Tanıtacak onlarca marka, yüzlerce oje var ve benden önce de pek çok arkadaşım benim favorim olan ojelerin önemli bir kısmını tanıttı bloglarında ya da forumlarda... Yine de ben kendimce hepsini anlatmak ve göstermek isterim zaman içinde, mesela bugün tırnağımda daha önce hiç ojesini kullanmamış olduğum yerli bir marka var, Gabrini - Elegant... Yerli ojeler içerisinde sadece Alix Avien'i seven biri olarak, Gabrini'nin birazdan anlatacağım iki ojesini bulunca şaşırıp kalmıştım. Şans eseri bulduğum o iki ojeden yeniden bulursam bir dolu alıp arkadaşlarıma da hediye edeceğim.
Ojelerin ilki, 360 numaralı Gabrini - Elegant... Muhteşem bir yanardönerliğe sahip, Nubar'ın ojelerine çok benziyor, OPI Nicole serisinde çok benzeri bir oje var, bir gün yan yana sürüp kıyaslayacağım ikisini, nerdeyse aynılar. Tabii önemli bir fark var, biri 10 dolar, diğeri 1,5 tl.
Diğeri ise bir foil oje, çok tatlı, yoğun ışıltılı bir pembe, numarası 393. Bulduğunuz yerde kaçırmayın derim. Bu yerli ojelerin kokusu ağır olmasa (yabancı ojelerin kokusu daha iyi hatta bazılarının yok denecek kadar az, benimki gibi alerjik bir bünye için önemli bir mevzu bu) sahiden içlerinde muhteşem tonlarda ojeler bulunabiliyor. Gabrini ojelerin de kokusu ağır ve yoğun maalesef. Havalar güzelleşti, açık balkonunuz varsa, özellikle yerli ojelerinizi açık havada sürmenizi öneririm böylece çok fazla solumaz ve zarar görmezsiniz.
Şimdi fotoğrafları ekliyorum... :)
Eki Görüntüle 159501 Eki Görüntüle 159502 No: 360... Yanardönerliğini gösterebilmek için tırnaklarımı şekilden şekile soktum. :)) Yeşil ve pembe tonları arasında dans ediyor bu oje...
Eki Görüntüle 159504 No: 393... Tek katta opak bir görüntü sağlanıyor bu oje ile; foil olduğundan, ama tabii ben yine iki kat sürdüm. Işıltılarını çok sevdim bu ojenin... Bana aslında açık pembe ojeler pek yakışmaz, fuşya tonları yakışır ama bu ojeyi yakıştırdım kendime. :)
Eki Görüntüle 159500 Eki Görüntüle 159503