yaptigim klavye kahramanı değil. herkes evlenmek çocuk yapmak ister ama zamanını bekler. sonra atanip gidiyorsunuz gittiğiniz yerde ah vah ediyorsunuz. evliyim çocuğum var diye özel muamele bekliyo sizin gibi olanlar. ben de doğuda 3yıl çalıştım sizin gibi çok meslektaşım oldu öğretmenim ben de. hep bi ayrıcalık bekliyorlar ama çocuğum var bilmem ne. siz de öyle olacaksınız eminim bundan. genel kanı bu çünkü evli ve çocuklu öğretmen okul ortamında bekar öğretmene göre hep bi adım önde gibi gösterilmeye çalışılıyor. atanın gidin o zaman konuşalım çünkü siz şimdi cevap olarak kesinlikle ben öyle değilim diceksiniz gidin de öyle konuşalım.
Hakkaride misiniz tercihe yazmam da gelirse de 21 den gelsin. Havaalanı vs var mı şehirler arası yolculuk zor muHakkari merkez yuksekova merkez yazabilirsin gecen sene cok kotuydu fakat bu sene cok iyi ogretmenler cafelerde grup grup geziyor arkadaslarimda var memnunlar bende 2 senedir burdayim ilk senem kotuydu ama bu sene cok rahat gecti ( esimin isi nedeniyle burdayim)
Hakkaride misiniz tercihe yazmam da gelirse de 21 den gelsin. Havaalanı vs var mı şehirler arası yolculuk zor mu
Evet Yuksekovada havaalani var yolculukta sikinti yok van 250 km yarim saatte bir minibusler kalkiyor haftasonu gidip gezebilirsiniz de yani 21 de cikarsa korkmayin diye yazayim dedimHakkaride misiniz tercihe yazmam da gelirse de 21 den gelsin. Havaalanı vs var mı şehirler arası yolculuk zor mu
Çok tesekkür ederimEvet Yuksekovada havaalani var yolculukta sikinti yok van 250 km yarim saatte bir minibusler kalkiyor haftasonu gidip gezebilirsiniz de yani 21 de cikarsa korkmayin diye yazayim dedim
79 çok iyi. 21 e kalmazsınız eğer çok uçuk yerler yazmazsanız. Benimki 73. Zor ihtimal ama hayırlısı tabikiBranşdaşız:) benim 79 küsür. Sizce 21 açmasam gelir mi köy falan
Inşallah siz de atanırsınız
Ilk atamayı biliyosunuz 94 95 ler havadaydı ondan dolayı tedirginim
Inşallah atanırız istediğimiz yerlere79 çok iyi. 21 e kalmazsınız eğer çok uçuk yerler yazmazsanız. Benimki 73. Zor ihtimal ama hayırlısı tabiki
Ya bi gitsenizide isinize siz.ne cektigimi ne biliyirsunuz siz!!!!! Yillardir ugrasiyirum.yillarca cocukda yapmadim.evet herseyin zamani var.ama bebek yapmadigima cok pismanim.keske bu mutluluga daha once nail olsaymisim..neyin ne oldugunun bilincindeyim.dogunun sartlarini sizden iyi biliyorum.artik yazmayin.sizde evlenin cocuk yapin rahatlasin cevrenizyaptigim klavye kahramanı değil. herkes evlenmek çocuk yapmak ister ama zamanını bekler. sonra atanip gidiyorsunuz gittiğiniz yerde ah vah ediyorsunuz. evliyim çocuğum var diye özel muamele bekliyo sizin gibi olanlar. ben de doğuda 3yıl çalıştım sizin gibi çok meslektaşım oldu öğretmenim ben de. hep bi ayrıcalık bekliyorlar ama çocuğum var bilmem ne. siz de öyle olacaksınız eminim bundan. genel kanı bu çünkü evli ve çocuklu öğretmen okul ortamında bekar öğretmene göre hep bi adım önde gibi gösterilmeye çalışılıyor. atanın gidin o zaman konuşalım çünkü siz şimdi cevap olarak kesinlikle ben öyle değilim diceksiniz gidin de öyle konuşalım.
malatyadaydim ben. doğu görevi sayılan bi ilçede. ana yol üzeriydi. puanımız düşük değilse o bölgeler olabilir. elazığ erzincan mesela.Hangi şehirdeydiniz memnun muydunuz ve bana kıyıda köşede ama anayol üzerinde olan sakin ilçe köy öneriniz var mı
merak etme canım ben dediğin hepsini yaptım hem de sırayla. okudum atandim evlendim çocuğumu da yaptım sen rahat olYa bi gitsenizide isinize siz.ne cektigimi ne biliyirsunuz siz!!!!! Yillardir ugrasiyirum.yillarca cocukda yapmadim.evet herseyin zamani var.ama bebek yapmadigima cok pismanim.keske bu mutluluga daha once nail olsaymisim..neyin ne oldugunun bilincindeyim.dogunun sartlarini sizden iyi biliyorum.artik yazmayin.sizde evlenin cocuk yapin rahatlasin cevreniz
farkindaysaniz benim sizin için bulunduğum iddialara hiç cevap vermemissiniz pardon verememissiniz niye siz de farkindasiniz çünkü dediğim gibi yapacaginizinYa bi gitsenizide isinize siz.ne cektigimi ne biliyirsunuz siz!!!!! Yillardir ugrasiyirum.yillarca cocukda yapmadim.evet herseyin zamani var.ama bebek yapmadigima cok pismanim.keske bu mutluluga daha once nail olsaymisim..neyin ne oldugunun bilincindeyim.dogunun sartlarini sizden iyi biliyorum.artik yazmayin.sizde evlenin cocuk yapin rahatlasin cevreniz
79küsür ama sıralama belli olmadığı için bilmiyorum tam yine de malatya gelmezmalatyadaydim ben. doğu görevi sayılan bi ilçede. ana yol üzeriydi. puanımız düşük değilse o bölgeler olabilir. elazığ erzincan mesela.
Atandım.21,'e kalmadan baştaki tercihelrimden birine güzel bi şehre atandım:)
Atandım.21,'e kalmadan baştaki tercihelrimden birine güzel bi şehre atandım:)
hayırlı olsun nereye atandınız ? :) ben de bu seneki atama için yer araştırması yapıyorum güzel ilçe önerilerine ihtiyacım varAtandım.21,'e kalmadan baştaki tercihelrimden birine güzel bi şehre atandım:)