorun çıkma ihtimali yok zaten, en kötü dispute açılır olur biter amann :) Bu arada Opi Gargantuan Green Grape'in frankenini yaptım ve de sürdüm :) Ben renk tutturma konusunda başarılıyım galiba yahu, çok takdir ettim kendimi :)

İşlem tamamdır canım, hit satıcılarımın hepsinin linkini ekledim özel mesaja, yolladım. :)

Eline sağlık canım, foto eklesene çekip... :) Ben daha hiç o benzetme olayına girmedim, o an aklıma ne eserse onu yapıyorum, galiba benzetip yapamam yani yaklaşık olur belki ama aynısından yapamam gibi geliyor. Bir de zamanında şu i.d.'lere filan sarmıştım elimde epeyce toz pigment var onları oje yapmak lazım aslında, birkaç defa denedim fena karışmıyor gibi, şu işi daha profesyonelce öğrensek de KK marka oje mi üretsek birlikte, ne yapsak? :KK53:

İşlem tamamdır canım, hit satıcılarımın hepsinin linkini ekledim özel mesaja, yolladım. :)

Eline sağlık canım, foto eklesene çekip... :) Ben daha hiç o benzetme olayına girmedim, o an aklıma ne eserse onu yapıyorum, galiba benzetip yapamam yani yaklaşık olur belki ama aynısından yapamam gibi geliyor. Bir de zamanında şu i.d.'lere filan sarmıştım elimde epeyce toz pigment var onları oje yapmak lazım aslında, birkaç defa denedim fena karışmıyor gibi, şu işi daha profesyonelce öğrensek de KK marka oje mi üretsek birlikte, ne yapsak? :KK53:

Aldımm aldımm..Ortak satıcımızda varmış :KK1::KK1::KK1: Çok teşekkür ederim:KK16:

Fotoğrafı profil albümüme ekledim bile...Şu pigment ve mineral zımbırtılardan bendede bol miktarda var, everyday mineralsden almıştım, cidden denemek lazım bakarsın güzel bir şeyler çıkar ortaya:KK1::KK1::KK1:Hayal gücü iyidir :KK60:

Aldımm aldımm..Ortak satıcımızda varmış :KK1::KK1::KK1: Çok teşekkür ederim:KK16:

Fotoğrafı profil albümüme ekledim bile...Şu pigment ve mineral zımbırtılardan bendede bol miktarda var, everyday mineralsden almıştım, cidden denemek lazım bakarsın güzel bir şeyler çıkar ortaya:KK1::KK1::KK1:Hayal gücü iyidir :KK60:

sen daha oce mi alıyosun:KK57:

Zaten alıntıladığın ve fotoğrafların bulunduğu mesajda markasını da yazdım nerden aldığımı da, okumadın mı yoksa? :)

Ben bir fotoğraf eklerken aynı mesajda mutlaka oje hakkında bilgi veriyorum, markası, nerden aldığım, kaça aldığım, v.s. hepsini yazıyorum.
okudum tabiki ama oturduğum yerde böyle bir marka yok nerden temin ettiğini sormak istedim cnm

Birbirimizi cesaretlendirelim yeni şeyler denemek adına. :KK34: Profil albümüne geçende baktım göremedim bir daha bakayım gözümden kaçmış galiba....

okudum tabiki ama oturduğum yerde böyle bir marka yok nerden temin ettiğini sormak istedim cnm

Onu da yazdıydım aslında... :) Link vermek yasak, Google'da Ebay diye yazarsan bir site çıkacak oraya üye olup alışveriş yapabilirsin. Bu markalar Türkiye'de yok, yani Kore markaları.

X