Öğretmenlik,21. Tercih açmak

Ne gibi sorunlar yaşadınız elektirik su kesintisi vs oluyor mydu
Elbette yaşadım Elektirk su hat kesintileri ama en güzel arkadaşlıklar ve öğretmen-öğrenci ilişkileri de oradaydı. Olaylar da abartıldığı kadar değil.
Ulaşım çok sorunlu oluyor bu bölgelere. Beni hep ulaşım zorladı.

Sorunlu derken hangi açıdan çok sordum ama yol kesme falan mı

Sorunlu derken hangi açıdan çok sordum ama yol kesme falan mı
Yapma nolur sakin ol.
Bana ilk yıllarımi animsatiyorsun.
AVM yok diye ne bulursam goturmustum :)))
Yoktu da..
Ama market varmış kız :)
Şimdi AVM ler açılmış ooooo neler olmuş bir görsen :)

Yapma nolur sakin ol.
Bana ilk yıllarımi animsatiyorsun.
AVM yok diye ne bulursam goturmustum :)))
Yoktu da..
Ama market varmış kız :)
Şimdi AVM ler açılmış ooooo neler olmuş bir görsen :)
Valla avm fln istemiom kriterlerim o kadar az ki:) Siz nerde yapmıştınız

öğretmen değilim ama güvenli ve dağ başı olan yerlerde baya görev yaptım. açıkçası 6 sene çok fazla ben o dağ başlarında toplam 2 sene çalıştım ve zordu yani. 6 sene dayanılır mı bilemedim... ama başka da seçenek yok sanırım. yani hiç işe girememektense yazar gider şansımı denerdim. Allah sabrını verir inşallah.

tek de kalmayacaksanız okulda belki bekar öğretmen hemşire arkadaş bulur birlikte kalırsınız lojmanda. hemşire arkadaşlarım o dağ başlarında hep birlikte kalıyorlardı çünkü. benim yapı birlikte yaşamayı kaldıramadığından ben ayrı evde idim

İzne gidiş geliş problem oluyo mydu bir de ev bulmak vs zor mudur çok sordum ama :)
Hayır bilakis batıda izin hususunda daha zorlanıyorum.
Ev demişsin. Ev kiralari batiyla aynı. Fark yok. Ev bulursun. Düzenli ödeyecek arıyorlar zaten

Şu an yapabileceğim başka bişey yok malesef belki bigün değişir sistem

Keskin demek istedim telefon otomatik düzeltmiş. Keskin virajlarla dolu uzun yollar. Yol tutuyorsa ya da kaza vs fobiniz varsa zor oluyor gidiş gelişler. Bunu kastettim
Pardon :) güvenli olduktan sonra hiç mühim değil alışığım virajlı yollara tesekkür ederim

yaptigim klavye kahramanı değil. herkes evlenmek çocuk yapmak ister ama zamanını bekler. sonra atanip gidiyorsunuz gittiğiniz yerde ah vah ediyorsunuz. evliyim çocuğum var diye özel muamele bekliyo sizin gibi olanlar. ben de doğuda 3yıl çalıştım sizin gibi çok meslektaşım oldu öğretmenim ben de. hep bi ayrıcalık bekliyorlar ama çocuğum var bilmem ne. siz de öyle olacaksınız eminim bundan. genel kanı bu çünkü evli ve çocuklu öğretmen okul ortamında bekar öğretmene göre hep bi adım önde gibi gösterilmeye çalışılıyor. atanın gidin o zaman konuşalım çünkü siz şimdi cevap olarak kesinlikle ben öyle değilim diceksiniz gidin de öyle konuşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…