Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun topiğin :) ilk yazan ben olayım :) ben de biyoloji öğretmeniyim fakat atanamadım henüz
hayırlı olsun topik bugusu
ben de atama bekliyorum ama pek fazla takılamıyorum nette.
bir yoklayıp çıkıyorum genelde
güzel sohbetler..
Teşekkür ederim,her zaman beklerim.
Seni görmek güzel Rengina. İnşallah atama haberlerimizi de paylaşırız burada.
Ben de bugün deneme çözdüm,160 tane de genel kültür çözdüm.
Akşama da dersaneye gideceğim.
oh oh Allah devamını getirsin ve hayırlı etsin inşallah.
benim tek bir vatandaşlık kaldı bitrmediğim o da biterse daha rahat ederim umarım.
bakalım
Sorma yaa dağ gibi duruyor benim de o zıkkım.:18::18: Sağolasın hepimiz için inşallah. Senin branşın neydi ? :44:
Türk dili edebiyatı canım.
geçen yıl da girdim ama pek çalışamamıştım ona.
senin hangi kitaplar bitti?
Aaa ne güzel. Benim edebiyata yetmemişti puanım. Ama Türkçe okumaktan da çok mutluyum. Valla canım ben 3.sınıfın başında başladım çalışmaya,baya bir şey çözdüm bitirdim ben. Adı duyulmuş bütün yayınların çoğu kitabını gördüm,yaprak testlerini vs. aldım ama Yargı'yı tek geçerim.
nasibin Türkçeymiş demek ki.
yargı güzel ama gerçek sınavda göreceğimiz formda pek soruları yok bence.
ben kpssyi daha çok yediiklim sorularına benzetiyorum
geçen yıl girmeden önce yediiklim denemelerini çözmüştüm ve neredeyse aynı formdaydı. eğitimde pek zorlanmamıştım
ama yargıyı yeni başlayanlara önerebilirim daha çok aslında
Yediiklim 2012 denemelerini ben de çözdüm ama kolay geldi bana yaa.:44: Paragraflar,eğitim falan zorlamadı beni.
evet kolay.
işte geçen yılın eğitim soruları da kolaydı o yüzden benzetiyorum.
gk gy kötüdür benim bakalım o nasıl olacak.
Coğrafyada grafik sorularını hiç sevmiyorum ben ya. Çok sevimsiz geliyor. Valla bir taraf iyi olsa,bir taraf kötü oluyor.Bir tarafı çalıştığında öteki taraf uçuyor,anlamadım gitti.
rica ederm nasılsın? kendini tanıtmak ister msin?Teşekkür ederim,her zaman beklerim.
selam sana da bu arada :) sen nasılsın?
evet kolay.
işte geçen yılın eğitim soruları da kolaydı o yüzden benzetiyorum.
gk gy kötüdür benim bakalım o nasıl olacak.
rica ederm nasılsın? kendini tanıtmak ister msin?
rica ederm nasılsın? kendini tanıtmak ister msin?
Tabi hemen tanıtayım. 22 yaşında,Türkçe öğretmenliği son sınıftayım. Batı Karadeniz'in şirin bir ilinde okuyorum. İki yıldır kpss denen zıkkıma hazırlanıyorum. 2 yılı aşan bir ilişkim var. Sevdicek de aynı bölümden,o da atama bekliyor.
Sivri dilliyim,dobrayım. Bu yüzden sanalda da gerçekte de pek sevenim yoktur.
benden de iyilik saolasın :) hiç kpss çalışasım yok boş boş pc başında takılıorum
teşekkür ederim
iyi diyelim iyi olsun.
sen nasılsın?
memnun oldum :) ben de 23 yaşındaym, biyoloji öğretmeniyim. maaş. ilişkinizin sonu evlilikle olur inş. :) ben de 7 aylık evliyim :)Tabi hemen tanıtayım. 22 yaşında,Türkçe öğretmenliği son sınıftayım. Batı Karadeniz'in şirin bir ilinde okuyorum. İki yıldır kpss denen zıkkıma hazırlanıyorum. 2 yılı aşan bir ilişkim var. Sevdicek de aynı bölümden,o da atama bekliyor.
Sivri dilliyim,dobrayım. Bu yüzden sanalda da gerçekte de pek sevenim yoktur.
benden de iyilik saolasın :) hiç kpss çalışasım yok boş boş pc başında takılıorum
memnun oldum :) ben de 23 yaşındaym, biyoloji öğretmeniyim. maaş. ilişkinizin sonu evlilikle olur inş. :) ben de 7 aylık evliyim :)
evet coğrafya öyle biraz
tarih zaten çabuk unutuluyor.
bilmem ki valla kafamız bunlarla bunalmış durumda işte.. Allah yardımcımız olsun
ben çıkayım canım. dediğm gibi pek durmuyorum nette derse zaman ayırayım diye
yine gelirim [/I][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
ay bu yorumu görünce çıkamadım
ben de sevmediklerime sivri diiliyimdir
o yüzden nefret ederler benden o sevmediklerim
memnun oldum :) ben de 23 yaşındaym, biyoloji öğretmeniyim. maaş. ilişkinizin sonu evlilikle olur inş. :) ben de 7 aylık evliyim :)