- 27 Nisan 2011
- 592
- 334
- 303
Mn nerhabalar beni hatırlayanlar vardır eşimle sıkıntılarımı şimdi artık kızımla yaşıyorum yeni bir hayat kurdum .gerçekten burda başka dertleşecegim yer yok .şimdiki sorun şu ki devlet memuruyum kamuda bir yıldır bir kurumdayim burda ben den bir yaş büyük bayan var aynı odada çalıştığım bir de yaşlı biri oda emekli olacak. Diyeceğim şu ki bu kadın ilk geldiğim günden beri hep bana ters yapıyor ben tecrübesiz memurum .doğum izni falan derken çok çalışmadım. Yani o 10 yıllık ben 4 falan o 3 yıldır bu kurumda ben daha 1 yıldır. Ben odadan çıkar çıkmaz hep o yaşlı amca ile kaç kere hakkimda konuşurken duydum sürekli laf sokma benim hakkimda yok bütün iş yükü üstümde sen basit işleri yapıyorsun ben zorlari sürekli kıyaslama kendini .benim müdürüne sıkıntım yok bana ne iş verilirse yapıyorum .ki müdürüm e gidip dedim ben göze batıyorum bana daha çok iş verin oda dedi ki kolaydan zora doğru öğrenmen lazım dedi .ama o kdr çok yoruldum ki imalardan Bi ara bana star yaptı masasına bir evrak koydum diye tartıştık müdür geldi arayı yumuşatti falan bana amirim gibi davranmaya çalışıyor ben de buna müsaade etmiyorum asla.bir de cocuk tedavisi görüyor. 6 yedinci denemesi Yani beni neden sevmiyor çocuğum var diye mi diyeceğim imkansız ben çocuğundan bahsetmiyorum bile asla .sırf yanlış anlamasın diye .bir de ilk geldiğim günden beri benle siz bizli konuşuyor mesela ayse hanım gibi ismimle hiç hitap etmez .Yani hayat zor zaten hayatımda onca sıkıntı varken takmıyorum ama şimdi iyice üstüme yüklenmeye başladı
Başka kurumlardan kişiler beni değil onu aradığında bıyık altından guler gibi niye seni alamıyorlar beni diyor benim baktığım.isle ilgili arandığında falan .aranız limon mi diyor
Yani başka kurumlar seni kale almıyor demek istiyor.
Başka kurumlardan kişiler beni değil onu aradığında bıyık altından guler gibi niye seni alamıyorlar beni diyor benim baktığım.isle ilgili arandığında falan .aranız limon mi diyor
Yani başka kurumlar seni kale almıyor demek istiyor.