- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
Kolay gelsin canım,öpüyorum. Zaten o yüzden sevdim ya ben de seni.
Maşallah hocam,Allah mutluluğunuzu daim etsin. Eşiniz ne işle meşgul ayıp sorması ?
ben de seni sevdim canım.bilmukabele.
tamam çıktım artık öptüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canım,öpüyorum. Zaten o yüzden sevdim ya ben de seni.
Maşallah hocam,Allah mutluluğunuzu daim etsin. Eşiniz ne işle meşgul ayıp sorması ?
böyle zorlamayla olmuor cnm istediğinde daha verimli çalışıorm bide alan sınavı var zaten bu sene dertliyim çok
çalış çalış .
çalışmamız lazım
insan en çok ağustosta atamalar olunca pişman oluyor çalışmadığına.
teşekkür ederim cnm darısı başına :) işletme mezunu, bir avm.de organizasyon şefi olarak çalışıor şu an tatlm :)Maşallah hocam,Allah mutluluğunuzu daim etsin. Eşiniz ne işle meşgul ayıp sorması ?
böyle zorlamayla olmuor cnm istediğinde daha verimli çalışıorm bide alan sınavı var zaten bu sene dertliyim çok
teşekkür ederim cnm darısı başına :) işletme mezunu, bir avm.de organizasyon şefi olarak çalışıor şu an tatlm :)
sorma tatlm ya bu sene atananlar kazara atanacak gibi gelio bana :) şurda sınava bişe kalmadı ama hala alan sınavı için doğru düzgün bir kaynak yokMaşallah hocam. Benim sevdiceğim de 2011 mezunu,aynı bölümden,o da atanamıyor 2 yıldır. İnşallah gideriz birlikte bu yıl. Alanı ne yapacağım hiç bilmiyorum ben de.
sorma tatlm ya bu sene atananlar kazara atanacak gibi gelio bana :) şurda sınava bişe kalmadı ama hala alan sınavı için doğru düzgün bir kaynak yok
bugusu neden pasif oldun ?
Bülbülün çektiği dilinin belasıdır.
Aaa ne güzel. Benim edebiyata yetmemişti puanım. Ama Türkçe okumaktan da çok mutluyum. Valla canım ben 3.sınıfın başında başladım çalışmaya,baya bir şey çözdüm bitirdim ben. Adı duyulmuş bütün yayınların çoğu kitabını gördüm,yaprak testlerini vs. aldım ama Yargı'yı tek geçerim.
kızlar nerdesiniz?????????
bu saatte kim olur rengina olur
bugu da yok ne zamandır merak edıyorum
yok ya dışarıdan öyle mi görünüyoraahhhhh kpss topiğinin çalışkan arısı rengina
birini görmek güzel oldu
yok ya dışarıdan öyle mi görünüyor
keşkeee
evet öyle görülüyor.
ben de bir kpsszedeyim.
hazırlanıyorum.
inşallah emeklerimizin karşılığını alırız da seneye de atanan öğretmenler oluruz.
amin amin
biliyorum sen de hazırlanıyorsun gelsen ya bizim topiğe de sürekli görüyorum senı de.
gelınce yaz ben her daim yardımdayım. aslında yardıma en cok ihtiyacı olan benken
neden yardıma ihtiyacın olduğunu düşünüyorsun???