- 6 Şubat 2015
- 253
- 97
-
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
Ben bölümümü seviyorum ama bu kadar atanamayan görecegimi bilmiyordum. Bir de toplumumuzda mâlum ögretmenlerin kıymeti de kalmadı, çocuklar da saygı sıfır veliler de aynı. Herşeyden önce atanabilcek miyim..Öğretmen olarak,ben gibi işini sevsede çoğu meslektaşım pişman. Atanma derdini geçtim ben sorunlarımız çok. Önemli olan senin ne istediğin ama
Kpss 50yle atanıyorlar diyanet işleri var en baştaIlahiyatta ne gibi iş imkanları var ki? Öğretmenlikte gerçekten atanmak zor, ben zevk alabileceğimi düşündüğüm halde hiç tercih etmedim sırf bu yüzden. Ama ilahiyatta bana çok geniş iş imkanları olan bir bölüm gibi gelmedi.
Diyanet işleri var, Kuran kursu hocaligi, imamhatip liselerinde öğretmenlik vs vsİlahiyattan mezun olursan ne yapacaksın ki? İş alanları neler?
çevremde atanamayan öğretmen yok. yeterli bir puan alıpta atamayan görmedim. istisnaları mevcuttur elbet orasını bilemem.
ve hükumette öğretmenlerin kadro alması için çabalarken bu ülkede atanamamaktan korkma bence...
Kendi alanima ilgi duyuyorum ama gelecegi yokCanım ilahiyatta formasyon alırsan ve kpss ile atanırsan artık ilkokul 4.sınıflarda,ortaokullarda, düz lise ve imam hatip liselerinde öğretmenlik yapabılıyorsun yani iş imkanları oldukça geniş.. ayrıca diyanette kuran kursu öğreticiliğii,vaizelik,aile danışmanlık burolarında danışman olabılıyorsun.. ayrıca artık hastahanelerde hastalara manevı açıdan destek verecek din hizmetlileri alımı olacak..Yanı iş imkanı konusunda tereddutun olmasın ama önemlı olan senın hangı alanı ıstedıgın hangı alana ılgı duyduğun?
Atanamanayan yok mu? Nasıl yok? Kadrolu değildir onlar. Dünya kadar atanamayan var. Onlar hayal ürünü mü? Bırakın bu işleri ya
Diyanet işleri var, Kuran kursu hocaligi, imamhatip liselerinde öğretmenlik vs vs
Atanamayan öğretmenleri gördükçe de tuhaf oluyorum, bir yandan da bölüm derslerimi seviyorum.. Ilahiyata çok ilgim yok ama sonuçta iş imkânı garanti diye biliyorum