Öğretmenler Odası

Kolay gelsin canım,öpüyorum.:KK54::KK54: Zaten o yüzden sevdim ya ben de seni.:KK1:

Maşallah hocam,Allah mutluluğunuzu daim etsin.:KK16: Eşiniz ne işle meşgul ayıp sorması ? :KK53:

:KK19::KK19::KK19:ben de seni sevdim canım.bilmukabele.
tamam çıktım artık öptüm:KK54:

çalış çalış .
çalışmamız lazım
insan en çok ağustosta atamalar olunca pişman oluyor çalışmadığına.
böyle zorlamayla olmuor cnm istediğinde daha verimli çalışıorm :KK14: bide alan sınavı var zaten bu sene dertliyim çok :KK14:
Maşallah hocam,Allah mutluluğunuzu daim etsin.:KK16: Eşiniz ne işle meşgul ayıp sorması ? :KK53:
teşekkür ederim cnm darısı başına :) işletme mezunu, bir avm.de organizasyon şefi olarak çalışıor şu an tatlm :)

böyle zorlamayla olmuor cnm istediğinde daha verimli çalışıorm :KK14: bide alan sınavı var zaten bu sene dertliyim çok :KK14:

teşekkür ederim cnm darısı başına :) işletme mezunu, bir avm.de organizasyon şefi olarak çalışıor şu an tatlm :)

Maşallah hocam.:nazar: Benim sevdiceğim de 2011 mezunu,aynı bölümden,o da atanamıyor 2 yıldır.:KK14: İnşallah gideriz birlikte bu yıl.:KK31: Alanı ne yapacağım hiç bilmiyorum ben de.:KK14:

Maşallah hocam.:nazar: Benim sevdiceğim de 2011 mezunu,aynı bölümden,o da atanamıyor 2 yıldır.:KK14: İnşallah gideriz birlikte bu yıl.:KK31: Alanı ne yapacağım hiç bilmiyorum ben de.:KK14:
sorma tatlm ya bu sene atananlar kazara atanacak gibi gelio bana :) şurda sınava bişe kalmadı ama hala alan sınavı için doğru düzgün bir kaynak yok :KK50:

Aaa ne güzel.:nazar: Benim edebiyata yetmemişti puanım.:KK25: Ama Türkçe okumaktan da çok mutluyum.:KK16: Valla canım ben 3.sınıfın başında başladım çalışmaya,baya bir şey çözdüm bitirdim ben. Adı duyulmuş bütün yayınların çoğu kitabını gördüm,yaprak testlerini vs. aldım ama Yargı'yı tek geçerim.:nazar:

Zümrem Türkçeye puanın yetiyor da edebiyata nasıl yetmiyor:26:

evet öyle görülüyor.:nazar::nazar::nazar:
ben de bir kpsszedeyim.
hazırlanıyorum.
inşallah emeklerimizin karşılığını alırız da seneye de atanan öğretmenler oluruz.:KK76::KK76::KK76:

amin amin:KK31:
biliyorum sen de hazırlanıyorsun gelsen ya bizim topiğe de sürekli görüyorum senı de.
gelınce yaz ben her daim yardımdayım. aslında yardıma en cok ihtiyacı olan benken :KK52:

amin amin:KK31:
biliyorum sen de hazırlanıyorsun gelsen ya bizim topiğe de sürekli görüyorum senı de.
gelınce yaz ben her daim yardımdayım. aslında yardıma en cok ihtiyacı olan benken :KK52:

neden yardıma ihtiyacın olduğunu düşünüyorsun???

X