Ojelerim ve Ben :)

Milani ve L.A. Girls de alınması elzem olan oje markaları. :KK53: Nfu Oh zaten bambaşka bir olay, tapılası ojeler yapmış adamlar. Her bir ojesini almadan bana kesinlikle rahat yok. :KK53: Holoların ve flakeylerin çoğunu aldım ama düz renkler de olağanüstü güzel, şu an elimde sadece grisi var ama yavaş yavaş hepsinden alacağım inşallah. Postada kaybolur korkusundan (ne de olsa Ebay güvencesi de yok orada) üçer beşer getirtiyorum, şimdilik bir sorun yaşamadım umarım yaşamam. Flakeylerin çoğu sold out olmuş ama nisanda gelecek bence nisanda kaçırma, buradan da anlatıyorum o ojeleri, 170 bin üyesi olan bir forum burası, 30 kişi okusa alsa stok biter hemen yine. :KK66: Zaten nasıl bir tesadüf bilmem ama, sadece 2 ojesi sold out iken geçen hafta yarıya yakını sold out olmuş. :KK66:

Hahaha bak sen şu allahın işine :) Yakında ggde satılmaya başlarsa hiç şaşırmayacağım:KK1::KK1::KK1:

Merhaba... Fotoğrafı eklediğim mesajımda yazmamış mıyım? Etude House Lucidarling serisinin Magenta Pink ojesi bu. Numarası yok, bu seride zaten 10-12 tane oje var, bu tona yakın başka oje de yok seride, eğer bu ojeden alacaksanız, bu markanın bu serisinden satan satıcı bulduğunuzda listesinde isimleriyle yazdığını göreceksiniz.

Teşekkürler :KK3:

Bu arada, Kılıçbalığı'na verdiğim linklerin bir kısmı da zaten ortak satıcımız çıktı, birinde China Glaze'ler 2,5 dolar mesela. Yani buralarda bu Ebay alışverişini tercih eden tek ben değilim, aklın yolu birdir görüldüğü gibi. :)
Bir de konunun dışında ama aklıma gelmişken söyleyeyim, çıkan bir koleksiyon limited edition ise zamanında alıp kenara koymak lazım. Ben OMG'lerden seçtiklerimi tanesi 3 dolara aldıydım. Sonra satıştan kalktı, şimdi Ebay'de bile 20-25 dolara satılır oldu.

flamencayı tırnak şekli oje sevgisi değişik ojeleri tanıtımıyla çok severek takip ediyorum
chocalete ıda konad çalışmaları yaptığı desenler şekiller ve onunda ilginç görmediğimiz marka ve renkleriyle seviyorum
birbirinize uymak zorunda değilsiniz tabi ama sizi takip edenler olduğunu unutmayın
sizi izleyenleri de üzmeyin

konu dışı tartışma içerikli mesajlar tarafımdan silinmiştir arkadaşlar
tartışmaya gerek yok sonuçta hepimizin burda ortak noktası oje
herkesin tarzı tercihi farklı önemli olan keyifli paylaşımlarda bulunmak
unutmayın sizleri takip eden fikirlerinizi önemseyen bi çok insan var:KK34:

flamencayı tırnak şekli oje sevgisi değişik ojeleri tanıtımıyla çok severek takip ediyorum
chocalete ıda konad çalışmaları yaptığı desenler şekiller ve onunda ilginç görmediğimiz marka ve renkleriyle seviyorum
birbirinize uymak zorunda değilsiniz tabi ama sizi takip edenler olduğunu unutmayın
sizi izleyenleri de üzmeyin

Canım sen endişelenme, üzülecek bir durum yok. İnsanlar zıt fikirlere sahip olabilirler ve bu fikirleri karşılaştırabilirler, biz de gayet seviyeli bir biçimde bunu yaptık ama yine de silinmesi gerektiğinden silindi. Aslında mevzu çok basit, ben yabancı ojeleri yurt dışından getirtmeyi tercih ediyorum, Chocolate da yurt dışından getirtenlerden satın almayı. Kim ne isterse onu yapsın, istediği yöntemi de sayfasında anlatsın. :KK66:

konu dışı tartışma içerikli mesajlar tarafımdan silinmiştir arkadaşlar
tartışmaya gerek yok sonuçta hepimizin burda ortak noktası oje
herkesin tarzı tercihi farklı önemli olan keyifli paylaşımlarda bulunmak
unutmayın sizleri takip eden fikirlerinizi önemseyen bi çok insan var:KK34:

Keyifli paylaşımlara devam edelim o zaman... :) Amaaa hâlâ çok yoğunum fotoğraf çekip ekleyemem, oysa tanıtacağım bir çok oje var. Bugün evden çıkmadan oje sürecek vakti bile bulabileceğimden şüpheliyim. :))

Son günlerde öyle yoğun ve yorgunum ki, sayfama yeni eklemeler yapamıyorum fazla...Yarın da böyle geçecek sonra biraz rahatlayacağım... Tüm günü tırnaklarımda Rimmel'in 10 metre uzaktan bile ben buradayım diye bağıran bir mor ojesi ile geçirdim, kızımın dans okulunda 10-12 tane veliyle birlikte oturmuş çocukların dersten çıkmalarını beklerken bakışlardan ve sözlerden anladığım kadarıyla bazıları hiç beğenmedi, beğenen de bayıldı diyebilirim. :) İddialı renkleri sevmeyen insanları anlayabilirim, sevmez, sürmez, beğenmez, kendi tercihidir. Ama bir de, kendilerine yakıştıramadıklarından mı yoksa cesaret edemediklerinden mi bilemiyorum, hem kendi sürmeyip hem de süreni küçümseyen bir edaya sahip olan aklı evveller var. Ben normalde son derece mütevazı bir insanımdır yakın tanıyan herkes çok iyi bilir. Ama öyle kompleksli tiplerin gözlerine bakımlı, güzel, koyu ya da canlı renkli tırnaklı ellerimi sokmayı da pek seviyorum, iyi biliyorum çünkü asıl rahatsız olduklarının ne olduğunu. :))) Neyse ki azınlıktalar, velilerin çoğu inanılmaz sempatik, tatlı ve düzgün insanlar.

Yarın rutin bir dr kontrolüm var, giyeceğim kıyafete uymayacağı için mor ojeyi çıkardım, yerine ışıltılı bir coral sürdüm. Zoya, renklerini çok sevdiğim bir marka ama asıl en sevdiğim fırçaya sahip olan marka.

Zoya - Lana...

$zoya-lana.jpg

Son günlerde öyle yoğun ve yorgunum ki, sayfama yeni eklemeler yapamıyorum fazla...Yarın da böyle geçecek sonra biraz rahatlayacağım... Tüm günü tırnaklarımda Rimmel'in 10 metre uzaktan bile ben buradayım diye bağıran bir mor ojesi ile geçirdim, kızımın dans okulunda 10-12 tane veliyle birlikte oturmuş çocukların dersten çıkmalarını beklerken bakışlardan ve sözlerden anladığım kadarıyla bazıları hiç beğenmedi, beğenen de bayıldı diyebilirim. :) İddialı renkleri sevmeyen insanları anlayabilirim, sevmez, sürmez, beğenmez, kendi tercihidir. Ama bir de, kendilerine yakıştıramadıklarından mı yoksa cesaret edemediklerinden mi bilemiyorum, hem kendi sürmeyip hem de süreni küçümseyen bir edaya sahip olan aklı evveller var. Ben normalde son derece mütevazı bir insanımdır yakın tanıyan herkes çok iyi bilir. Ama öyle kompleksli tiplerin gözlerine bakımlı, güzel, koyu ya da canlı renkli tırnaklı ellerimi sokmayı da pek seviyorum, iyi biliyorum çünkü asıl rahatsız olduklarının ne olduğunu. :))) Neyse ki azınlıktalar, velilerin çoğu inanılmaz sempatik, tatlı ve düzgün insanlar.

Yarın rutin bir dr kontrolüm var, giyeceğim kıyafete uymayacağı için mor ojeyi çıkardım, yerine ışıltılı bir coral sürdüm. Zoya, renklerini çok sevdiğim bir marka ama asıl en sevdiğim fırçaya sahip olan marka.

