Ojelerim ve Ben :)

Bugün Franken Kardeşler'e birkaç tane yeni oje ekledim. :) Yine ağırlıklı olarak haki tonlarında çalıştım ama bu defa altın simli hakiler yaptım. Bir de hafif ışıltılı (şişede belli olmasa da tırnakta belli oluyor) bir fıstık yeşili yaptım A.A. 217 ve Golden Rose sarı ve simli ojelerle... Şişelerinden de fırçalarından da nefret ettiğim tüm Golden Rose Paris ojelerini frankenlarda kullanıp şişeleri ve fırçaları büyük bir zevkle çöpe atacağım. :KK66:

Fotoğraflarda renkleri olabildiğince net göstermeye çalışsam da istediğim kadar başarılı olduğum söylenemez. Mesela iki tane oje birbirine benzer gibi çıkmış oysa ki çok başka iki ayrı tonda. Yeni yaptığım ışıltılı hakileri, geçen gün yaptığım hakilerin yanına koydum, yine geçenlerde yaptığım gri-mavi, mavi ve lila ojeleri de ekledim, böylece kendimce bir koleksiyon çıkarmış oldum. :) Aslında bu koleksiyona vermek istediğim bir isim var ama onu buraya yazmayacağım. :KK66:

Franken oje yapmak çok kolay, sadece karıştırma aşamasında biraz el emeği istiyor, koleksiyonuma son eklediklerimin bazılarında oje henüz çok iyi karışmamış, birkaç günde onlar da diğerleri gibi tam kıvama gelirler. :)

Yeşil oje sevdamı bir hayli tatmin ettiğim bu çalışmalarımdan sonra, sıra geldi elimdeki eski kırmızı ojeleri değerlendirmeye. :) Frankenlarda aldığım yabancı ojeleri kullanmaya kıyamıyorum, ve çok güzel OPI ve China Glaze kırmızıları var elimde, hal böyle olunca kırmızı Pastel'ler ve Flormar'lara franken yolu göründü. :) Güzel bir opak beyazdan bir hayli alıp, onları çok tatlı şeker pembelerine dönüştürmek istiyorum, belki bazılarını gümüş simli yaparım. :)

Ve, yeni koleksiyonumun fotoğrafları, her biri el emeği göz nuru. :KK53: :KK37:

Eki Görüntüle 172059

Eki Görüntüle 172058

Eki Görüntüle 172054

Eki Görüntüle 172062

Dediğim gibi, frankenlarım için özel aldığım şişeler şimdilik bitti, A. Avien şişelerinde devam ediyorum. :) En baştaki fıstık yeşilini çok sevdim, A.A. 217 yine temel malzemeydi, zaten tüm yeşillerimin içinde mutlaka 217 var.

Eki Görüntüle 172060

Sağdaki henüz tam karışmamış zaten içindeki çizgilerden belli, biraz daha çırpıştırılmaya ihtiyacı var. :))))

Eki Görüntüle 172053

Bu ikisi birbirine benziyor görünseler de tırnak üzerinde çok farklılar...

Eki Görüntüle 172049

Simli hakiler... :)

Eki Görüntüle 172051

Ortadaki gri gibi görünüyor fotoğrafta ama çok güzel bir gri-mavi oldu. Lila sıradan bir franken oje oldu ama hem tonu hem de örtücülüğü açısından tam istediğim gibi oldu.

Eki Görüntüle 172055

Yeşiller bir arada. :)

Eki Görüntüle 172056

Bu da altın simli bir füme olacak ama henüz yapım aşamasında. Bir de böyle göstermek istedim. :)

Eki Görüntüle 172050

hepsi harika arkadaşım ellerine sağlık:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bugünkü tırnaklarım. :KK61: Kendi yaptığım lila oje ve üzerinde fimo çiçekler... :KK61:

Eki Görüntüle 173154

Eki Görüntüle 173155

Çok güzel bir renk olmuş tatlım, çok da yakışmış...

Son fotoğrafta elim; özellikle küçük parmağım tombul tombul çıkmış. :) Kiloma göre incedir benim parmaklarım ama; her fotoğrafta değişik çıkıyorlar. :KK1: :44:

Şekil yapmış kendince :KK1::KK1::KK1:

fimolar çok güzeller ama ben onları ne zaman tırnağıma yapıştırsam hemen koparıp atmak istiyorum =DD

Bu konudaki tek üşütüğün ben olduğunu sanıyordum:KK1::KK1::KK1: Aynen yolasım geliyor hemen...

Ben de... Bu yüzden üstüne bolca cila sürüp iyice gömüyorum fimoları içine. :)

Ben böyle lazerle keser gibi incecik kesiyorum ama yinede bir huzursuz oluyorum niye acaba, yoksa ben deli miyim:KK60::KK60::KK60:

Çok güzel bir renk olmuş tatlım, çok da yakışmış...

Şekil yapmış kendince :KK1::KK1::KK1:

Bu konudaki tek üşütüğün ben olduğunu sanıyordum:KK1::KK1::KK1: Aynen yolasım geliyor hemen...

