Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 2 sene önce bakıcıya baktırdım çocuğumu çok şükür annem bakıyor şimdi.
şubat tatilinde tam verdim.ben de 4 yarım güne o zaman 250 verdim.biraz siizin anlaşmanıza bağğlı ama baştan herşeyi açık açık konuşun mesela bayram tatillerinde veririm ama şubatta vermem gibi.
Merhaba konuyu araştırırken yeni gördüm.benden başka cevap verende olur belki diye yazmak istedim.bende öğretmenim.haftada üç gün gidiyorum o günlerdede yarım gün sayılmaz saat oniki olmadan evde oluyorum.çocugumun ütüsü yemeği hiç birini ona yaptırmıyorum.tek istediğim onunla oynasın ve güvenliğini sağlasın.450 tl para veriyorum.bence çok.çünkü beş tam gün baktıranlar maksımum 700 veriyor burda.benmki yarım gün ve üç gün.neyse Şubat tatilinde parasınınkestim oda hepsini kesmedim.hediyede bıraktım birazını.devlet benim paramı kesmiyormuş benimde onun parasını kesmesem lazım mış.memnun olmadı istedi kesilen parayı.ben devlet değilim ama dedim.benmde kendime göre bütçem var dedim.ama daha fazlasında diyemedim çünkü çocuğum söz konusu.şimdi bakıcının mantığına göre benim yazında para vermem lazım.bu durumda olanlar ne yaptınız cevap verirseniz sevinirim.
Merhaba konuyu araştırırken yeni gördüm.benden başka cevap verende olur belki diye yazmak istedim.bende öğretmenim.haftada üç gün gidiyorum o günlerdede yarım gün sayılmaz saat oniki olmadan evde oluyorum.çocugumun ütüsü yemeği hiç birini ona yaptırmıyorum.tek istediğim onunla oynasın ve güvenliğini sağlasın.450 tl para veriyorum.bence çok.çünkü beş tam gün baktıranlar maksımum 700 veriyor burda.benmki yarım gün ve üç gün.neyse Şubat tatilinde parasınınkestim oda hepsini kesmedim.hediyede bıraktım birazını.devlet benim paramı kesmiyormuş benimde onun parasını kesmesem lazım mış.memnun olmadı istedi kesilen parayı.ben devlet değilim ama dedim.benmde kendime göre bütçem var dedim.ama daha fazlasında diyemedim çünkü çocuğum söz konusu.şimdi bakıcının mantığına göre benim yazında para vermem lazım.bu durumda olanlar ne yaptınız cevap verirseniz sevinirim.
haftanın 3 günü 1 gün 5,5 saat diğer 2 gün de 3saat 45 dk. çocuğuma baktıracağım. toplam haftada 13 saat yapıyor. ne kadar ücret vermeliyim fikir verirseniz çok sevinirim. bir de öğretmen arkadaşlar bakıcılarınıza 15 tatilde falan da ücreti tam mı ödüyorsunuz?
küçük kızım 9 aylık, annem var şu an ama son 3 ay nisan mayıs haziran için ben de birini düşünüyorum.haftada 13saat baktıracağım için 250tl düşünüyorum.sonuçta 08-17 saatleri arasında olsaydı 600tl alacaktı.ben bakıcının evine bırakacağım,o gelmeyecek.ama eve gelseydi yol parası ve ev toparlama da olabileceğinden daha fazla olurdu tabi,o zaman 08-17 saatleri arasında 700-800tl gibi hesaplamak gerekirdi diye düşünüyorum...bilmem?