Öğretmenler Odası

Kolay gelsin canım,öpüyorum. Zaten o yüzden sevdim ya ben de seni.

Maşallah hocam,Allah mutluluğunuzu daim etsin. Eşiniz ne işle meşgul ayıp sorması ?

ben de seni sevdim canım.bilmukabele.
tamam çıktım artık öptüm

çalış çalış .
çalışmamız lazım
insan en çok ağustosta atamalar olunca pişman oluyor çalışmadığına.
böyle zorlamayla olmuor cnm istediğinde daha verimli çalışıorm bide alan sınavı var zaten bu sene dertliyim çok
Maşallah hocam,Allah mutluluğunuzu daim etsin. Eşiniz ne işle meşgul ayıp sorması ?
teşekkür ederim cnm darısı başına :) işletme mezunu, bir avm.de organizasyon şefi olarak çalışıor şu an tatlm :)

Maşallah hocam. Benim sevdiceğim de 2011 mezunu,aynı bölümden,o da atanamıyor 2 yıldır. İnşallah gideriz birlikte bu yıl. Alanı ne yapacağım hiç bilmiyorum ben de.

Maşallah hocam. Benim sevdiceğim de 2011 mezunu,aynı bölümden,o da atanamıyor 2 yıldır. İnşallah gideriz birlikte bu yıl. Alanı ne yapacağım hiç bilmiyorum ben de.
sorma tatlm ya bu sene atananlar kazara atanacak gibi gelio bana :) şurda sınava bişe kalmadı ama hala alan sınavı için doğru düzgün bir kaynak yok

bugusu neden pasif oldun ?

Zümrem Türkçeye puanın yetiyor da edebiyata nasıl yetmiyor:26:

evet öyle görülüyor.
ben de bir kpsszedeyim.
hazırlanıyorum.
inşallah emeklerimizin karşılığını alırız da seneye de atanan öğretmenler oluruz.

amin amin
biliyorum sen de hazırlanıyorsun gelsen ya bizim topiğe de sürekli görüyorum senı de.
gelınce yaz ben her daim yardımdayım. aslında yardıma en cok ihtiyacı olan benken

amin amin
biliyorum sen de hazırlanıyorsun gelsen ya bizim topiğe de sürekli görüyorum senı de.
gelınce yaz ben her daim yardımdayım. aslında yardıma en cok ihtiyacı olan benken

neden yardıma ihtiyacın olduğunu düşünüyorsun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…