• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ohaaa

Sihirli kürem var :))) şaka şaka bazı metodlar var o metodlarla buluyoruz.

Mune sana uyku yok. İntikamcı köpek balıkları gibiler. 1i gidiyor 5i geliyor :D

Reklam gibi olmasın. Bi oyun var şeker patlatmaca. Candy diye başlıyor. Orda balıkları patlatınca 1 balık gidiyor 3 taneyle dönüyor :D

Hadi ya, güzelmiş. Ne gibi?
Ya sizi bulmuşken sorayım hep merak ediyodum, siz neredensiz ve kaç kişi görevli bu sitede?
Evli misiniz? İşiniz ne?

Sor bacım başka türlü geçmez bu nöbet :-)
İstanbul'luyum, 45 yaşında, 23 senelik evli bir ev kadınıyım.
Sitede 2 Admin, bir moderatör yani ben, 6 tane de editör arkadaşımız var.
Çoğunlukla banlama ve fırçalama işlerini ben yaparım, namım cımbızlı müdüre.

Sormak istediğiniz başka bir soru varsa hazırım :)))

Cvp için teşekkürler, memnun oldum. Bu siteyi siz mi kurdunuz? Kime ait?

Mune bu gece kendini asıyorsun. Sanki bi ara bi üye kazen i sormuştu ve konusu kapanmisti. O yüzden dedim Mune ye ozelden yazsaydın diye D denizz2009 üyesine. Yoksa başka biseyden degil yani :)

Anladım, ne bileyim insan merak ediyo. Yalnız burdan çok şey öğrendim, iyiki burdayım
Aslinda her kullanıcı bir hayat. Tecrubelerini hatalarını veya mutluluklarını uzuntulerini bizimle acikgonullukle paylasiyorlar. Tabi bizde paylaşıyoruz. Tabik i bazı üyelerimiz yargılama olayını abartıyor ama yinede bence paylaşmak bile birsey. Bende bugün birsey öğrendim KKden. Üye olduğum günden beri sık sık takip ediyorum. Fake üyelerde katiilinca pek bi senlikli oluyor :D insanız ya. Her turlumuz var iste

Mune bu gece kendini asıyorsun. Sanki bi ara bi üye kazen i sormuştu ve konusu kapanmisti. O yüzden dedim Mune ye ozelden yazsaydın diye D denizz2009 üyesine. Yoksa başka biseyden degil yani :)
Kazen'e özel konu açılmışsa kapatılmış olabilir malum üyelere ve konulara yönelik konular olmaması gerekiyor, bir de bdvde olmadık bir konu da sorulursa konu dışına girer o yüzden cevaplanmaz ama bu topik zaten bdv de değil, konusu deseniz yok, o yüzden sıkıntı değil, çok özel sorular olmadıkça yazarım ;)

Kazen'e özel konu açılmışsa kapatılmış olabilir malum üyelere ve konulara yönelik konular olmaması gerekiyor, bir de bdvde olmadık bir konu da sorulursa konu dışına girer o yüzden cevaplanmaz ama bu topik zaten bdv de değil, konusu deseniz yok, o yüzden sıkıntı değil, çok özel sorular olmadıkça yazarım :KK66:

En cok ben yoruyorum valla seni. Konu ne olursa olsun bdv de açıyorum :D iyi banlamiyosun beni :D teşekkür ediyorum Mune. Çekilecek dert değilim ben

Back