• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler

arkadaşlar aranızda ücretli öğretmenlik yapanlar varmı..
başvurular nereye ve ne zmn yapılıyor açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim..:(:(

arkadaşlar aranızda ücretli öğretmenlik yapanlar varmı..
başvurular nereye ve ne zmn yapılıyor açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim..:(:(

ücretli öğretmenlik için milli eğitime başvuruyorsunuz....seminer döneminde başvurabilirsiniz çünkü atamalar belli olmuş oluyor...açıkta kalan yerler için ücretli öğretmen alımı yapılıyor.....

buarada selam bende istanbulda öğretmenlik yapıyorum...7 yıllık sınıf öğretmeniyim...2 yıldır da müdür yardımcısıyım....tabiki tatil 20 gün ama müdürden kullanmaya daha fırsat bulamadım..... :D

bu topik biraz sakin pek kimse girmiyor.biz öğretmenler daha bağlı olmalıyız aslında.birlikte tüm sorunları çözebilirizidevlet bize bu sıkıntıları yaşatamaz.sayımız çok fazla.ve en önemlisi biz bu devleti şekillendiriyoruz ama bizim kıymetimizi bilmiyorlar...... kusura bakmayın ya gene başladım sinirliyim,ii değilim olamıyorum.eşimin yanına gelemiyorum 2 yıldır tayinim çıkmıyo.offf allahım yarın herkesin tayini çıksın ne olur.herkes sevdiklerine evine kavuşsun.bebekler anasız babasız büyümesin...

merhaba meslektaşlarım a.s.
burası pek ilgi görmüyor galiba:(
herkes çalıştığı ile dönmüştür herhalde. malum toplantılar başladı

dün ilçeye geldim ama henüz evde oturtuyolar bizi.kimin nerde alacağı belli değil.bikaç güne belli olurmu.boşuna erken getirttiler yani bizi..

Back