• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Sandığımda Neler Var?

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Kalyon'dan gelen ganimetlerimden biri olan ve daha önce çok merak ettiğim bir ürünü tanıtacağım. TIRNAK ETİ PEELİNGİ! Peelingin anlamını bildiğimizi var saydığım için direk konuya giriyorum. Tırnak çevresindeki ölü deriyi temizlemek için içinde bol bol kristalimsi madde bulunduran peelingimizi temiz ve kuru tırnağımıza oje sürer gibi ancak hafiften taşırarak sürüyoruz. 1 dk kadar ovalıyor ve ellerimizi bir güzel duruluyoruz. İşte bu kadar. Ne kadar kolay değil mi? İşte yapım aşaması fotoğraflarım ve içerik bilgisi :) Teşekkürler Kalyon beni bu nadide ürününle tanıştırdığın için!

Ayrıntılı bilgi ve yapım aşamaları için bloguma uğramanızı rica edeceğim :)

IMG_3199.JPG

IMG_3200.JPG

IMG_3201.JPG

IMG_3332.JPG

IMG_3333.JPG

Merhaba arkadaşlar bugün sizler için magnetic oje nasıl uygulanır gibi sorularınıza karşılık bir video hazırladım. Videoda yapım aşamalarını gayet net izleyebilirsiniz. Sonuç mu? İşte burada! Videoyu izlemek isteyenleri bloguma beklerim :)
xxxx

DSCF0342.JPG

DSCF0344.JPG

DSCF0346.JPG

DSCF0347.JPG

DSCF0348.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Boyutu küçük
-Kuruma süresi uzun
-İki katta rengini veriyor(Tırnaklarımda iki kat var)
-Kokusu kuruyunca gelmeye başlıyor
-Rahatsız edici keskin bir kokusu yok
-Rimmel'e daha çok para vermek yerine bunu almayı yeğleyebilirim
Peki videomuzu izlemek isteyen ne yapacak?
-Tıklayacak tabii ki :)

xxxxx

DSCF0313.JPG

DSCF0314.JPG

DSCF0315.JPG

DSCF0316.JPG

DSCF0318.JPG

Merhaba canlarım bugün sizler için Konad disklerimden m84 teki dudakları baskıladım ve bir tırnağıma da m22 deki i love you desenini baskıladım umarım beğenirsiniz:) Kullandığım ojeler ve numaraları için bloguma beklerim :)

xxxxx

IMG_3401.JPG

IMG_3406.JPG

IMG_3425.JPG

IMG_3424.JPG

Merhaba canlarım bugün sizler için Konad disklerimden m84 teki dudakları baskıladım ve bir tırnağıma da m22 deki i love you desenini baskıladım umarım beğenirsiniz:) Kullandığım ojeler ve numaraları için bloguma beklerim :)

xxxxx

IMG_3401.JPG

IMG_3406.JPG

IMG_3425.JPG

IMG_3424.JPG

Harika! Bende konad m73 diski ile başladım $z-konad-image-plate-m73.jpg Düğün için birşeyler yapmayı düşünüyorum:)

Merhaba canlarım sizi biraz ihmal etmiş bulunmaktaymışım :( Çoook üzgünüm ama oldu bir kere ne yapalım. Gelelim bugünlerde neler yaptığıma... Dün gece uzak kuzenimin kınası vardı, ondan öncesinde haftanın 3 günü yaz okulum başladı. Bir okul, yurt, ev üçgeni içinde kendimi kaybeder oldum. E tabi ders çalışmakta lazım. Ödevlerim bile var :D Neyse konuya geçelim:)
Bugün sizler için dotting toollarımı kullanarak şöyle bir manikür hazırladım ve bu manikürde sevgili Kalyon'dan gelen mükemmel su yeşilini kullandım. Umarım beğenirsiniz. Bir daha arayı bu kadar açmayız inşallah :)

xxxxxxx

IMG_3801.JPG

IMG_3802.JPG

IMG_3803.JPG

IMG_3804.JPG

IMG_3805.JPG

IMG_3806.JPG

IMG_3807.JPG

IMG_3808.JPG

IMG_3809.JPG

IMG_3811.JPG

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Barielle'nin göndermiş olduğu bu müthiş ojeden bahsetmek istiyorum. Ojeyle büyük kocaman dolu dolu bir aşk yaşadım desem yeridir. Kuruması, rengi, fırçası herşeyiyle bir harika :) Ben de sürdüm sürdüm baktım diyebilirim. Benim için en büyük dez avantajı ağır kokulu olması. Ya da bu yaz sıcaklarında bana daha yoğun geldi. Ama herşeye katlanırım Barielle Swizzle Stix için desem yeridir :D
Bu arada biliyorsunuz ki artık Kozmotrend Blogunda editörlük yapıyorum ve Barielle Swizzle Stix çok daha ayrıntılı inceledim ve fotoğrafladım Barielle Swizzle Stix'i gelip okur yorum bırakırsanız çok sevinirim :)

xxxxxxx

IMG_3909.JPG

IMG_3910.JPG

IMG_3911.JPG

IMG_3912.JPG

IMG_3913.JPG

IMG_3914.JPG

IMG_3915.JPG

IMG_3916.JPG

Merhaba canım,
Oje sürdükten sonra tırnak kenarındaki taşan kısımları nasıl temizliyorsun?

merhaba canım :) Oje sürerken taşırmamaya özen gösteriyorum ve sürdüğüm tırnakta eğer taşan bir yer varsa anında bir kürdan, törpü ucu veya önce ojesiz bıraktığım, en son oje sürdüğüm başparmağımın tırnağıyla sürdüğüm oje tazeyken temizliyorum. Eğer kurumuşsa da bir pamuklu çubuğa aseton damlatıp temizliyorum. Eğer istersen oje kalemi de kullanabilirsin. Asetonlu bir kalem bu kenara taşanları rahatça silmeye yarıyor :)

Merhaba sevgili kk üyeleri :) Bugün sizlere tırnaklardaki son trend olan metalik tırnak modasından bahsetmek istiyorum. Yeri geldi bir çopk oje markasının metalik renklerini sürdük, yeri geldi folyo kullandık ama bence tırnakta metalik modasına uymak istiyorsak kesinlikle Stargazer takma tırnakları kullanmalıyız. Bakalım beğenecek misiniz :)

Nereden aldım nasıl kullandım gibi bilgileri merak edenler için TIKLAMAK YETERLİ :)

IMG_5046.JPG

IMG_5047.JPG

IMG_5048.JPG

IMG_5050.JPG

IMG_5051.JPG

***Blog linki vermek, linke yönlendirmek yasaktır***

Back