How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kına Gecesi Oje ağacı

Çok güzel fikirmiş.Paylaştığın için teşekkürler.
Birgün bugunü yaşarsam ben de yapcam:)
Bişi sorcam canım ya.
Nasıl çıkarıpta dağıtıldı ojeler.Zorlandınız mı hiç ?

Çok güzel fikirmiş.Paylaştığın için teşekkürler.
Birgün bugunü yaşarsam ben de yapcam:)
Bişi sorcam canım ya.
Nasıl çıkarıpta dağıtıldı ojeler.Zorlandınız mı hiç ?

çok tesekkur ederım, begenmenıze sevındım keselere takılı oldugu ıcın dallardan kolayca cıkarıldı :)

benmde cok hoşuma gitti ellerinize sağlık . bende böyle bi sey yapmak isterim ama muhtemelen kınaya yakın arkadaslarımdan ziyade yaşlı genç , yakın ya da uzak akraba bi cok kişi de katılacak yani benim o şekilde bir sürü oje ağacı mı yapmam lazım :18: :52: işine yarayan yaramayan herkes almaya çalışacak, hatıra olsun diye... ya da başka fikir bulmam lazım.

benim nasıl yapmam lazım.

benmde cok hoşuma gitti ellerinize sağlık . bende böyle bi sey yapmak isterim ama muhtemelen kınaya yakın arkadaslarımdan ziyade yaşlı genç , yakın ya da uzak akraba bi cok kişi de katılacak yani benim o şekilde bir sürü oje ağacı mı yapmam lazım :18: :52: işine yarayan yaramayan herkes almaya çalışacak, hatıra olsun diye... ya da başka fikir bulmam lazım.

benim nasıl yapmam lazım.

selam nazlıhilal. ben crayzz11 in en yakın arkadaşından biriyim. öncelikle arkadaşım böyle cicilibicili şeylere ve ilginç organizasyonlara bayılır. onun kınasıda çok kalabalıktı. 40 oje ideal. bi arkadaşını görevlendirebilirsin. sadece genç kızlara dağıtır. kınalarıda yaşlılara =))) mesela saçımıza takmamız için kırmızı tül taçlarıda sadece genç kızlara dağıttık.

selam nazlıhilal. ben crayzz11 in en yakın arkadaşından biriyim. öncelikle arkadaşım böyle cicilibicili şeylere ve ilginç organizasyonlara bayılır. onun kınasıda çok kalabalıktı. 40 oje ideal. bi arkadaşını görevlendirebilirsin. sadece genç kızlara dağıtır. kınalarıda yaşlılara =))) mesela saçımıza takmamız için kırmızı tül taçlarıda sadece genç kızlara dağıttık.

evet bende aynen b ayılırım öyle şeylere:) aslında kınayı hazır güzel kutularda almayı düşünüyorum çünkü yapsam bile çok yapmam lazım 200-250 tane falan. o yüzden sadece oje ağacı ya da küçük aynalardan yapar sadece yakın arkadaşlarıma dağıtırım.takmak icinde o kırmızı tüllerden yaparım artık.teşekkür ederim cnım :34:

Canım arkadasşımın fikrine sonuna kadar katılıyorum ...:nazar:

Canım arkadasşımın fikrine sonuna kadar katılıyorum ...:nazar:

tamam canım ikinize de teşekkür ederim peki bunlar icin malzeme falan nasıl almamlazım.siz neler aldınız sayabilir misin. ben her ihtimale karşı 50 tane yapıyım.bide fiyatlarıyla beraber yazabilir misin.

tamam canım ikinize de teşekkür ederim peki bunlar icin malzeme falan nasıl almamlazım.siz neler aldınız sayabilir misin. ben her ihtimale karşı 50 tane yapıyım.bide fiyatlarıyla beraber yazabilir misin.

Canım tahtakeleden aldım tanesi 1,5 tl keselerde değişklik gosterıyor metal agacıda 10 tl aldım

Fikir mükemmel, yapım mükemmel...

Çok güzel olmuş gerçekten tebrik ediyorum :34:

O kınaya gelmek çok isterdimm ağacı alır giderdim herhalde :16::16:

KINA GECESİ YAPMADAN EVLENMEM DIYENLER, TELAŞIMIZ ÇOK KIM UĞRAŞACAK DETAYLARLA DIYENLER, KINA MALZEMELERINI TEK TEK HAZIRLAMAK ZOR DIYELENLER BURASI TAM SİZE GÖRE !

‘Kına Gecesi’ organizasyonlarında ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünleri uygun fiyata tek bir çatı altında bulabilirsiniz. Geleneksel kına gecelerinin modernize edildiği günümüzde, kına merasimi yapmak şart oldu.

Sürekli benzer ürünlerin kullanıldığı kına organizasyonlarında farklı ve şık malzemeler tercih ediliyor. İşte tam bu amaca hizmet veriyoruz.

Gelin adayı ve kız arkadaşları için ojeden, t-shirte, sabundan aksesuarlara kadar pek çok espirili ürünün yanı sıra davetlilere armağan edilecek cezve, kahve takımı, çerezlik gibi şık ve kaliteli ürünleri tek bir tık ile temin edebilirsiniz.
Ayrıca kına gecesinin olmazsa olmazı bindallı, gelin tahtı ve dekoratif ürünleri de bulabileceğinizdaha neler var neler.

Merhaba

Yukarıdaki metini sanırım bir kaç yerde daha kullanmışsınız.

Pardon, başkalarını bilemiyorum ama açıkçası ben ne anlamam gerektiğini anlayamadım?

Yani, .......... ????

Back