Herkese iyi akşamlar. İçinden çıkamadığım bir derdim var.atama bekleyen bir öğretmenim.hep bu anı bekledim.mülakata girdim. Orta halli bir puan aldım(ilk mülakata göre)
Artık bu kpss ve mülakat kabusundan kurtulmak istiyorum bir an önce neresi olursa olsun atanmak istiyorum. Sadece 20 tercih hakkımızın olması ölü tercih ihtimalini malesef kuvvetlendiriyor.dolayısı ile 21 açmam bu şartlarda zaruri ve 21 açarsam kesin atanıyorum.
Ancak çekincelerim var.malesef evhamlı bir yapım var biraz Netten araştırma yapıp kaçırılan öğretmen haberleri,bazı yolların güvenli olmaması vs ihtimali beni çok tedirgin ediyor.istediğim tek şey can güvenliği.
Özellikle tercih dışı kısmını işaretleyip atanan ya da en ücra yerlerde görev yapan öğretmen arkadaslar yardımcı olur musunuz? Tek başıma yaşayacağım ailem gelmeyecek 6 sene kalacağım. Branş öğretmeni olduğum için okulda yalnız olmam zaten.ben köyleri mezraları zaten yazacağım(ağrı ardahan kars illerini)
Açayım mı 21 i lütfen yardımcı olur musunuz bana bir ay beklemek ölüm gibi :/
Mune lütfen taşıma konumu.benim için çok önemli
Başladı mı atamalar hayırlı olsun ? Ağrı sıkıntılı ben olsam yazmam. Kars Ardahan yaz sorun olmaz çok. Kars'ın da her ilçesi değil digor yazma mesela.ben olsam şöyle yapardım. İlk beş en çok istediklerim sonraki beş orta halli istediklerim sonraki on kenar köşe ama biraz güvenli yerler . Hayırlısı neyse o olsun ben açmadım 21 i ama şuan olsa acardim galiba. Çünkü o stresi yaşamak zaten yıpratıcı bı daha gözün yiyor mu o stresi yaşamayı bunu düşün. Bir de su var bundan sonra açılan yerlerde daha iyisi olmayacak zaten hep bu düzeyde olacak
Aynen öyle ilk 25te falan olmalıyım ki 21 açmadan gelsin.ortalardayım ama.Bence tercih yapın. Dediğiniz gibi branş olduğu için tek olmayacaksınız. Atanmak zor bu devirde malum. sizin tercih edeceğiniz yerleri diğer öğretmenlerin de tercih edeceğini unutmayın.
Çok haklısınız.Sinif olsan tek kalma korkun olsun da branssmis . Korkmana cekinmene hiç gerek yok. atanmak iyice zorlaştı zaten. Eline fırsat gelmişken değerlerdir.
Kaçıncı senen ? Hayırlısı neyse o olsun inşallah. Çok da sıkıntı yapma gidenler nasıl gidiyor diye düşün yap tercih gitsinTemmuz 10da başlayacak tercihler.artık gücüm kalmadı ya kpss neyse de bi de mülakat çıktı. Ben de gözümü kararttım artık güvenli olsun da isterse dağ başı olsun.
Bransım dinkültürü.gecen mülakatta absürt puanlar sebebi ile kıyas pek yapamıyorum.ama genelde ilçe ve köy yazacağım özellikle son 10 okul.Nereleri yazmak istiyorsanız yazın en iyilerden baslayın. Tabi branş ve puan bilmediģimden yorum yapamıyorum ama ilk önce gitme ihtimaliniz olan en iyi yerleri yazın.sonra 6 yıla takilmayın memleketin sabahı aksamı belli değil. Atanirsın bakarsin sonra bir khk çıkar durum değişir. Branş ögr. Zaten çokkk kötü yerlere gitmiyo
Çok haklısınız bu imkansız varken nankörlük yapmak istemem belki bunu sormam bile sacmaydı ama evimde bile tek kalmadım biraz cesarete ihtiyacım vs r sqnırımKaçıncı senen ? Hayırlısı neyse o olsun inşallah. Çok da sıkıntı yapma gidenler nasıl gidiyor diye düşün yap tercih gitsin
Ağrı merkez mi ilçeler mi sıkıntılı biraz bilgi alsam çok iyi olurBaşladı mı atamalar hayırlı olsun ? Ağrı sıkıntılı ben olsam yazmam. Kars Ardahan yaz sorun olmaz çok. Kars'ın da her ilçesi değil digor yazma mesela.ben olsam şöyle yapardım. İlk beş en çok istediklerim sonraki beş orta halli istediklerim sonraki on kenar köşe ama biraz güvenli yerler . Hayırlısı neyse o olsun ben açmadım 21 i ama şuan olsa acardim galiba. Çünkü o stresi yaşamak zaten yıpratıcı bı daha gözün yiyor mu o stresi yaşamayı bunu düşün. Bir de su var bundan sonra açılan yerlerde daha iyisi olmayacak zaten hep bu düzeyde olacak
Memleketin her yeri bizim haklısınız sadece terör olayları korkutuyo beniBranş öğretmenisin. Ücra köyler gelmez. Gönlün rahat olsun ben 5 sene çalıştım Bitlis de. Tek başıma hem de. O kadar korkulacak yer değil doğu. Ben de korka korka gittim ama öyle olmadığını gördüm. Cok keyifli zamanlarım oldu şimdi mumla aradığım. Orda herkes genç olcak. Gezeceksiniz tozacaksınız merak etmeyin