• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler

eş durumunda 30 eylul taleplerı artmış bakanlığa..onu değerlendırıyorlarmış.. hala neyı anlamadılarsa.. halka zamanında ınmez tepeden bakarsan bu olur:50::20::19:

bugun normlar bıttı dıye sevınırken yenı yazı geldi..

ders sayısının artması nedenıyle açık artmış..o nedenle normlar yenılensın dendı..

1 temmuza kadar bu işlem..

kimse yonetmelık ya da tatıl beklemesın:20:

bugun tarım bakanlığının yer değiştırme yonetmeliği çıktı bizimkınde tık yok:19:

bazı sıteler kaynak olmadan 9 ve 13u arasında temmuzda yayınlanacak dıyor yonetmelği..

fakat 9unda lıselerım 9. sınıflarının 30 ders saatını arttırmayı düşünuyrlar..

umarım bu durum yenı bır norm kaosuna yol açmaz:19:

bakanlık aranan telefonlara; 15 temmuza kadar bekleyın,yenı yönetmelik çıkmazsa eskısıne göre yapılacak dıyor..

ayın 16sına kadar bekleyeceğim.. yonetmelık ya da kılavuz yoksa memlekete doneceğim..bu nedır yaa:50:

ben matematik öğretmen adayıyım. kpss ye hazırlnıyorum. siz nasıl çalıştınız var mı önerisi olan?

ben yazarak çalıştım özellikle tarihe,tabi herkesin kendine göre bi çalışma şekli vardır,kolaylıklar dilerim;) bende 1 yıllık sınıf öğretmeniym,urfada görev yapmaktayım;)

kızlar bi arkadas için soruyorum bu kasım atamalarında ,halihazırda öğretmenlik yapanlar kurumlar arası atamayla memurluga gecebiliyo mu?arkadasın 2011 kpssden ilk bölümden 85 almış o puan 2 yıl gecerli diil mi ?şu an onu memuriyete geçişte kullanabilir diil mi? ya ben az bucuk kulaktan dolma bişiler biliomm da net bilgi almak için bilen arkadaslara sorayım dedim;)

Back