- 12 Ekim 2016
- 184
- 230
kusura bakmayın ama ben de siz gibi yapanları anlamıyorum. madem aklınızda atanmak vardı niye evlendiniz madem evlendiniz niye çocuk yaptınız. şimdi hem size hem eşinize en önemlisi o bebeğe zor degil mi. sanmam sizin atanmak için doguyu yazacaginiziBire bir aynı dert bende var.Üstelik evliyim ve hamileyim..6 yil baska sehirde ne olacak bakalim.Artik gozumu kararttim.cunku kpss illetinden kurtulmak istiyorum artik
Ben atanali uzun zaman oldu 21 i işaretledim mi hatırlamıyorum. Kaç kişi atanacak puanima göre önümde kaç kişi var onlara bakmıştım. Ilk sıralara ölü tercih olacağını bile bile Antep Urfa falan yazdım bir kaç tane. Gerisini gelebilecek yerleri yazdım. Ben de Hakkari Şırnak falan da yazmıştım ama ilk on tercihimden biri geldi. Bence siralamana önündeki kişi sayısına okulların ihtiyaç sayısına falan dikkat et. Hayırlısı olsun şimdidenBransım dinkültürü.gecen mülakatta absürt puanlar sebebi ile kıyas pek yapamıyorum.ama genelde ilçe ve köy yazacağım özellikle son 10 okul.
Yüksekova çukurça beytüşşebap vs vardı listede gecen atamada.
Önümdeki kişi sayısını bilmiyorum malesef mülakat sıralamaları açıklanmadıBen atanali uzun zaman oldu 21 i işaretledim mi hatırlamıyorum. Kaç kişi atanacak puanima göre önümde kaç kişi var onlara bakmıştım. Ilk sıralara ölü tercih olacağını bile bile Antep Urfa falan yazdım bir kaç tane. Gerisini gelebilecek yerleri yazdım. Ben de Hakkari Şırnak falan da yazmıştım ama ilk on tercihimden biri geldi. Bence siralamana önündeki kişi sayısına okulların ihtiyaç sayısına falan dikkat et. Hayırlısı olsun şimdiden
Çook tesekkür ederimKonu sahibi bana da danışabilirsin kafana takılan bir şey olursa.
Üzüldüm arkadaşınıza.Çok yakin bir arkadaşim 21i açtı Nusaybin'in bir köyü geldi... Köyde kalacak yer yok Nusaybin'de sıkıntı var,yol sıkıntılı v.s gözünü kararttı bir senesini yaktı ve gitmedi. İyi düşünün iyi tercih yapın inş 21e kalmazsınız...( bu arada arkadaşim da branş öğretmeni)
Bilip bilmeden konusmayinnolur mu.zira yasim 30kusura bakmayın ama ben de siz gibi yapanları anlamıyorum. madem aklınızda atanmak vardı niye evlendiniz madem evlendiniz niye çocuk yaptınız. şimdi hem size hem eşinize en önemlisi o bebeğe zor degil mi. sanmam sizin atanmak için doguyu yazacaginizi
benim de din kültürü. ve malesef mülakat puanım düşük sayılır. bu yüzden 21 açacağım ama yüksek olsa sanırım açmazdımBransım dinkültürü.gecen mülakatta absürt puanlar sebebi ile kıyas pek yapamıyorum.ama genelde ilçe ve köy yazacağım özellikle son 10 okul.
Yüksekova çukurça beytüşşebap vs vardı listede gecen atamada.
İnanın şu an hiçbir beklentim yok atanayım güvenli olsun yeter :)Bende acmistim 21.tercihi .Beninde attilar bir kasabaya .Cok mutluydum ayrilirken agladim .Imkanlar el vermiyor ki tekrar gideyim .Ogretmen kacirma falan absurt olaylar .Brans rahat zaten.Korkacak birsey yok.Beklentileriniz ozel yasantiniz nasil bilemem ben cok begenmistim kasabayi.Hemde terorle adi anilan bir kasaba.Medya sisiriyormus 3-5 tane lastik yaktilar gorev suremde o kadar.Eger adalet olacaksa ulkede dogudaki cocuklarda ogretmenlerle refah okumali bence.
Branşdaşız:) benim 79 küsür. Sizce 21 açmasam gelir mi köy falanbenim de din kültürü. ve malesef mülakat puanım düşük sayılır. bu yüzden 21 açacağım ama yüksek olsa sanırım açmazdım
Valla bıktım sadece atanıp mesleğe başlamak istiyorum ben deBenim arkadasimin kpss ve mulakat puani cok cok iyi olmasina ragmen 21. tercihi acmasa atanamiyordu. 21. Tercihle cok ucra bir yere atandi.
Demem o ki normalde arkanizda olup da mulakatla onunuze ne kadar kisi gectigini kestiremiyorsunuz. Bir daha kpss ile ugrasmak istemiyorum derseniz acin bence 21 i.
Böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyorum:) inşallah benim de yüzüm gülerBende tercih dışı atandım.
Doğunun en ücra yerlerinde çalıştım
Meslegimin en güzel yıllarını orda yaşadım
Bil istedim