• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

son yüklediğin ojenin markası ve numarası nedir amonra:26:

kılıçbalığı allah iyiliğini versin :60: bu stresli günde hiç gülceem yoktu:60::60:

ben, sen çatlayanlardan bulamadım sanmıştım :78:. o yüzden öyle söledimmm :89:. sen bayağı zenginmişsin :82:. benim bir flormar kurutucum var dandiğinden :1: matlaştıcım yok maselef :59:. çünkü burda watsons yok :84:. azmettim matlaştırıcıda bulursam benden iyisi yok :64:

haydi rast gele bakalım bence onu da bulursun yani umarım:64::64:

Fotoğrafları ben mi göremiyorum yoksa kimse mi göremiyor?

bende, ben dee:9:

ya amonra niye kurbaga ekliyosun ki :14:

:60::60::60: koptum :60::60:

http://www.kadinlarkulubu.com/sited...onusmus-gorseller-icin-yapilmasi-gereken.html

burda konusu var mail adresinizle kayıt olun kızlar forumda fotoları görmek için
ben öyle yaptım düzeldi

ben artık göremiycem sizin fotoları desenizeee:84: ama ben pc den ekliyorummm, dosya ekleden hainleeer:84:

bende göremiyorum :84: , üyelik işlerinide hiç sevmem :63: , çok can sıkıcı :33:

özellikle mail adresiyle böyle şart koşan sitelere gıcık oluyommm, ama kızlar kk da bi uyarı okumuştum bir keresinde öyle siteden yükleme yapınca, belli bir süre sonra eklediğiniz bir fotonun yerine başkasının bir fotosu çıkabiliyor diye, ben o yüzden pc den eklemeye başladım, hem daha kolay oluyor:43:

ben üyeyim normalde otomatik giriyordu ama resimler görünmeyince tekrar giriş yaptım sorun yaşamadım
yorguncum bende mesaj panelinden yüklüyorum banda imageshack uğraştırıcı geliyo
ama üye olun görün resimleri uzun zamandır üyeyim bi sorun yaşamadım

$Fotoğraf0187.jpg

Koyu mavi ojem yoktu, geçen hafta Amonra ile buluştuğumuzda çok güzel bir maviş bir oce sürmüştü bende kıskançlığımdan hemen imalata giriştim tabii :1::1::1:

ben üyeyim normalde otomatik giriyordu ama resimler görünmeyince tekrar giriş yaptım sorun yaşamadım
yorguncum bende mesaj panelinden yüklüyorum banda imageshack uğraştırıcı geliyo
ama üye olun görün resimleri uzun zamandır üyeyim bi sorun yaşamadım

kampanya başlatalım :kkk: mesaj panelinden yükleyelim fotoları :1:

Eki Görüntüle 147586

Koyu mavi ojem yoktu, geçen hafta Amonra ile buluştuğumuzda çok güzel bir maviş bir oce sürmüştü bende kıskançlığımdan hemen imalata giriştim tabii :1::1::1:

heh kılıçcan yüklemiş bile:64: evet evet böyle maviler ancak, griye dönük yaptım uçuk yaptım hiç yakışmadı beyaz ellerimeee yaza saklıyorum her ölü gibi gösteren oceyi yanınca sürücem:60: kıskançlık yaratıcı yönden tetikliyo seni demek kılıçım balığım:9:

????? E ama moderatörler bunları görüp sildiğinde yine 50 mesajın olmayacak ki...:27:

:60::60::60:

kampanya başlatalım :kkk: mesaj panelinden yükleyelim fotoları :1:

heh kılıçcan yüklemiş bile:64: evet evet böyle maviler ancak, griye dönük yaptım uçuk yaptım hiç yakışmadı beyaz ellerimeee yaza saklıyorum her ölü gibi gösteren oceyi yanınca sürücem:60: kıskançlık yaratıcı yönden tetikliyo seni demek kılıçım balığım:9:

:60::60::60:

Beyaz ele çok açık renkler gitmiyor bencede o yüzden kendime göre revize ediyorum bende :1::1::1:

Back