Öğretmenler

evet oglumu buyutuyorum eylulde baslıyacagım ..bu yıl dınlendım desem yalan olacak oglum ogrencılerı aratmadı..

Hepinize saygılar değerli öğretmenlerimiza.s.

Hazır bu kadar öğretmeni bulmuşken sorayım; okulların kapanış tarihi hakkında farklı görüşler var kimi 12 haziran kimi de 19 haziran diyor resmi bir açıklama yapıldı da ben mi duymadım, ilk ağızdan duyarsam inanacağım teşekkürler, sevgiler
:enbuyukkk:

evet oglumu buyutuyorum eylulde baslıyacagım ..bu yıl dınlendım desem yalan olacak oglum ogrencılerı aratmadı..

allah bağışlasın tatlım:ecrin_bebek:uzun ömürler versin oğluşuna
malesef evdeki mesai daha yorucu oluyor bebişlerle
benim de iki oğlum varkafamçokkarıştıbazen eve giderken ayaklarım geri geri gidiyor-tatlicadiarzu-

merhaba arkadaşlar,bende şubattan beri doğum iznindeyim,evde tatil yapıyorum,tabii yaramaz bebeğimle ne kadar tatil yapabilirsem artık. şu an ondan başka hiç bir uğraşım olamıyo.eylülde iş başlıycam.ama hiç başlamak istemiyorum,keşke bir yaşına gelinceye kadar ücretsiz izin alabilseydim..

keşke alabilseydik canım ama imkanlar elvermiyor

canım benimki 11 aylık oldu zaten ama eskiden düşünmüştüm,malum geçim zor,almadım

canım benimki 11 aylık oldu zaten ama eskiden düşünmüştüm,malum geçim zor,almadım

haklısın canım,tek maaşla geçim olmaz der büyüklerimiz gerçekten öyle.zaten çocuk acayip masraflı ve birikim gerektiren bişeymiş.bilseydim biraz daha geç yapar,biraz kenara bişeyler atardım.insan özlem duyacak olsada çocuğunun geleceği için vazgeçiyo bişeylerden..

tatil yaklaşıyor bayanlar, bu yaz nerelerde tatil yapacaksınız, bizim her sene olduğu gibi izmir ve adana fix değişmez, onun dışında pek karar vermedik..

benim bebeğim daha 2 buçuk aylık bu yıl evdeyiz ne yazıkki.artık seneye iyi bir tatil yaparız.hepinize iyi tatiller,iyi eğlenceler..

Oh kıslar karneleri verdik öğrencileri yolladık...Tatil başladı diyemeyeceğim çünkü Temmuz 1'e kadar yine okuldayız...

ben 2. dönem hiç gitmedim okula bebişim olunca izindi rapordu geçirdim pazartesi başlayacağım bakalım kızımı bakıcıya bırakıp gidecem zor olacak ama 2-3 saat olduğu için alışmam kolay olur inş

tatil mi? o da ne?

anamın yanına gıdecegim..dizinin dibinde oturcam..

memur adamın tatılde işi ne?

çedene aynen canım,eşimin memleketi,benim memleketim derken tatil biter,şükür ki ikimiz de deniz kenarında yaşıyoruz,tatil gibi oluyor işte.

bende matematik öğretmeniyim bu dönem çalışmadım bebeğim oldu ama varya 5 sene çalışmak bile yormuş iyi oldu biraz dinlendim oğluşumla geçirdim zamanımı şimdide yaz tatili diye eşimle memleketleri gezeriz birer ay sonra ücretsiz düşünüyorum inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…