Ne gibi sorunlar yaşadınız elektirik su kesintisi vs oluyor myduEn ücra denen yerlerden birinde çalıştım uzun yıllar.
Bence açın 21i. Ama evhamlarınızı da evde bırakın gelirken. Elinizden geldiğince.
Bence dua edin istediginiz olur.Doğuda savas yok sonuctaİnanın şu an hiçbir beklentim yok atanayım güvenli olsun yeter :)
Elbette yaşadım Elektirk su hat kesintileri ama en güzel arkadaşlıklar ve öğretmen-öğrenci ilişkileri de oradaydı. Olaylar da abartıldığı kadar değil.Ne gibi sorunlar yaşadınız elektirik su kesintisi vs oluyor mydu
InşallahBence dua edin istediginiz olur.Doğuda savas yok sonuctaOradaki ogrrncileri görünce sehirdekiler samjmiyetsiz gelir
Sorunlu derken hangi açıdan çok sordum ama yol kesme falan mıElbette yaşadım Elektirk su hat kesintileri ama en güzel arkadaşlıklar ve öğretmen-öğrenci ilişkileri de oradaydı. Olaylar da abartıldığı kadar değil.
Ulaşım çok sorunlu oluyor bu bölgelere. Beni hep ulaşım zorladı.
Yapma nolur sakin ol.Sorunlu derken hangi açıdan çok sordum ama yol kesme falan mı
Valla avm fln istemiom kriterlerim o kadar az ki:) Siz nerde yapmıştınızYapma nolur sakin ol.
Bana ilk yıllarımi animsatiyorsun.
AVM yok diye ne bulursam goturmustum :)))
Yoktu da..
Ama market varmış kız :)
Şimdi AVM ler açılmış ooooo neler olmuş bir görsen :)
Doğuda olağanüstü hal kapsamında olan bir ilimizin ilçesindeValla avm fln istemiom kriterlerim o kadar az ki:) Siz nerde yapmıştınız
İzne gidiş geliş problem oluyo mydu bir de ev bulmak vs zor mudur çok sordum ama :)Doğuda olağanüstü hal kapsamında olan bir ilimizin ilçesinde
Hayır bilakis batıda izin hususunda daha zorlanıyorum.İzne gidiş geliş problem oluyo mydu bir de ev bulmak vs zor mudur çok sordum ama :)
Yol kesmeler oluyordu ama denk gelmedim.Sorunlu derken hangi açıdan çok sordum ama yol kesme falan mı
Anlamadım ya kesk sendika değil mi yollarla alakası nedirYol kesmeler oluyordu ama denk gelmedim.
Benim kastettiğim KESKin virajlı bir yanı dağ bir yanı uçurum uzuuuuun yollar
Şu an yapabileceğim başka bişey yok malesef belki bigün değişir sistemöğretmen değilim ama güvenli ve dağ başı olan yerlerde baya görev yaptım. açıkçası 6 sene çok fazlaben o dağ başlarında toplam 2 sene çalıştım ve zordu yani. 6 sene dayanılır mı bilemedim... ama başka da seçenek yok sanırım. yani hiç işe girememektense yazar gider şansımı denerdim. Allah sabrını verir inşallah.
tek de kalmayacaksanız okulda belki bekar öğretmen hemşire arkadaş bulur birlikte kalırsınız lojmanda. hemşire arkadaşlarım o dağ başlarında hep birlikte kalıyorlardı çünkü. benim yapı birlikte yaşamayı kaldıramadığından ben ayrı evde idim
Keskin demek istedim telefon otomatik düzeltmiş. Keskin virajlarla dolu uzun yollar. Yol tutuyorsa ya da kaza vs fobiniz varsa zor oluyor gidiş gelişler. Bunu kastettimAnlamadım ya kesk sendika değil mi yollarla alakası nedir
Pardon :) güvenli olduktan sonra hiç mühim değil alışığım virajlı yollara tesekkür ederimKeskin demek istedim telefon otomatik düzeltmiş. Keskin virajlarla dolu uzun yollar. Yol tutuyorsa ya da kaza vs fobiniz varsa zor oluyor gidiş gelişler. Bunu kastettim
Hangi konuda evhamlanırsanız başınıza gelir, güvenliğe bu kadar takılmayın. Malesef artık hiçbir yer güvenli değil.Pardon :) güvenli olduktan sonra hiç mühim değil alışığım virajlı yollara tesekkür ederim
Haklısınız.Hangi konuda evhamlanırsanız başınıza gelir, güvenliğe bu kadar takılmayın. Malesef artık hiçbir yer güvenli değil.
yaptigim klavye kahramanı değil. herkes evlenmek çocuk yapmak ister ama zamanını bekler. sonra atanip gidiyorsunuz gittiğiniz yerde ah vah ediyorsunuz. evliyim çocuğum var diye özel muamele bekliyo sizin gibi olanlar. ben de doğuda 3yıl çalıştım sizin gibi çok meslektaşım oldu öğretmenim ben de. hep bi ayrıcalık bekliyorlar ama çocuğum var bilmem ne. siz de öyle olacaksınız eminim bundan. genel kanı bu çünkü evli ve çocuklu öğretmen okul ortamında bekar öğretmene göre hep bi adım önde gibi gösterilmeye çalışılıyor. atanın gidin o zaman konuşalım çünkü siz şimdi cevap olarak kesinlikle ben öyle değilim diceksiniz gidin de öyle konuşalım.Bire bir aynı dert bende var.Üstelik evliyim ve hamileyim..6 yil baska sehirde ne olacak bakalim.Artik gozumu kararttim.cunku kpss illetinden kurtulmak istiyorum artik
Bilip bilmeden konusmayinnolur mu.zira yasim 30
5 yildir ozelin damgasini yererince yedim.calisrken evlendim.3.5 yillik evliyim.esim memur..aklimiz selim yani.bebegim icin atanmak istiyorum en cok.onun gelecegi icin .daha fazla zaman ayrmak icin.sizde insanlari yargilamamayi ogrenin.bebegim icin en iyisine biz karar verebiliriz sanal klavye kahramani degil