Zoya - Lana...

Eki Görüntüle 170654

Tek kelime ile harika bir renk, çok güzel bir enerjisi var, buradan bile aldım o enerjiyi...

Gelelim acayip insan tiplemelerine...Hayatımın bir çok döneminde bu tarz insanlarla karşı karşıya kaldım, bir kısmı yaptığım şeyleri saçma ve boş muhabbetlerine mevzu etti hatta kötüledi, bir kısmı ise bunlara ek olarak gizli gizli yaptıklarımı taklit etmeye başladı onları göremeyeceğimi sandıkları ortamlarda...Elbette ki asıl dertlerinin sürülen mor oje veya giyilen diz üstü çizmeler olmadığını biliyoruz ancak ciddi manada egomuza hizmet etmekten başka bir işe yaramadıkları ve bizim gibi insanların söylenen 2 söz, atılan bir bakış ile gücenmeyeceğimiz ortada...İnsanın kendine güveni olması iyi bir şey...Özgürlük güzel bir şey...Allah herkese bizimki gibi bir özgüven bahşetse zaten dünyada üstünlük mucadelesi diye bir şey kalmazdı...

Son düzenleme:
Tek kelime ile harika bir renk, çok güzel bir enerjisi var, buradan bile aldım o enerjiyi...

Gelelim acayip insan tiplemelerine...Hayatımın bir çok döneminde bu tarz insanlarla karşı karşıya kaldım, bir kısmı yaptığım şeyleri saçma ve boş muhabbetlerine mevzu etti hatta kötüledi, bir kısmı ise bunlara ek olarak gizli gizli yaptıklarımı taklit etmeye başladı onları göremeyeceğimi sandıkları ortamlarda...Elbette ki asıl dertlerinin sürülen mor oje veya giyilen diz üstü çizmeler olmadığını biliyoruz ancak ciddi manada egomuza hizmet etmekten başka bir işe yaramadıkları ve bizim gibi insanların söylenen 2 söz, atılan bir bakış ile gücenmeyeceğimiz ortada...İnsanın kendine güveni olması iyi bir şey...Özgürlük güzel bir şey...Allah herkese bizimki gibi bir özgüven bahşetse zaten dünyada üstünlük mucadelesi diye bir şey kalmazdı...

Mükemmel yazmışsın üstüne diyecek bir şey bulamıyorum ve seni öpüyorum hayatım! :KK70::KK71:

Zoya - Lana...

Eki Görüntüle 170654

renk cıvıl cıvıl canım harika
beğenmeyenlerin de dar bakış açılarından kaynaklanıyo
ben hiç önemsemiyorum öyle tipleri
aslında içten içe akılları çıkıyo emin olabilirsin
öyle bi kaç tip var benim de etrafımda:KK60:

Son düzenleme:
kızlar yinede küçümsememek lazım o yarım akıllıları
eğer beğenmemesinin tek sebebi fesatlıksa bi insanın o zaman tek yapmak gereken nazar duaları
başıma geldi çünkü iyi niyetimden fesatlık yaptığını yakıştıramadığım insanlar yüzünden 1 adet parmağımdan oldum
şimdi dikkat çekecek bi makyaj yapmışsam gözüm çıkmasın diye nazar duaları okuyorum :)))

Zoya - Lana...

Eki Görüntüle 170654

sanırım alix avien 160 da zoya lana'ya benziyormuş.. :)

kızlar yinede küçümsememek lazım o yarım akıllıları
eğer beğenmemesinin tek sebebi fesatlıksa bi insanın o zaman tek yapmak gereken nazar duaları
başıma geldi çünkü iyi niyetimden fesatlık yaptığını yakıştıramadığım insanlar yüzünden 1 adet parmağımdan oldum
şimdi dikkat çekecek bi makyaj yapmışsam gözüm çıkmasın diye nazar duaları okuyorum :)))

Çok haklısın canım, allah böylelerinin şerrini kendine döndürsün...Geçmiş olsun çok üzüldüm:KK43:

X