Arkadaşlar merhaba,
Konuyu tam olarak doğru yere mi açtım bilmiyorum ama fikirlerinizi almak istedim.Ben 24 yaşında bir firmada muhasebecilik yapıyorum işimi seviyorum aslında önlisans mezunuyum pazarlama diye bir bölüm okudum tamamen yanlış ve bilinçsiz tercih sonucu okul bitince de muhasebeye yönlendim hep anaokulu ya da sınıf öğretmeni olmak istemiştim ama kısmet değilmiş derdim.Bundan 2 sene önce nişanlımın desteğiyle tekrar okumaya karar verdim ve tesadüfen Erzurum Atatürk Üniversitesinin önlisans mezunlarına sınavsız okuma hakkı verdiğini öğrendim ve çocuk gelişimi bölümüne yazıldım.Şu an ikinci sınıftayım ve bu arada dgs için çalışıyorum inşaAllah kazanabilirim.Bu arada maddi açıdan cok zor günler geçirdik ve nişanlımla istemeden ayrılmak durumunda kaldık ve ben ne olursa olsun bu okulu okuyacağım dedim.Çabalıyorum da ve çocukları çok seviyorum.Muhasebeclikdn kazandığım maaş az sayılmaz ama etrafım nedense beni olumsuz etkilemeye çalışıyor sonzamanrda asla atanamazsın hadi bitirdin diyelim devlete giremezsin özel bi yerde şimdiki maaşınla çocuk altı değiştirirsin ne gerek var aynı maaşı şimdi de alıyorsun heyecan mı arıyorsun insanlar seninki gibi bir iş bir maaş alabilmek için neler yapıyor sen işi bırakıp okula gideceğim diyorsun vs vs vs.. eve işimden memnunum ama çocukları çok seviyorum ve yapmak istediğim bir iş öğretmenlik siz ce ne yapmalıyım.Daha ortda hiçbirşey yok ama fikir almak istedim öğretmenlik mi muhasebecilik mi tecrübeli arkadaşlar öğretmenlik ile ilgili bilgi verirse çok memnun olurum.