Ben böyle lazerle keser gibi incecik kesiyorum ama yinede bir huzursuz oluyorum niye acaba, yoksa ben deli miyim:KK60::KK60::KK60:

İşin ilginci ben biraz kalınca kesilince daha çok seviyorum sanki... :)

ben de çok ince kesiyorum.. bir fimo çubuğundan 100 kadar dilim çıkarabiliyorum. sonra üşenmeden sayıyorum bir de tabi.. =)

ben de çok ince kesiyorum.. bir fimo çubuğundan 100 kadar dilim çıkarabiliyorum. sonra üşenmeden sayıyorum bir de tabi.. =)

Tekerlek kutularda satılanlar daha da ince kesilmiş oluyor, kağıttan da ince sanki... Özel bir aletle mi kesiyorlar acaba?

Bu arada 2 gündür oje yapmaktan oje süremedim. :))) Bu gece sürerim artık...

Daha önce de tanıttığım Skin Food ojelerimden Pedicure Sparkle #9, yüzük parmağımda her zamanki gibi tam beceremediğim bir Konad çalışması, baş parmakta taşlı sticker, küçük parmakta da OPI Bring on the Gling var. :) Sağ elimin tırnakları da aynı sıralama ile tamamen aynıydı, iki gün bu tuhaf tırnak makyajı ile gezdim. :)))

$nail1.jpg

Yarın çok ama çok sevdiğim bir dostumla buluşacağım, kendisi muhteşem iki kız çocuğu annesi, ingilizce öğretmeni çok tatlı bir hanımdır. :nazar: Hamilelik zamanlarımızdan beri arkadaşız, büyük kızı ile benim kızım yaşıtlar aralarında sadece iki ay var. :KK61: Uzun zamandır görüşememiştik, konuşacak çok şey birikti. Bu arada ben onu da oje delisi yapmaya çalışıyorum, yarın onun için bazı sürprizlerim olacak, bu arada tırnaklarım da güzel olsun istedim. Eyeko'nun limited edition çok güzel bir ojesi var; Cosmic, siyah bir oje ama içinde rengarenk mikro simler var. İki kat cosmic üstüne her zamanki gibi Poshe sürdüm, sonra aklıma vurgu yapmak geldi, yüzük parmaklarıma ikişer kat Deborah Lippmann Happy Birthday sürdüm ve üzerine yine Poshe, ortaya böyle bir şey çıktı. :KK69: Fotoğraflar biraz aceleye geldi çünkü makinanın şarjı bitiyordu.

H. Birthday sürmeden önce:

$nail3.jpg

Mikro simlerin çok yakından hali, altıgen renkli simler... (Ama çıplak gözle baktığınızda tırnaklar ışık altında değilse belli bile değiller, uzaktan normal bir siyah oje gibi yani.)

$nail4.jpg

Flaşsız çekimlerde pek belli değil ama D. Lippmann'ın yüzük parmağımdaki bu ojesi; Happy Birthday, irili ufaklı rengarenk pullardan oluşan, metrelerce uzaktan "ben buradayım" diye bağıran, çok gösterişli bir oje. Ancak gece bara filan giderken tüm tırnaklara sürülebilir ya da düğün v.b. gibi bir davete giderken. :KK55:

$nail5.jpg

Son düzenleme:
Yarın çok ama çok sevdiğim bir dostumla buluşacağım, kendisi muhteşem iki kız çocuğu annesi, ingilizce öğretmeni çok tatlı bir hanımdır. :nazar: Hamilelik zamanlarımızdan beri arkadaşız, büyük kızı ile benim kızım yaşıtlar aralarında sadece iki ay var. :KK61: Uzun zamandır görüşememiştik, konuşacak çok şey birikti. Bu arada ben onu da oje delisi yapmaya çalışıyorum, yarın onun için bazı sürprizlerim olacak, bu arada tırnaklarım da güzel olsun istedim. Eyeko'nun limited edition çok güzel bir ojesi var; Cosmic, siyah bir oje ama içinde rengarenk mikro simler var. İki kat cosmic üstüne her zamanki gibi Poshe sürdüm, sonra aklıma vurgu yapmak geldi, yüzük parmaklarıma ikişer kat Deborah Lippmann Happy Birthday sürdüm ve üzerine yine Poshe, ortaya böyle bir şey çıktı. :KK69: Fotoğraflar biraz aceleye geldi çünkü makinanın şarjı bitiyordu.

H. Birthday sürmeden önce:

Eki Görüntüle 175159

Mikro simlerin çok yakından hali, altıgen renkli simler... (Ama çıplak gözle baktığınızda tırnaklar ışık altında değilse belli bile değiller, uzaktan normal bir siyah oje gibi yani.)

