canım düşük tehlikem var yine de rapor vermedi uzman doktor bile .istiyorsan yatış yapalım hastaneye dedi .günaydın hanımlar. devlette öğretmenim. çocugumun tedavisi için şehir dışına çıkmam gerek. dr bey rapor veremeyeceğini, ohalde memurun rapor alamayacağını , ilçe memin raporu onaylamayacağını söylüyor. müdürümden mazeret izni almalıymışım. müdür bey de böyle bir şey olmadığını 7 güne kadar raporları kendisinin onayladığını sıkıntı olmayacağını ama bir hafta mazaret izni veremeyeceğini söylüyor. bunlardan hangisi doğru? ohalde rapor alamıyor muyuz?
Ben hastayım vermiyorlar belki sizin çocuğunuz var diye verdi ne bilim anlamdımGayet rahat rapor alabilirsiiniz.ben de devlette. Ogretmenim ve 2 hafta once hastaydim doktora gittim 1 hafta rapor verdi bana.esimde yanimda gelmisti cocuklarla beraber.o da ogrwtmen devlette.cocuklara bakcak kimse yok esim hasta bana da 1 hafta verirmisiniz rapor dedi 1 hafta fa esim aldi.hastalik halinde tabii ki alinabilir.olcek haliniz yok ya.kaldi ki cocugunuzun tedavisi varmis zaten.baska doktora gidin rica edin
günaydın hanımlar. devlette öğretmenim. çocugumun tedavisi için şehir dışına çıkmam gerek. dr bey rapor veremeyeceğini, ohalde memurun rapor alamayacağını , ilçe memin raporu onaylamayacağını söylüyor. müdürümden mazeret izni almalıymışım. müdür bey de böyle bir şey olmadığını 7 güne kadar raporları kendisinin onayladığını sıkıntı olmayacağını ama bir hafta mazaret izni veremeyeceğini söylüyor. bunlardan hangisi doğru? ohalde rapor alamıyor muyuz?
Ya canim aslinda doktora gore degisiyor.ozel hastaneler veriyor rapor.esim hasta degildi ama rica etti ben hastayim cocuklara bakmak zor olur diye.doktor sagolsun esime de verdi 1 haftaBen hastayım vermiyorlar belki sizin çocuğunuz var diye verdi ne bilim anlamdım
valla veren pasalar gibi veriyor. devlet memuru oldugunuzu soylemeseniz olmuyor mu? ben devlet iscisiyim 1 ay aldim ama parayla.günaydın hanımlar. devlette öğretmenim. çocugumun tedavisi için şehir dışına çıkmam gerek. dr bey rapor veremeyeceğini, ohalde memurun rapor alamayacağını , ilçe memin raporu onaylamayacağını söylüyor. müdürümden mazeret izni almalıymışım. müdür bey de böyle bir şey olmadığını 7 güne kadar raporları kendisinin onayladığını sıkıntı olmayacağını ama bir hafta mazaret izni veremeyeceğini söylüyor. bunlardan hangisi doğru? ohalde rapor alamıyor muyuz?
mevcut yıllık izni varsa mazaret izni verilmez. yıllık izin yoksa 10 güne kadar amirinin takdirinde mazeret izni verip vermemekHasta değilsin çocuğunun tedavisi mazeret sayılır ve mazeret izni vermesi gerekiyor. hasta değilken doktorun rapor vermesi zaten yanlış. ohalden dolayı rapor verilmemesi durumu vardı kesin olarak ama ohalin ilk döneminde idi. kalktı diye biliyorum. ama gereksiz yere rapor verilmemesi konusunda doktorlar uyarıldı ve hatta tespit edilirse teröre yardımdan işlem başlatılacağı yönünde yazı gönderilmiş.
çocuğunun tedavisi söz konusu, mazeret izni vermeliler. müdürün ısrarla vermezse ilçede isen kaymakamın yanına git çocuğunun raporları ile birlikte. kaymakam sorunu çözecektir.
not: sevk alıp annesi refakatinde gitmesi uygundur ibaresi olsa, gideceğin hastaneden de yatış evraklarını falan alsan da yeterli olması gerekir diye biliyorum ben ayrıca. çocuğun yatacak mı 1 hafta hastanede? yatacaksa bunu da yapabilirsin
ben de iki hafta önce hastalandım doktor kendisi yazdı istemeden, hamileyim diye acıdı belki de bilmiyorumŞuan hastalıktan ölüyorum ve okuldayım. Maalesef rapor yok.