Öğretmenler

herkese merhaba,edebiyat öğretmenliği mezunu bir türkçe öğretmeniyim.tatilinizin son günlerini en iyi şekilde değerlendirmeniz dileğiyle...

iyi aksamlar kızlar yaa
okul acılıyor ben türkce ögretmeniyim
veee bebeğimi bırakıp gitmek istemiyorum

Merhaba
ben de Anasınıfı öğretmeniyim paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...Şuanda ığdırda yaşıyorum aslen samsunluyum.Neden mi ığdır ROTASYON.....ama çok memnunuz.

hoşgeldın pusuk

okulda sana her konuda yardımcı olurlar

zaten yıllık planları hazırlamışlardır eger tek degılsen

öğretmenler yenı öğretım yılı nasıl gıdıyor

ben anaokulu ögretmeniyim bu sene mezun oldum, ama ilkokul ögretmenligini okuyorum yani 2 sene dahaokuduktan sonra ilkokul ögretmeni olacagim insallah =)

ben anaokulu ögretmeniyim bu sene mezun oldum, ama ilkokul ögretmenligini okuyorum yani 2 sene dahaokuduktan sonra ilkokul ögretmeni olacagim insallah =)

Olursun canım, zaman çok çabuk geçiyo.. Ben de İngilizce Öğretmenliği okuyorum ve mezun olunca ilköğretimde çalışmak istiyorum. kaydirigubbakcemile5

türkiyede maaşı en düşük memur öğretmeneşler benc e en yüzek onların olması lazım çünkü eğitim öğretim olmsaydı yuani öğretmenler olmasaydı eğitimzsiz cahil bir toplum oluduk

bende sınıf örtmenıyım.. ve ben de dogum iznindeyım. kasım 15de bıtıyor iznim.oğlumu nasıl bırakıp gıdecegım
merhaba bebeğinizi güle güle büyütün aslında ben birşey sormak istiyorum kızımın dersiyle ilgili 7.sınıfa gidiyor.bir tiyatro oyunu hazırlıyor konusu ergenlikte olan bir kızın çevresini ve arkadaşlarını nasıl kırmadan bu dönemi atlatmaya çabaladığını anlatan bir oyun
bende ona yardımcı olmaya çalışıyorum ama fikirlerinize ihtiyacımız var a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…