Eki Görüntüle 175158

Flaşsız çekimlerde pek belli değil ama D. Lippmann'ın yüzük parmağımdaki bu ojesi; Happy Birthday, irili ufaklı rengarenk pullardan oluşan, metrelerce uzaktan "ben buradayım" diye bağıran, çok gösterişli bir oje. Ancak gece bara filan giderken tüm tırnaklara sürülebilir ya da düğün v.b. gibi bir davete giderken. :KK55:

Eki Görüntüle 175160

bayıldım siyahın asaleti bambaşka güzel duruyo:78:

Flamenca bence bir an önce kendi yaptığın ojelerden fazlasıyla üretip satışa geçirmen gerekiyor. yaptığın ojeler acayip güzeller valla maşallah :nazar::nazar: haydi daha fazla fotoğraf paylaşımı yap. büyük bir hayranlıkla takip ediyorum topiğini böyle tek tük, tadımlık bırakma bizi :KK16::KK16::KK16:

Flamenca bence bir an önce kendi yaptığın ojelerden fazlasıyla üretip satışa geçirmen gerekiyor. yaptığın ojeler acayip güzeller valla maşallah :nazar::nazar: haydi daha fazla fotoğraf paylaşımı yap. büyük bir hayranlıkla takip ediyorum topiğini böyle tek tük, tadımlık bırakma bizi :KK16::KK16::KK16:

Yeni bir marka mı yaratsam ne yapsam? :KK53: Teşekkür ederim güzel sözlerin için. Ben de daha fazla paylaşımda bulunmak isterim ama çok sosyal bir kız çocuğu annesiyim, haftanın 1-2 günü haricinde tüm günler onun peşindeyim sürekli. :KK1: Benim için bir internet sayfası ile böyle sürekli ilgilenmek bile büyük bir şey aslında. Facebook dışında hiçbir internet sitesi ile düzenli bağlantım yoktur. Face'i de tüm eski dostlarım, arkadaşım bir arada oldukları için seviyorum, normalde sık haberleşemediğim insanlarla daha sık haberleşebiliyorum v.s... Ama daha fazla fotoğraf çekip eklemeye çalışacağım, geçen gün yaptığım frankenları çekip ekleyeyim bugün vakit bulursam. :KK61:

flamenca sen gibi annem olsa babam bizimle ne yapardı acaba:KK53::KK53: yaptıkların sürdüklerin gerçekten çok güzel..yurt dışından olması bazılarının renk bulmada zorluyor ama tr de daha bu kalitede yok maalesef.. devamını bende bekliyorum..

Dünyadaki tüm ojeler bizim olsunnn:KK52::KK52::KK52:

flamenca sen gibi annem olsa babam bizimle ne yapardı acaba:KK53::KK53: yaptıkların sürdüklerin gerçekten çok güzel..yurt dışından olması bazılarının renk bulmada zorluyor ama tr de daha bu kalitede yok maalesef.. devamını bende bekliyorum..

Dünyadaki tüm ojeler bizim olsunnn:KK52::KK52::KK52:

Hangi anlamda dedin bunu, ekonomik anlamda mı? :) Çok şükür hayatım boyunca bir erkeğin eline bakmadım, evlendiğimde de evim, arabam, aylık gelirim herşeyim vardı, hâlâ var Allah'a şükür kimseye muhtaç değilim, birlikte olduğum insandan herhangi bir şey almak için para istediğimi bilmem.

Bunlar en son yaptığım frankenlar... Daha önce de yazdığım gibi, frankenlar için getirttiğim boş şişelerim bitti (yani daha önceki franken fotoğraflarında gördüğünüz şişeler), ben de şimdilik A. Avien şişelerini kullanıyorum. Bu renklerin hiçbiri A. Avien'de yok, şişenin üzerindeki isime aldanıp mesajı okumayan arkadaşlar fotoğraf alıntılayıp "soldan üçüncünün no'su kaç" gibi sorular sorarlarsa sırf mesajları okumaya üşenip emeğe saygı göstermedikleri için kafadan bir no atacağım, sonra kozmetikçi kozmetikçi arasınlar ojeyi. :)))))

$franken1.jpg

$franken2.jpg

ayy bende şaşırdım gerçekten alixde böyle renkler yoktu diye ve çok güzel dizmişsin gökkuşağı gibi içim açıldı :87:

Bugün tırnaklarımda Zoya'nın en sevdiğim ojelerinden biri olan Luna var. :) Fotoğraflar aceleye geldi, bugün bizim anne baba çocuk birlikte gezme günümüz, evden az sonra çıkacağım ve akşam fotoğraf filan çekip ekleyemeyecek kadar yorgun geleceğim için çıkmadan önce sayfama bir şeyler ekleyeyim dedim. :)

$zoya-luna1.jpg

$zoya-luna2.jpg

ayy bende şaşırdım gerçekten alixde böyle renkler yoktu diye ve çok güzel dizmişsin gökkuşağı gibi içim açıldı :87:

Teşekkür ederim, ben en çok bijon hardalına yakın bir tonu tutturabildiğim sarıyı sevdim, o tonlar bana pek yakışmıyor, koyu renkler yakışıyor ama ben yine de süreceğim tabii. :)

X