Öğretmenler yardım

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.908
3.712
merhaba herkese ben ygs Lys çalışıyorum tarih edebiyat vs konulara nerden başlayacam bilmiyorum yok mu bir el atacak örn tarihe ilk Türk devletlerinden başlıyım dedim ama onun öncesine islam tarihi onun öncesinde ilk uygarlıklar var ay nd yapacam ben lütfen yardım

Ygs tarih kitabı alsanız da onun sıralamasına göre çalışsanız mesela...

Kitap sıralı ya onu takip et canım bi de sıralama düşünme..

Konular birbiriyle bağlantılı olduğu için müfredattaki ilk konu hangisiyse oradan başlamalısın. İlla ki kaynak kitapların vardır. Buradan takip edebilirsin sırasını.

Google amcaya sor. YGS Tarih konuları yaz mesela, hangi konudan kaçar tane çıktığını falan da gösteren tablolar çıkıyor. O başlıklara göre çalışırsın.

Ben video anlatım dinliyorum da konular karışınca aklım da uçuyor sağolun öneriler için

"Öğretmenler yardım eder misiniz?" e ne oldu?

Nasıl ne oldu konu taşındı tabiki BDV de herkes görüp yazıyor burda kimsenin yazdığı yok
Yardım ederdim ama ygs için istiyorsun. Ortaokul öğretmeniyim ben. Tavsiyem konu sıralaması herhangi bi soru bankasında olur. Kendin mi hazırlanacaksın

Yardım ederdim ama ygs için istiyorsun. Ortaokul öğretmeniyim ben. Tavsiyem konu sıralaması herhangi bi soru bankasında olur. Kendin mi hazırlanacaksın
Evet malesef kendim hazırlanmak zorundayım yotube den kanallara bakıyorum hal böyle olunca kitap ta anlatılan La tutşmıyor

elinde derslere ait test kitaplari varsa ordaki siralamayi takip edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…