• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler

canım ben branş öğretmeniyim ama birinci sınıf hep zor gibi gelir,bıcır bıcır,hiçbir şey bilmeyen birine sıfırdan başlamak....

benim 1 öğrenci geldi,diğerleri pazartesi gelecekmiş.canım sıkıldı ilk günden.oturup oturup geldik.daha sınıf mevcudu bile belli değilmiş.sinir oldum ya..

herkese başarılı, verimli bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Taşıma ihalesi henüz olmadığı için bugun sadece 6 öğrencim vardı. oysa ne heyecanla okula gitmiştim. ihalenin ne zaman olacağı da belirsiz. milli eğitimin hangi işi düzgün oldu ki.

herkese merhabalar. Bizde de bir öğrenci bile yoktu. Pazartesi ya da salı hepsi gelir ama. Yine başlıyoruz koşturmaya. Herkesin gözünde rahatmış gibi gözüken mesleğimiz aslında çok zor değil mi? Belki çoğu kişiden önce evimizde oluyoruz ancak bu süre içinde Çok az dinlenme vaktimiz oluyor. Sürekli ayaktayız. ınanın 8.ders bitiyor ve ben eve geldiğimde bitmiş vaziyette oluyorum.

merhaba arkadaşlar hepinizin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun...
bende bu sene 3. sınıf okutucam...
özür durumu olunca okulum anca belli oldu daha sınıfa giremedim yarın ilk gün olacak...
3.sınıf okutan başka kimler var..??

retmenlergn08.gif

ben ist.üni. matematik ögrencisiyim.dersanede calısıyorum..
bi baslıkta sormustum ama burdada sorayım.intten veya gazete ilanlarından ögrenci bulup da özel ders veren var mı? gazetede bi ilan gördüm de korkuyorum ,hic tanımadıgım birinn evine gitmeye

merabalar öğretmen arkadaşlarım. anaokulu öğretmeniyim. Bursa'da yaşıyorum. herkese iyi forumlar.:nazar: :61:

uzun zamandır başlık öksüz bırakılmış..bende 5 yıllık bır adet anasınıfı öğretmenı..:nazar::1:

Ben de İngilizce Öğretmeni miyim neyim :) ama özelde, uzun süredir iş arıyordum. Bugun telefon geldi bi dershaneden. Yarın görüşmem var, umarım iyi geçer ve artık işe geri dönebilirim.

Bu arada ne olur ne olmaz diye İstanbullda eğitim veren Sanat ve Meslek kurslarına da başvurmak istiyorum. (İSMEK) Orada çalışan ve ya işleyişiyle ilgili bilgi verecek biri varsa çok mutlu olurum.

:74:

Back