Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben, sen çatlayanlardan bulamadım sanmıştım :78:. o yüzden öyle söledimmm :89:. sen bayağı zenginmişsin :82:. benim bir flormar kurutucum var dandiğinden matlaştıcım yok maselef . çünkü burda watsons yok :84:. azmettim matlaştırıcıda bulursam benden iyisi yok
Fotoğrafları ben mi göremiyorum yoksa kimse mi göremiyor?
ya amonra niye kurbaga ekliyosun ki
http://www.kadinlarkulubu.com/sited...onusmus-gorseller-icin-yapilmasi-gereken.html
burda konusu var mail adresinizle kayıt olun kızlar forumda fotoları görmek için
ben öyle yaptım düzeldi
bende göremiyorum :84: , üyelik işlerinide hiç sevmem , çok can sıkıcı
50 mesaj 50 mesaj 50 mesaj
ben üyeyim normalde otomatik giriyordu ama resimler görünmeyince tekrar giriş yaptım sorun yaşamadım
yorguncum bende mesaj panelinden yüklüyorum banda imageshack uğraştırıcı geliyo
ama üye olun görün resimleri uzun zamandır üyeyim bi sorun yaşamadım
Eki Görüntüle 147586
Koyu mavi ojem yoktu, geçen hafta Amonra ile buluştuğumuzda çok güzel bir maviş bir oce sürmüştü bende kıskançlığımdan hemen imalata giriştim tabii
????? E ama moderatörler bunları görüp sildiğinde yine 50 mesajın olmayacak ki...
kampanya başlatalım mesaj panelinden yükleyelim fotoları
heh kılıçcan yüklemiş bile evet evet böyle maviler ancak, griye dönük yaptım uçuk yaptım hiç yakışmadı beyaz ellerimeee yaza saklıyorum her ölü gibi gösteren oceyi yanınca sürücem kıskançlık yaratıcı yönden tetikliyo seni demek kılıçım balığım
Beyaz ele çok açık renkler gitmiyor bencede o yüzden kendime göre revize ediyorum bende
bi de annemin suratını çekpi koysam şuraya geçen gün krem rengi bi oce denedim de resmen yaptı yaaa sür kızım kırmızılarını naapcan bu ölü gibi renkleri demez mi
oce değil OJE
oce değil OJE
uyarın için teşekkürler ama biz burada oce manyağı şımarıklığı olarak sıkça oce diyoruz, açıklayıcı olmuştur sanırım
:26::26::26:
Oceeeeeee
konfeti ya da alüminyum folyo parçaları gibi geldi bana ne hakkaten yav