• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje 'nin En Güzel Yapilmis Sekilleri

roxett

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.280
60
118
47
İstanbul
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

bende böyle yapıyorum işte..şakkıdı

pic1528ih8.jpg

sadece altıncı fotodaki tırnak hoşuma gitti :asigim:
Küt tırnakları sevmiyorum :bbo:

o zaman anlatıyorum, geçenlerde internette gördüm bu sistemi. üzerine lazerle desenler kazınmış diskler var, bu disklerin üzerine oje sürüyoruz, fazla ojeyi özel sıyırıcısıyla sıyırıyoruz. plastik bi damga gibi bişiyi var diske bastırıyoruz oje damgaya geçiyo, sonra hemen tırnağımıza bu deseni uyguluyoruz.

OC Nail Art dan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. sipariş vermek isteyen varsa %20 indirim sağlayan kodu verebilirim. toplam sipariş 20 dolardan fazlaysa dünyanın her yerine shipping bedavaymış. ben de yarın sipariş vericem, teslim aldığımda denerim, fotoğrafları paylaşırım. Ayrıca youtube a KONAD yazarsanız birçok videoda nasıl yapıldığı gösteriliyor. çok kolay :)

örnekler:

kokonad2.jpg

nicolekonad1.jpg

grapeescapekonad.jpg

nolimitskonad.jpg

Son düzenleme:
çok abartılmışlar ama yinede güzel
özellikle ilk resimdeki ayak tırnak ojeleri hoşuma gitti
paylaşım için tşklerrrr

of aynen ya bi kırmızı oje sürüom gusül abdesti alcam 40 saat uğraşıom parmaklarım acıo artık ama iğne ucu kadar kalıo onlarıda çıkarıyorum anca öle geçio çünkü abdest her yere su değcek ya çok uğraştırıo :(

bugün konad siparişimi verdim, postaya vermiş yollayan bayan, yaklaşık 10 gün sonra elimde olur bebeklerrr :) geldiği gibi deneyeceğim söz :)

canım sen ne kdra aldın ve resmini koyarsan sevınırım!

hemmen koyayım resmini. ben 3 adet disk, 1 sıyırıcı & çift taraflı damga, 2 tane de özel ojesinden aldım. özel oje olmasının sebebi daha koyu kıvamlı olması ama birçok insan normal ojeyle de yapıyor. ürünler ulaştığında normal ojeyle de denerim hangi markayla güzel oluyorsa yazarım. toplam bu saydıklarım 33.55 dolar tuttu. shipping ücreti almadılar.

resimler gelsin :

benim aldığım 3 disk;

m357.gif

m362.gif

m363.gif

damgalama aleti ;

yhst-41362713267027_2055_1832752

ojeler (siyah ve beyaz aldım);

nailpolishes.jpg

hemmen koyayım resmini. ben 3 adet disk, 1 sıyırıcı & çift taraflı damga, 2 tane de özel ojesinden aldım. özel oje olmasının sebebi daha koyu kıvamlı olması ama birçok insan normal ojeyle de yapıyor. ürünler ulaştığında normal ojeyle de denerim hangi markayla güzel oluyorsa yazarım. toplam bu saydıklarım 33.55 dolar tuttu. shipping ücreti almadılar.

resimler gelsin :

benim aldığım 3 disk;

m357.gif

m362.gif

m363.gif

damgalama aleti ;

yhst-41362713267027_2055_1832752

ojeler (siyah ve beyaz aldım);

nailpolishes.jpg

evet iyi olur jnm=)

evvvvet, amerikadan siparişini verdiğim ojeler ve diskler geldi! aynen yukarıdaki resimlerdeki gibiler. beklediğimden çok daha erken ulaştı elime, çok mutluyumm :) ve ilk denemem... aslında kolay falan ama pratik istiyor biraz.. eminim yapa yapa süper şeyler çıkıcak :)
pict0041m.jpg

:lepi:

edit: parmaklarımdaki siyahlıkları görmezden gelin, asetonla çıktılar :)

Back