Öğretmenlik,21. Tercih açmak

Hangi şehirdeydiniz memnun muydunuz ve bana kıyıda köşede ama anayol üzerinde olan sakin ilçe köy öneriniz var mı

Hakkari merkez yuksekova merkez yazabilirsin gecen sene cok kotuydu fakat bu sene cok iyi ogretmenler cafelerde grup grup geziyor arkadaslarimda var memnunlar bende 2 senedir burdayim ilk senem kotuydu ama bu sene cok rahat gecti ( esimin isi nedeniyle burdayim)

Hakkaride misiniz tercihe yazmam da gelirse de 21 den gelsin. Havaalanı vs var mı şehirler arası yolculuk zor mu

Hakkaride misiniz tercihe yazmam da gelirse de 21 den gelsin. Havaalanı vs var mı şehirler arası yolculuk zor mu
Evet Yuksekovada havaalani var yolculukta sikinti yok van 250 km yarim saatte bir minibusler kalkiyor haftasonu gidip gezebilirsiniz de yani 21 de cikarsa korkmayin diye yazayim dedim

Branşdaşız:) benim 79 küsür. Sizce 21 açmasam gelir mi köy falan
Inşallah siz de atanırsınız
Ilk atamayı biliyosunuz 94 95 ler havadaydı ondan dolayı tedirginim
79 çok iyi. 21 e kalmazsınız eğer çok uçuk yerler yazmazsanız. Benimki 73. Zor ihtimal ama hayırlısı tabiki

Ya bi gitsenizide isinize siz.ne cektigimi ne biliyirsunuz siz!!!!! Yillardir ugrasiyirum.yillarca cocukda yapmadim.evet herseyin zamani var.ama bebek yapmadigima cok pismanim.keske bu mutluluga daha once nail olsaymisim..neyin ne oldugunun bilincindeyim.dogunun sartlarini sizden iyi biliyorum.artik yazmayin.sizde evlenin cocuk yapin rahatlasin cevreniz

merak etme canım ben dediğin hepsini yaptım hem de sırayla. okudum atandim evlendim çocuğumu da yaptım sen rahat ol

farkindaysaniz benim sizin için bulunduğum iddialara hiç cevap vermemissiniz pardon verememissiniz niye siz de farkindasiniz çünkü dediğim gibi yapacaginizin

Hanımlar lütfen sakin olunuz, tartışmaya girmek yasaktır.

S susuleta atandın mı. ben doğma büyüme istanbul kızı olarak 9 ay elazığda görev yapmıştım(memur). köy sayılabilecek bir ilçedeydim. güzel ve rahattı. baya çekincelerim vardı ama boşa evham yapmışım. bayrağımızın dalgalandığı her yer bizim.

Atandım.21,'e kalmadan baştaki tercihelrimden birine güzel bi şehre atandım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…