ohalde rapor(devlet memuru)

rapor değil refakat yazacak zaten size

çocuk tek başına gidemeyeceği için

annesi refakatinde sevki şeklinde yazacaklar

sizi refakatçi gösterecekler

ayrıca rapor da veriliyor gerçek hastalara o biraz uygulamaya dair bir sıkıntı galiba

mazeret izni de bu durumlar içindir gerekirse gidip kaymakam ile görüşün

mevcut yıllık izni varsa mazaret izni verilmez. yıllık izin yoksa 10 güne kadar amirinin takdirinde mazeret izni verip vermemek
öğretmenlerin yıllık izni mi var? ayrıca dediğiniz gibi bir durum söz konusu değil, mazeret durumunda mazeret izni kullanılır. yıllık izin bitmeden kullanılmaz diye bir durum hangi yönetmeliğin hangi maddesinde yazıyor? genel uygulama bu yönde olabilir ama bunun hiçbir hukuki dayanağı yok

öğretmenlerin yıllık izni mi var? ayrıca dediğiniz gibi bir durum söz konusu değil, mazeret durumunda mazeret izni kullanılır. yıllık izin bitmeden kullanılmaz diye bir durum hangi yönetmeliğin hangi maddesinde yazıyor? genel uygulama bu yönde olabilir ama bunun hiçbir hukuki dayanağı yok
657 sayılı devlet memurları kanununda yazar. sizin dediğiniz mazeret izni değil idari izindir. ikisi farklı

657 sayılı devlet memurları kanununda yazar. sizin dediğiniz mazeret izni değil idari izindir. ikisi farklı
C) (A) ve (B) fıkralarında belirtilen hâller dışında, merkezde atamaya yetkili amir, ilde vali, ilçede kaymakam ve yurt dışında diplomatik misyon şefi tarafından, birim amirinin muvafakati ile bir yıl içinde toptan veya bölümler hâlinde, mazeretleri sebebiyle memurlara on gün izin verilebilir. Zaruret hâlinde öğretmenler hariç olmak üzere, aynı usûlle on gün daha mazeret izni verilebilir.

Madde 103 – Yıllık izinler, amirin uygun bulacağı zamanlarda, toptan veya ihtiyaca göre kısım kısım kullanılabilir. Birbirini izliyen iki yılın izni bir arada verilebilir. (Değişik cümle: 6/7/1995 - KHK - 562/2 md.) Cari yıl ile bir önceki yıl hariç, önceki yıllara ait kullanılmayan izin hakları düşer. Öğretmenler yaz tatili ile dinlenme tatillerinde izinli sayılırlar.Bunlara, hastalık ve diğer mazeret izinleri dışında, ayrıca yıllık izin verilmez.

ilgili bütün maddeler burda. lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım....

C) (A) ve (B) fıkralarında belirtilen hâller dışında, merkezde atamaya yetkili amir, ilde vali, ilçede kaymakam ve yurt dışında diplomatik misyon şefi tarafından, birim amirinin muvafakati ile bir yıl içinde toptan veya bölümler hâlinde, mazeretleri sebebiyle memurlara on gün izin verilebilir. Zaruret hâlinde öğretmenler hariç olmak üzere, aynı usûlle on gün daha mazeret izni verilebilir.

Madde 103 – Yıllık izinler, amirin uygun bulacağı zamanlarda, toptan veya ihtiyaca göre kısım kısım kullanılabilir. Birbirini izliyen iki yılın izni bir arada verilebilir. (Değişik cümle: 6/7/1995 - KHK - 562/2 md.) Cari yıl ile bir önceki yıl hariç, önceki yıllara ait kullanılmayan izin hakları düşer. Öğretmenler yaz tatili ile dinlenme tatillerinde izinli sayılırlar.Bunlara, hastalık ve diğer mazeret izinleri dışında, ayrıca yıllık izin verilmez.

ilgili bütün maddeler burda. lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım....
o yazdığınız 2. mazeret izni de gelecek senenin yıllık izninden düşer. eksik bilgilendirme de yapmayalım

Bende rapor alamıyoruz diye biliyorum
Sadece şu saatler arası hastanemizdedir kağıdı veriyorlar veya yatış yapmamızı istiyorlar
Ama mazeret izni hiç istemedim bilmiyorum kuralları ne

Bende rapor alamıyoruz diye biliyorum
Sadece şu saatler arası hastanemizdedir kağıdı veriyorlar veya yatış yapmamızı istiyorlar
Ama mazeret izni hiç istemedim bilmiyorum kuralları ne
bana da görüştüğüm iki dr aynı şey söyledi ve vermediler aile hekimi devlet hastanesine sevk ederiz o da yatış verir dedi.bugun 3. bir dra görüneceğim

Gecen hastanede doktor dert yaniyordu, gece ateslenmis hastalanmis, rapor almak istemis ama bashekim ohal diye geri cevirmis. Adam kendi doktoruna rapor vermiyor, bize mi verecek? :)

Polemiğe girmeyin hanımlar ve rica ediyorum üsluplara dikkat edelim, topikten böyle güzelce uyarı yapmama rağmen devam edenler oluyor sonra banlanıyorsunuz, lütfen rica ediyorum.

X