İşte ezdirirseniz ezerler. Burada maalesef ki sınırları ayarlayamadığınız için suçlu sizsiniz, üzgünüm. Sırf bunda değil iş hayatında bunun benzerleriyle karşılaşabilirsiniz her daim. Ayak işleri yaptırabilirler, angarya işler çıkarabilirler, müdür kızını okuldan almanızı ister vs. Bunlara he derseniz bunun devamı gelir ve meslekte saygınlık kazanamazsınız. Kötü bir tecrübe olmuş diyelim, ben de temizlik yapmasam da ilk iş tecrübemde benzer durumlar yaşadım. Sınırlarınızı çizmeyi öğrenin, sizin göreviniz orada öğretmenlik yapmaktan fazlası değildir. Bu kişiyle de çalışmayı bırakın derim. Anlıyorum para kazanmak gerekiyor, çocuğu seviyormuşsunuz vs. ama zaten artık ev işlerine yardım etmedikçe o sizi bırakacak. Buna izin verip kendinizi iyice aşağılatmadan siz sonlandırın derim. Aranızdaki ilişki laçka olmuş yani, böyle şey olmaz. Temizliğe de gidebilirim lafınızdan da dehşete düştüm ayrıca, siz daha kendinizin farkında değilsiniz ki başkaları sizi fark etsin.
Tekrarlıyorum, ne olduğunuzu bilin ve vssınırlarınızı çizin. Kendisine saygı duymayana kimse saygı duymaz.