Öğretmenler

eş durumunda 30 eylul taleplerı artmış bakanlığa..onu değerlendırıyorlarmış.. hala neyı anlamadılarsa.. halka zamanında ınmez tepeden bakarsan bu olur:50::20::19:

bugun normlar bıttı dıye sevınırken yenı yazı geldi..

ders sayısının artması nedenıyle açık artmış..o nedenle normlar yenılensın dendı..

1 temmuza kadar bu işlem..

kimse yonetmelık ya da tatıl beklemesın:20:

bugun tarım bakanlığının yer değiştırme yonetmeliği çıktı bizimkınde tık yok:19:

bazı sıteler kaynak olmadan 9 ve 13u arasında temmuzda yayınlanacak dıyor yonetmelği..

fakat 9unda lıselerım 9. sınıflarının 30 ders saatını arttırmayı düşünuyrlar..

umarım bu durum yenı bır norm kaosuna yol açmaz:19:

bakanlık aranan telefonlara; 15 temmuza kadar bekleyın,yenı yönetmelik çıkmazsa eskısıne göre yapılacak dıyor..

ayın 16sına kadar bekleyeceğim.. yonetmelık ya da kılavuz yoksa memlekete doneceğim..bu nedır yaa:50:

ben matematik öğretmen adayıyım. kpss ye hazırlnıyorum. siz nasıl çalıştınız var mı önerisi olan?

ben yazarak çalıştım özellikle tarihe,tabi herkesin kendine göre bi çalışma şekli vardır,kolaylıklar dilerim;) bende 1 yıllık sınıf öğretmeniym,urfada görev yapmaktayım;)

kızlar bi arkadas için soruyorum bu kasım atamalarında ,halihazırda öğretmenlik yapanlar kurumlar arası atamayla memurluga gecebiliyo mu?arkadasın 2011 kpssden ilk bölümden 85 almış o puan 2 yıl gecerli diil mi ?şu an onu memuriyete geçişte kullanabilir diil mi? ya ben az bucuk kulaktan dolma bişiler biliomm da net bilgi almak için bilen arkadaslara sorayım dedim;)

Back
X